Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina ROXANO - Enormal ca Ivan sa foloseasca degetele Silvanei. Se descurca copilul cum poate. Tu ce faci cu degetele in timpul ala? Ai? Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
ale cui? in cur mi le bag, ca tot e topic pe pagina :))))
gata promit sa tac ca deja miroase:))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
GabyHila spune:
partea din spate se lasa in jos si are arici si pe stanga si pe dreapta. practic, bagi piciorul copilului f simplu, dinspre spate in varf si inchizi cu aricii. faza e ca nu vad modelul nici pe site la Geox, dar in magazinul lor in Castellon si Sibiu l-=am vazut. shit...
Miria... zau de mi-e rusine:)
dayanara spune:
gaby gata stiu cum sunt, merci
am vazut la chicco niste cizmulite de iarna pt bebelusi care nu merg inca, fetite superbe, nu stiu de ce sunt asa proasta si nu le.am luat , erau reduse de la 30 la 10 euro :)) si cizme uggs tot pt bebeluse, foarte calduroase si aratoase...
cred ca n.am luat pt ca nu le va purta :))))
POZE
miria_cristina spune:
Aha, "Ochii vad, inima cere".
Da, noi, ca un popor cu un limbaj "decent" ce suntem, zicem mai frumos.
miria_cristina spune:
Fete, zau, dar nu pot sa ma abtin.....deci citesc ca tot omul ce scrie ROXANA despre degetele din cur care miros, apoi trec la GABY care zice: "partea din spate se lasa in jos si are arici si pe stanga si pe dreapta", acuma eu ce vina am daca imi imaginez altceva?
child spune:
GABY pe mine m-ai lovit tare cu site-ul ala de papucei!
Daca nu te superi, imi recomanzi tu ceva de pe acolo? Ca eu nu ma pricep.
Albert are adidasi de la geox, sunt intr-adevar super!
Are si de la chicco niste pantofiori, dar au talpa foarte tare, e de piele. Oare sunt asa toti?
Sa stii ca eu ma bag la o comanda cu tine pentru papucei!
Si inca o intrebare. Acum are la piciorus undeva la 17-18. Oare ce numar sa-i comand pentru cand va incepe sa mearga? Ca inca nu are nici o intentie
ELLA draga, se vede ca ti-au dat liber baietii!
Si tu, in loc sa-ti faci de cap cu chestii mai femeiesti, te dai pe forum ntz, ntz!
Si eu ma gandeam la un moment dat sa-mi fac program de gospodarie, dar am renuntat, asa ca fac tot timpul cate ceva.
Azi, spre exemplu, am lustrit baile!
Albert, din fericire, pare ca se pune pe picioare, nu mai e asa infundat si nu mai tuseste. Homeopatele sa traiasca!
Dar am dat in alta - nu prea mai mananca, noroc ca e dolofanel.
ELLA deci vii la Brasov? Cand?
Daca vrei sa ma sari sa stii ca ma supar!
GABY si pentru tine e valabil!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
dayanara spune:
fetelor sa aportez si eu ceva in afara de dos
pentru cele cu inaltimea si greutatea copiilor, aici aveti un software de la OMS unde se calculeaza greutatea normala, lungilea, circumferinta capului etc ale bebelusului si copilului, percentile tot ce trebuie...
http://www.who.int/childgrowth/software/es/
da.ti click pe
OMS Anthro para PC [exe 3.88Mb]
child intr.adevar unii de la chicco au talpa tare dar nu.s toti asa, cei cu talpa tare nu.mi plac nici mie
POZE
andra_s spune:
Ella vezi ca in drum spre munte sta IO, asa ca in drum spre munte ne vedem la o cafea, pizza, ceva, ne permitem ca vine iarna si ne pitim suculitele in izmene
PS: ia-tu tu fata gaina, ce daca invata sa fumeze de la so_acra-ta, da' nu te gandesti ca si soacra-ta o sa faca oua ??????
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
honeybaby spune:
Ella - te astept cu drag sa crapam impreuna dar am terminat salata. Mergem la Jeni ca tot am aflat ca sta aproape.
Am incercat si eu chestia cu listele. Am si acum una pe frigider, de acum o luna din care mai trebuie bifat " spalat covor". lista aia trebuie terminata pana in botez.... sunt organizata rau..
Btw Jeni - unde esti ca au inchis la banca si tu nu ai sunat.
Roxana - pana la urma ti-a luat Leo bumbo sau nu ?
Alina - a crescut bine Justina. Daca tot a luat asa bine in greutate ai mai putea sa astepti cu diversificarea daca refuza papa.
au inceput milkele sa curga
Mai ii curg cuiva sanii dupa 5 luni???
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa nu stiu nu l.am sunat, cand vine acasa a zis ca mi.l aduce
am o prietena care alapteaza exclusiv, copilul are 10 luni si inca ii curg sanii
POZE