Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 12
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Jasmin, e ok in cazul asta.Numai ca am sa te rog sa trimiti vineri cel mai devreme, saptamana viitoare preferabil (sa fac loc in casa) Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Desigur. Atunci pt saptamana viitoare.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
kid spune:
Am trimis colete catre anna-mama si tania2, va rog sa ma anuntati cand le primiti.
Am primit colete de la madyrizi si ducky, multumesc!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ancadragoman spune:
Laura nu am gasit cutie sa trimit coletul ,il pun si eu tot vineri?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
diana2242 spune:
Am venit de la posta ca un mos Craciun.Duky mercic mult si pt bonusuri si pt lucrusoare cizmele imi vin super bine chiar nu ma asteptam si sunt superbe bluza deasemenea superba si carticelele Rares deja a inceput sa le citeasca el primul luv mercic pt bluzite sunt perfecte cred nu le-am probat dar ne vin sigur si multumim si pt bonus si Diana cu rochita nu cred ca incap in ea nu am incercat-o dar o incerc astazi si daca nu e buna o pun innapoi la posta tot astazi este frumoasa dar sa vedem cum vine. si cam atat in rest in week end am fost sef de santier la tara la socrii i-am pus la munca pe toti si de pe la mijlocul zilei cand au vazut ca nu au incotro au inceput sa ma asculte ca atare am facut doar curatenie cu demolat de mobila cum fac aia la sos salvati-mi casa mai am de ordonat santier inca cateva saptamani dar sper sa iasa bine in final sunt amortita din toate incheieturile si sapt asta vreau sa ma rasfat sa nu simt ca au trecut atatia ani pe langa mine si cam atat ma opresc din bazareala ca nu mai tine.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
anna-mama spune:
Kid, multumesc, dau de stire cand ridic coletul
Mari, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
Laura25 spune:
Diana, bem amandoua saptamana asta? Eu am declarat ca de ziua mea pot sa vina cati musafiri vor, eu nu fac mancare si nu spal vase. Daca vrea al meu sa faca pe gazda, bravo lui ... eu am de gand sa ma simt bine si atat (e foarte posibil sa imi lase mormanul de vase in chiuveta pt a doua zi, cand nu mai e ziua mea si pot sa spal )
Anca, de vineri incolo e bun. Dar fara haine de bebelusi, te rog mult! Daca ai pus deja, scoate. Pastreaza pt urmatoarea actiune, te rog!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
RHYANNA spune:
buna ziua fetelor
mari -nastere usoara!!!
multa sanatate
mikaela te anunt cand pun banutii pentru expresor saptamana aceasta
scaner as vrea si eu
diana2242 spune:
Laura daaaaaaaaaaaaaaaaaa chefuim cred ca meritam si noi un chef al nostru nu? La mine faza cu vasele nu tine al meu face mancarea face curat face orice numai nu spala vasele nici sa il platesti in euro prefera sa faca orice alt ceva in schimbul vaselor dar mie imi convine ca scap rpd cu vasele dar de curatenie imi este uneori lene mare si asa ca astazi il asteapta geamurile ca vine soacra si le vede murdare si nu e frumos in alta ordine de idei am probat rochita si imi vine o pastrezzzzzz asa ca o voi plati dar nu stiu cand sigur.sper sa nu fie o problema asa grava.
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
ana l spune:
Laura, Diana, daca tot chefuiti de ziua voastra si nu spalati vasele, treceti pe lista de dorinte de la sootii vostri si masina de spalat vase. Poate se indura careva sa v-o faca cadou.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
diana2242 spune:
aaaaaaaaaaaaaa Ana ce ideie mie mi-ar lua-o dar nu am unde sa o pun ca mobila e deja facuta si noi suntem familie mica murdarim putin nu se merita inca mai la batranete cand mi-or veni copii la masa cu neveste cu nepoti atunci imi iau
Bazar general pe DC
am hainute la bazar