Aspirante optimiste!Felicitari Anda15!!! (578)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello gagici

am disparut un pic k joi am fost plecata la analize, dupa cu niste treaba si lafinal am dat o tura de baby expo.
ieri am luat rez la analize si sunt cam varza
trebuie samerg la medic sa vad ce imi zice.
din ce am gasitpe net, am probl cu fieru si o usoara anemie..care dc nu e tratata, e cam naspa mai incolo
dar in rest sunt bine. nu mi-amai fost rau

Paula chiar dc sa zicem k era extrauterina, tot iesea la test. pt k corpu secreta hormonu hcg, asak stai linisttia. oi fi racit si de aia te doare. vad k esti in z41. mergi la medic. nu sta asa. k tu aveai cm regulat parca.

la toata lumea

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Buna ziua la toate gagicile de pe DC.

Laurici0101 si eu am intrat acu cateva luni pe aici pe la fete sa cer sfaturi la cate zile sa prestez, dar am fost sfatuita sa prestez la 2 zile si nu zilnic, pentru ca sa fie puternica. Acum am si eu o intrebare, am vazut ca tu ai prestat zilnic cat timp ai fost la ovulatie ca sa fiti siguri ca se intampla, oare e indicat ca doar pe perioada ovulatiei sa prestez zilnic si apoi sa revenim normal la 2 zile?

And@uite aici un link, poate te ajuta. Eu personal nu consum alcool deloc de pe la varsta de 17 ani.

delohttp://www.reclamamascataatentie/sarcina/sanatate-si-ingrijire/Consumul-de-alcool-in-sarcina-a5642.

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

bebeluo sa merg la medic
imi pare rau ca nu te simti bine
pana atunci pt durere sa iau no-spa?

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Paula, cos_minutza, bebelu, cora79
Cora draga, cred ca nu am mai vazut asa persoana optimista ca tine. Crede ma ca mi ar face placere sa te cunosc. Daca zici ca de 10 ani te chinui sa faci bebe, vad ca esti foarte optimista cand iti vine CM.
Eu declar azi ziua 3, CM pe 16/09/2010, prima incercare de bebe nereusita!!, dar vorba corei, aspiranta optimista in continuare.

MHegarty
http://daisypath.com/Anniversary_codemini.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele!

intrebare: la testele ozone apare liniuta de uscare ca la barza?

Mergi la inceput

Am o durere de cap de simt ca mi pocneste. Poate am sa mai atipesc din cand in cand. Si ma si incapatanez si nu vreau sa iau nici pastile, ca ma gandesc ca daca se intampla luna asta sa raman insarcinata, nu vreau sa daunez le bebe.

MHegarty
http://daisypath.com/Anniversary_codemini.php?n=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

mihah eu nu consum alcool, doar ziceam ca am avut o pofta de bere zilele astea de ziceai ca nu stiu ce am patit; si eram curioasa daca imi poate afecta ovulatia? si linkul care mi l-ai dat nu merge; cred ca nu e corect

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Nu merge pentru ca trebuia sa mascheze linkul asa a facut reclama incearca asa : [url = " linkul " ]mesajul[ /url] dar tota legata

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

nu pricepusi nimic soro ; tu ce faci, cum esti azi?

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

ametita cu greata si dureri de burtican. Mai am 2 zile din dulphaston .. Tu ce faci ?

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput