Aspirante optimiste!Felicitari Anda15!!! (578)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Anda mai curge putin,e cam pe terminateCred ca de maine ne bagam la jap jap

Lorena,Camcris

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Neatza fetelor, mai e cafeluta si pentru mine ?

Bine ai venit albertina sedere cat mai scurta pe la noi

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Neata Alina, sigur ca mai este cafeluta, doar esti vecinuta mea de ferma
Ia de aici o

Mergi la inceput

hei laurici imi pare rau prin ce ai trecut. Noi suntem aici sa te sustinem ! Sper ca minunea ta cu ochisori sa vina cat mai curand si sa fugi la odisee unde sunt niste fete minunate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Neata Alina, sigur ca mai este cafeluta, doar esti vecinuta mea de ferma
Ia de aici o

vai tu anda multumesc pentru cafeluta. Cum esti azi ?
Eu am o durere in partea dreapta care se duce un pic pe picior, apendicita nu am e scoasa de 11 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurici0101

Nu stiu daca locul meu e aici, in sensul ca nu am probleme de fertilitate, cel putin asa mi s-a spus, in schimb sufar de hipertensiune esentiala gradul I, risc cardiovascular crescut, si din cauza asta mi s-a spus ca ar fi mai bine sa infiez un copildecat sa duc o sarcina pana la capat.

Laurici, aici suntem toate la gramada, adica si cu probleme si fara, trasatura comuna este cum zice titlul ca suntem toate aspirante optimiste care nu se lasa pana nu vine si incercam sa ne incurajam si chiar sa ne sfatuim unele pe altele.
Deci sper sa-ti placa pe DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

vai tu anda multumesc pentru cafeluta. Cum esti azi ?
Eu am o durere in partea dreapta care se duce un pic pe picior, apendicita nu am e scoasa de 11 ani

Sunt Ok Alina, doar ca ma doare stomacul de la vitaminele prenatale ca nu le suport nicicum da sper sa ma obisnuiesc in cateva zile cu ele ca nu pot renunta la ele ca mi-e teama ca nu creste bebe
Da asa inghinal te doare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Laurici imi pare rau de sarcina pierdutaNu trebuie sa ai probleme de infertilitate ca sa fii cu noi,important e ca-ti doresti o minune mica,ceea ce noi deorim toate de aici
Neatza ALina!

tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Nu stiu cum sa iti explic, dar stiu unde vrei sa bati. Nu am hernie inghinala aia mai imi trebuia pe cap.. pur si simplu ma doare ovarul drept cred ...

Mergi la inceput

Neatza cosminutza . Am vazut ce esti ultima zi de cm. Poate luna viitoare scoatem pentru tine eu sper din tot sufletul sa fie cu ochisori la tine

Mergi la inceput