Sibience ***1***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danaralu spune:

Distractie placuta in parc!
Noi asteptam ziua cea mare care parca nu este tot mai departe!
Azi mergem la control sa vedem cum suntem, am mai crescut sau nu, mai asteptam pana iesim in lume sau vedem! Mami este nerabdatoare!
Sa ne tineti pumnii!

Dana, burtica in saptamana 38!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Salutare si scuze pt absente!!!
Noi suntem bine, crestem... am trecut cu bine si de botez (mi-a fost teama de "scufundatul" in apa). Ne-au trecut bubitele si crampele.. mai avem din cand in cand dar rar de tot. Am inceput sa gangurim si radem cat putem de mult. La plimbari mergem doar in jurul blocului deocamdata.
O sa incerc sa intru mai des pe aici, dar deocamdata mai am putina agitatie pe acasa, vreo 3-4 zile!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Salutaaree!
Nimeni pe forum de cateva zile? Hmmm...vremea asta e de vina.

Miruna e tot cu mucisori si un pic ragusita (tot de la nasuc i se trage). Am fost si la doctor, dar deocamdata nu e nimic grav si sper sa ne treaca repede. Oricum, suntem pe nurofen, lamaie cu miere, siropeluri, picaturi de nas si de urechi etc. A! Si sa traiasca batista bebelusului!!

Iar trebuie sa facem pauza de cresa pana pe marti-miercuri. Ufff, in ritmul asta fiica-mea o sa-si piarda orice interes pentru locatia respectiva. Deja imi zice un ''nu'' destul de hotarat cat o intreb daca vrea sa mai mearga la cresa la copii. Si uite cum din toata dragostea ei de mai inainte pentru cresa, nu mai ramane nimica

Duminica placuta tuturor!

http://ropotin.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaellac spune:

Vreme tare ciudata e! Si noi suntem cu mucisori de la gradi si tusim un pic dimineata dar vad ca in general e bine, mananca si e vesel. Pana trecem de primul an de gradi cred ca o sa ne cam obisnuim si cu mucii.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismez80 spune:

salut fetelor!
scuzati absenta
Vroiam sa va intreb daca voi ati facut cand ati fost gravidute vaccinul antitetanos,exista ceva riscuri.......
In rest suntem bine ,am pus cam multe kg desi nu pot sa zic ca mananc cat doi si mananc destul de variat.Deja ma vait ca ma dor oasele si muschii de la atata greutate(sunt in sapt 27 si am pus deja 12 kg si mai sunt trei luni)
dr. Baiulescu mi-a zis ca am o fetita cu picioarele lungute(inseamna ca seamana cu tata-su ca io-s scunda)
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cismez eu nu am facut antitetanosul, nu ii vad rostul

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danaralu spune:

Crismez, mie mi-au facut antitetanosul la urgenta (am avut accident de masina in saptamana 28 si eram plina de zgarieturi) si mi-au spus ca trebuie facut.
Si dr. Muresan m-a intrebat daca l-am facut....
Cat despre riscuri, habar n-am! Verisoara mea l-a facut in iarna si bebe este super OK!

Dana, 38 si 2 zile si mai numaram!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismez80 spune:

Patricia,inca nu vrea sa arate bebelusul ce sex are?Cred ca e fetita ,ele sunt mai rusinoase
Multumesc pt raspunsuri!
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mai fetelor ce e cu linistea asta pe aici, bate vantul, am ajuns pe ultima pagina.....eu tot intru zilnica dar nu scriu daca nu vad nici o activitate.

La teatru cu copiii mergeti?

Poate ne vedem o data, eumerg frecvent, sotul meu fiind actor acolo. Ce ziceti? Va recomand o piesa faina si mergem

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Bebelusi, promit sa mergem la teatru la fel de frecvent cand mai creste moaca de Miruna (peste vreo 2 ani maxim). Ca deocamdata nu pricepe, asa ca ne limitam la ascultat de Itsy-Bitsy. Si merg numai parintii la teatru de oameni mari. Dar abia astept sa dam o raita si pe la povesti :))

Nu stiu ce sa ma fac cu mucisorii fiica-mii. Mai ca-mi vine sa-mi cumpar aspirator portabil si sa-l duc la cresa, sa stiu ca are cine sa-i aspire nasucul. Ufff, colectivitatea asta...

Restul fetelor si burticilor sunt bine? Cum va descurcati cu vremea asta?
Si nu sunt si sibience cu micuti la cresa? Sa mai auzim cate o

Pupici

Mergi la inceput