*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eu nu ma intorc la servici...postul meu s-a ocupat...le voi spune sa ma bage in somaj...stau cu Sara pana la 3 ani...daca gasesc mai repede ceva care sa-mi permita s-o dau la cresa particulara ma duc...daca nu...asta e...o sa fie si mai grea despartirea cand va merge la gradi...ea e obisnuita 95% cu mine...cu tati cand am eu treaba, iar cu buni, cand plecam pe undeva la petreceri...in rest, cu mine papa, cu mine face nani (adica singura) dar eu sunt cu ea acasa...tati doar dupa ora 18....
Ne-am hotart sa punem centrala....sa terminam cu soba...dupa ce iarna se anunta...saptamana viitoare bagam actele si sper ca pana in noiembrie sa o si montam.Va fi praf, deranj...ne vom muta la ai mei vreo sapt pana terminam si gata...o sa am si eu caldura constanta si peste tot...abia astept.
Cu mutatul am amanat pt vara viitoare..inca nu l-am convins pe tata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna, eu dupa ce am laudat-o pe Arianna ca papa f bine, de cateva zile cam face nazuri, dar nu ma agit. Azi la pranz nu aveam nimic gatit si am zis sa-i dau un borcanel. a mancat jumatate si a vazut ouale. A tipat si a plans pana i-am fauct o omleta dintr-un ou si i-am si fiert unul. a mancat aproape toata omleta cu o rosie chery si jumatate de ou fiert.
Voua va e teama de inceperea serviciului, mie ca mai am putin si nasc. Daca la Arianna eram nerabdatorare, acum mai vreau sa-l tin in burtica...asa, vreun an, doi

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ramo, cum adica e ocupat postul tau? Asa ceva nu e legal, poti sa te zbati putin, daca vrei sa te intorci la serv.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumesc mult de raspunsuri fetelor
Monicabo cam asa se manifesta si Sofi plus ca nu vrea mancare mai nimic , lapte nici sa-l vada ..de asta nu prea i-as da antibiotic , poate stricam stomacelul , noua ne-a prescris ospamox 2 lingurite la 12 ore /3 zile si nurofenul la 8 ore pe care deja i-l dadeam dinainte de a merge la dr. ...si supozitoare de novocalmin daca o doare rau tot combinat cu nurofen (la 4 ore) picaturi de urechi nu i-a prescris .
Incercam 1 zi fara antibiotic sa vedem cum evolueaza ..desi pana acum nu vad ceva imbunatatiri ..a dormit 4 ore (ca nu a dormit azi-noapte) dar tot tipand s-a trezit si cu ochii in lacrimi

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

bertha, n-am nici un plan.

cred ca o sa suga pana il dau la gradinita, daca eu nu reusesc sa ma linistesc o sapt ca sa fiu cu gandul si sufletul si mintea capului langa el.

madamelor, cris are vreo 86 de cm si undeva intre 11-12 kg, dar nu mi se pare fulg (e drept ca el e pufos ca o jucarie de plus.. de la alaptat cica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bertha, sincer...nu vreau sa ma intorc...salariul e mic si nici n-am cu cine s-o las pe Sara, iar la cresa de stat nu vreau si oricum nu sunt locuri.
Printeso, mai poti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

carmendu, cizme de cauciuc frumoase am vazut la un magazin pe mihai bravu. Aproximativ peste drum de biserica catolica.Intre mega image si mini blue.Si am mai vazut in unirea, langa Z.

ramo, bertha, legat de ocuparea postului legistaltia zice ca trebuie sa ti-l pastreze si 6 luni dupa ce te intorci trebuie sa te pastreze pe aceeasi pozitie.Asta daca nu firma s-a restructurat sau fuzionat, situatie in care lucrurile se schimba radical.

Si eu am o stare tare proasta vis-a-vis de intoarcere la munca.Mai ales ca la mine situatia s-a schimbat urat de tot.Am emotii si legate de mersul lui David la cresa si tare as vrea sa dau timpul inapoi si sa mai pot sta cu
david.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Good afternoon , ladies!exersez ca-mi vine cumnata englezoaica saptamana viitoare si ma fac de kaka la cat o sa ma balbai.

Printesa, ai nostri sunt aproape la kg si cm dar al meu a fost pufos doar in primele luni de viata, cu toate ca l-am alaptat 16 luni,e osos si slabanog.

Bertha si eu sunt multumita ca le mananca, iti dai seama..dar la noi salatele si legumele trebuie sa fie ascunse ca altfel nu mananca nimic altceva daca le vede.
In ciulama poti pune linistita ulei si in loc de smantana lapte .cum merge cu cel de soia? ii place Ioanei? . eu bag ulei de masline si pe langa ce a scrisDarling bag si ceapa dar cum ciulamaua ii place mai mult sotului fac destul de rar, lui th am tot incercat sa-i dau dar nu ii place .

Malinas am scris penne pentru ca ii plac lui , sufla in ele ca-n trompeta apoi canta tututu.poti pune orice tip de pasta eu le mai fac cu farfalline. se fac simplu, pun pastele, nuca macinata putin zahar , ulei sau unt topit(mai rar) si amestec, le bag la cuptor si gata.poti pune si scortisoara sau orice altceva ce crezi ca merge cu gustul de nuca. buna-mea ne facea, pe aici nuca se foloseste din cate am inteles in diferite combinatii cu urda si alte chestii deci nu dulce.n-am incercat niciodata.

A inceput al meu copil sa comunice altfel decat prin semne si mimica. azi mi-a zis fiind in fundul gol: nu pepe, nu papa. adica nu vrea pempi si nu vrea sa pape sa-l mai scutesc o data ..

Am tot uitat , Criss, multa sanatate gagicutei bolnavioare!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Carmendu Multa sanatate si iubire!

Mami fericita si implinita de Iulia si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ouuaauuuu...mi-e asa de dor sa mai stau la taclale cu voi.....

Otilia spre rusinea mea nu mi-am gasit timp sa intru deloc sa te felicit pentru nastrea Iuliei. Dar sa sti ca ia fost in gandurile mele mereu .Ti-am tinut pumnii ...in gand.Sa iti traiasca multi ani sanatosi Julica si sa va aduca muuulllttteee bucuriii !

Corina multa sanatate ai mult curaj ! Sunt convisa ca vei face fata cu brio !

Ramo ...fie cum vrei tu . Trebuie sa iti spun ca fetele au dreptate daca totusi te hotarasti sa te intorci la job.Multa bafta in planurile tale !

Cat priveste gradi ...Eva merge la gradi din 23.08 - prima saptamana a fost de acomodare / testare , s-a integrat fff. bine si suntem extrem de multumiti. Este foarte iubita de colegi , sociabila , afectuoasa , se comporta in mare parte bine (adica din cand in cand mai altoieste cat un coleg cu palma , cu degetul , cu piciorul , cu scaunul , dar incercam insistent sa o corectam) , mi-a luat constant in greutate dupa ce a inceput gradi .Mergem aici www.tedybear.ro si in acest moment pot spune ca suntem extrem de multumiti de modul in care decurg lucrurile cu Eva.

Printesa , Malinas nici Eva nu a mai crescut in inaltime semnificativ dar pediatra nu parea deloc surprinsa ori impacientata. Are 88 cm si aprox. 13 kg.

In rest ...eu ma simt aproape dezmembrata , epuizata , nu stiu nici cand trece timpul , in mare parte ma simt ca intr-o cursa nebuna contra cronometru dar....sunt multumita de modul in care decurg lucrurile yata in ceea ce o priveste pe Eva cat si in ceea ce priveste restul aspetelor familiale/personale/profesionale. In concluzie obosita la maxim dar multumita .Pentru mine revenirea la job a fost un plus atat la nivel pur personal dar si in relatia cu Eva . E altfel , epuizant dar....bine.

Poate reuseste sa mai citesc si din paginile anterioare.

Va pup , multa sanatate si incerc sa revin cat mai repede!

Mi-e tare , tare dor de voi !

Edit

Carmendu aici un site verificat la capitolul pantofi , botosi : www.hainedecopii.ro .Livrare prompta , produse foarte bune si extrem de frumoase.

MIky-ea !!!

Mergi la inceput