Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)
Raspunsuri - Pagina 9
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Buburuza_10 Pup toate burticile si felicit toate mamicile!!! cum s-a imbogatit lista bebeilor!!! Nu imi vine sa cred!!! Doamne ajuta sa fie toti sanatosi, norocosi, destepti si frumosi!!! Noi suntem foarte bine, mancam exclusiv laptic de mami, facem mult kk si dormim bine!!! Astazi facem o mica petrecere, pentru ca e Sfanta Sofia si deci onomastica iubirii mele!!! Il asteptam pe tata cu tortuletul!!! Multumesc lui Dumnezeu, eu ma simt extraordinar de bine, de parca nu am fost operata niciodata. Si un alt motiv de bucurie: in fiecare zi cantarul imi arata cu un kg mai putin! Incep deci sa ma dezumflu. Am plecat catre spital sa nasc cu 84 kg (deci +25 kg), am iesit din spital cu 78 kg si azi am 73,2 kg. Sper sa o tin tot asa si sa imi revin la forma initiala cat mai repede cu putinta. Lora si Pity, voi cum stati cu kg, ca stiu ca erati ingrijorate inainte de nastere. Nu mai apuc sa va citesc de la cap la coada, dar sper ca in curand sa mi se normalizeze programul! 40+ |
Buburuzo, ma bucur ca sunteti bine! La multi ani micutei Sofia pentru prima ei onomastica! E super ca poti alapta exclusiv si sper sa pot face si eu asta in curand, acum "consumam" si lapte praf in completare. Cu kg-le vad ca stagnez - am plecat la spital cu 79 - de cand am venit am 68 si n-am mai scazut... dar si mananc intruna, tot cu speranta ca vine odata laptele ala in cantitati industriale. Dar am eu timp sa dau jos dupa vreo 2 luni, incolo, sa fie si Adelina mai mare si sa vad cat lapte 'oi avea.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui sabu_dk Buna mamici si burtici! FELICITARI imense mamicilor care au nascut de duminica trecuta pana acu'. Sa va traiasca bebeii, sa fiti sanatosi si fericiti! Si multa bafta si multe motate pentru burticile care urmeaza sa nasca!!! Si saru'mana ca v-ati interesat si de mine! Sa stiti ca cu gandul la voi a fost oleaca mai usor! A thousand 'thank you's! Vream doar sa va spunem ca noi suntem bine, suntem acasa de 3 zile. Insa dragul meu sot din dotare a racit chiar pe 12 cand am nascut, si acuma sunt si eu mucoasa ca el. Nicklas se pare ca se tine inca tare - ma rog la DD sa ia toti anticorpii de la mine si sa nu se imbolnaveasca. In rest, suntem foarte mancareti: par example, azi a stat la titi de la 8 dimineata pana la 14:30. Bineinteles ca nu a mancat tot timpul asta, insa as spune ca vreo 3 ore tot a supt. Pana acum nu prea am avut probleme pe timp de noapte, doar ca sa il trezim sa pape - moasa ne-a zis sa il trezim la fiecare 3 ore sa ii dau sa pape cel putin 15 min, iar banditul doarme de rupe. Am pus si cateva poze pe picasa bebeilor, sa ne vedeti la mutrisoara. V-am pupacit pe toate si speram sa intram mai des de acuma. Sabina, 39+ cu Nicklas |
Sabina, bine ati venit acasa! Pupici micului Nicklas, e f. dragalas, am vazut si eu pozele, sa va traiasca!
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
eveline spune:
HAI MAGDY!
HAI MAITREYI!
Mai fetelor, ce surprize ne faceti...hai ca tinem pumnii, e o zi minunata de nascut!
CAMELUSKA, felicitari, sa va traiasca ADELINA sa creasca mare si sanatoasa!
BUBURUZA ma bucur ca ne-ai dat de veste, crestere usoara in continuare si LA MULTI ANI cu ocazia onomasticii Sofiei!
Cu alte cuvinte s-a eliberat binisor pe 23...se inscrie altcineva??
37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui ana_25 Mesaj de la Magdy:"Intru in ceza in 2 ore.Tineti-mi pumnii. Va pup!" Ana37+ Maia Elena lu' mama |
Ooo, iar incep emotiile!
HAI MAGDY!!!
Felicitari, camelushca, bine ai venit Ioana Adelina!
Klarisse, bafta la eco!
nushulica, ce frumos, 2 baieti nascuti pe aceeasi data! Sa-ti traiasca!
Pity, frumoasa experienta! Si eu am mancat compot de pere, dar vad ca bebelina n-a avut nimic.
Ce surpriza ne faci, Mai3!!!!!!
HAI MAITREYI!!!
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui anna_ivan hai magdy azi implinim 6 ani de la casatorie, iar noi suntem asa de zapaciti ca a trebuit sa imi zica mama 35+ bebe mic http://blog.photostories.ro/ poze |
La multi ani fericiti impreuna!
ana_25 spune:
Fetelor imi cer scuze,mesajul de la Magdy l-am primit aseara dar abia dimineata l-am vazut,si la cat am fost de adormita nu m-am uitat la ce ora l-am primit!
Tocmai am mai primit un mesaj de la Magdy:Micuta Maria a venit aseara pe lume la 11.44,are 1,972 kg si 44 cm. Suntem bine amandoua. Va pupam.
Sorry Magdy,dar aseara nu am vazut mesajul tau,iar dimineata am crezut ca atunci l-ai trimis! Noi sa fim sanatosi!
Felicitari MAGDY,recuperare usoara si mult laptic pt bebita!!!
Bun venit MARIA!! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si cuminte!!
Ana37+ Maia Elena lu' mama
adrisimo28 spune:
buna fetelor sunt o mamica de la odiseea martie aprilie prietena cu magda
acum am primit un measaj de la magda
micuta Maria a venit aseara pe lume la ora 23.44 are 1.972kg si 44cm, sumtem bine amandoua.
dragastoasa de Dragos
chichiutza spune:
Neata fetelor! Dar ce se intampla pe-ici?
Am scris un mega mesaj si-a fugit de mine!
Mai3 te tii numai de sotii! Abia asteptam vestile bune!
Madgy felicitari pentru bebelina sanatoasa! E ea mititica dar sa vezi ce repede recupereaza!
Camelia felicitari pentru nasterea usoara si bun venit micutei Ioana Adelina!
Lora si Bubu dar ce va mai desumflati fetelor! Inca putin si nu mai ramane nimic de voi!
Pity am un vag sentiment ca si tati al nostru va reactiona la fel! Haios tare bebe Tudor! Sa va traiasca!
Dam si noi niste cereale cu lapte si un cafeluts mic mic pt doritoare!
Cristina Toma Andrei 37+