Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi uitasem de tine

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salutare!

Aoleu ca tare m-am mai distrat in seara astazi... ce de perle au copii astia in ei
De belea e RAZVAN al tau IOANO breee...
Cu MARIO e cumva de rasu-plansu'. Pare distractiv da' te cred Irina ca l-ai carpit. Cam "periculoase" expresii a invatat. Da' intreaba-l daca stie ce inseamna sa "omoare pe educatoare" sau daca stie ce se intampla intr-un incendiu...zic si eu ca poate il incui cu intrebarile si n-o sa stie prea bine ce sa iti raspunda si-atunci ii dai replica "sa nu mai foloseasca expresii carora nu le cunoaste consecinetele..." Hai ca am dat-o-n SF... nah ce sa zic si io...ZIC...

SILVIA ce zici tu de tavalit prin magazine... Robert zicea ca el cand era mic se dadea cu fundu' de asfalt exact cand il avertiza maica-sa ca nu ii cumpara nimic.
La noi e clar... mergem la cumparaturi da' isi alege o singura chestie... fie ea doar o punga de pufuleti... dar daca incepe cu vreau si p-aia si pe cealalta (si nu sunt necesare) il pun sa-si aleaga doar una fie ca e vb de dulciuri/jucarii...Azi chiar am fost sa isi ia un Bakugan.. da' si-a luat doar unul nu s-a mai uitat si la alte jucarii si erau o gramada... evident... stateam eu si ma uitam si el imi zicea sa mergem... m-am oferit sa-i iau un pateu cald ceva sau struguri (preferatii lui) si nu a vrut. Am ramas masca. Nici reviste si CD-uri nu mi-a mai cerut si am trecut pe langa o gramada de chioscuri. De regula imi cerea o carticica ceva.. dar de multe ori ii spuneam ca o sa-i iau cand "o sa avem bani".
Nicolas decand cu gradi nu mai apuca sa se uite la TV. Ieri de ex. n-a apucat sa vada nici macar pe DVD ca s-a jucat fara sa ceara TV aprins. De regula in ultima vreme il lasam la TV pe JimJAM... e cam de copii mici da' e f educativ si lui ii place tare de tot postul.A renuntat la Minimax in favoarea lui. De CN si altele nici nu se pune problema ca nu i-am pus NICIODATA.

GIO - bravo inotatorului... super curajos este. Lasa ca va invata el cat de curand ce inseamna competitia... acu' ajunge la scoala... si gata cu jocurile.

IRINA - si-al meu se oftica atunci cand pierdea vre-un joc... (ne mai jucam acasa cu el niste jocuri cu pioni si zar) dar de putin timp vad ca a devenit mai generos... chiar se juca cu mine acum 2 seri.. eu cam pierdeam iar el ma punea sa dau cu zarul de mai multe ori la rand... sa castig eu. I-am spus ca nu vreau sa trisez da' el imi tot spunea ca ma lasa sa mai castig si eu. Vai ce generos s-a facut de-odata.

MARAKI - m-ai distrat cu toboganul de beton si blugii rupti. Cred ca nu prea ti-a convenit ce s-a intamplat...da' asta e .. se mai intampla si accidente uneori. Al meu e in extrema cealalta la el nu trebuie sa se strice nimic... sa nu se rupa ... nici haine , nici jucarii ca se lasa cu o jaleee.
Marfa ca s-a distrat Angelos la Oktoberfest... si marfa ca mergeti si voi sa ii faceti si foto , neaparat.

DIA - deci domnisoara Adriana juleste pantofiorii. Asta e... da-i tot p-aia doar nu vrei sa dai faliment.. e copil... e inevitabil... se vede ca-s juliti accidentali ci nu VECHI.

Eu l-am trimis pe Nicolas pana acum la gradi cu bermude... de blugi si altele mai subtirele tip de plaja, talia cu elastic. Ieri i-a avut p-aia de blugi... pana la genunchi si i-a scos afara exact asa. Eram cam frigulet... totusi... da' nu-i bai ca oricum el alerga. Nu stiu de ce nu l-o fi pus sa se imbrace cu hainele de strada. Azi l-am trimis cu pantalon lung... de trening. Cam asta-i tinuta de baza. Inca i-am gasit in Kiabi un blug cu elastic in talie... ca sa il poata dezbraca usor.

SILVI ai dreptate cu hainele... multe nu apuc sa i le mai dau ca n-am cand.. doar treninguri si bluze la gradi. Nu i-am mai luat camasute... si nici nu mai investesc prea mult in pantaloni de strada si blugi... o pereche de blugi si inca un pantalon ceva... e suficient pe sezon. Camasute ar fi foarte incomod... parerea mea. In plus ca trebuie sa se descheie la nasturi la pranz , la somn, si sa se incheie dupa ce se imbraca... clar nu s-ar descurca prea repede. La fetite-i mai frumos... un colant... un pantalonas 3/4.. o bluzita mai lunga tip tunica... o rochita... Asta e... La baieti "uniforma" e cam "pantalon de trening si bluza/tricou bumbac."

MIHA - e de neacceptat ca puiul tau sa fie in aceeasi grupa cu cei de 3 ani... pai il "trage in jos" un astfel de colectiv.
Al meu e la grupa MARE... desi face parte din cei 9 copii... sub 5 ani. Restul de 27 au peste 5 ani.Mie imi convine ca cei mari ii trag dupa ei si pe cei mai mici. ... pune piciorul in prag si sa mute copilul in alta grupa.

Gata... noapte buna tuturor ca am scris un foileton in seara asta!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Va mai zic o faza (sa nu uit) si intru maine sa raspund individual:
La cumparaturi la Kaufland, cu Razvan evident si imi suna telefonul. Vad ca e seful asa ca musai sa raspund. Razvan nu stiu pe unde casca ochii asa in timp ce eu trageam de carucior intr-o parte iar el tragea in partea cealalta. Nu puteam sa-l strig ca vorbeam cu omul ala la tel ceva ff important si ma intind peste cos sa-l ating peste manuta doar ca sa-l atentionez sa se uite la mine. In momentul ala copilul intoarce capul spre mine si ma vede cu mana ridicata si gandindu-se ca intentionez sa-l pleznesc zice in gura mare (de cred ca au auzit si aia din parcare)"Mami nu ma bate ca eu te iubesc!"...Toata lumea din jur a inceput cu "Vai, ce dragut/ ce scump e!" iar mie priviri din alea asasine de genul Ai-grija-cucoana-ca-acum-sun-la-Protectia-copilului! M-a pufnit si pe mine rasul, ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tot eu prima la ?
De ieri edi e cu muci si stranuta...clar a luat de la Clau, ca doar nu poate sta departe de copil. asa ca azi noapte cand plangea, el l-a calmat...avea nasucul infundat si nu putea . I-am bagat odata apa de mare, dar a urlat si am zis ca trezesc tot blocul.
Acum mi-a luat Clau ceva picaturi homeopate si ii dau oscillo, sa speram ca ne revenim repede.

Marco? un scump...aseara a adormit singur. azi dim. l-am dus eu la gradi, asa ca i-am pregatit hainutele, eu l-am imbracat pe Edi si el singurel. doar la spalatul dintilpor l-am ajutat.
Chiar ma sunase si sora-mea si a auzit cum zicea: imediat mami, uite mi-am luat si geaca, sunt gata sa mergem.
Chiar nu am ce sa-i reprosez, ca atare incep sa ma educ pe mine si sa nu mai fiu cu gura tot pe el.

Vineri noaptea vin finii din Spania. au luat zbor pe timisoara, asa ca la ora 1 ii asteapta lau la aeroport, sambata vin ai ei dupa ei si plecam toti in Alba, pana luni.
Cosmina sta o luna, sa se aco9modeze Eric cu bunicii ca-l lasa la Alba. Ea e deja in 22 sapt. si ii e tare greu....azi afla ce sex are bb2. Eu sunt mai curioasa si mai nerabdatoare decat ei...poate vine .

Ieri o mamica de la gradi, e si dr., mi-a zis ca pt. mucoasa iritata e bine sa-i punem cate o picatura de vit. a in fiecare nara. cica asa se reface mult mai repede mucoasa. trebuie sa cumpar si eu sa am in casa. deja incepe sezonul SN.

Ioana e tare dulce Razvan, doamne ce scoate din el....iar tu...mamica ce esti...maltratezi copilul.
eu de ureche il mai trag pe Marco, dar gata...nu ma mai ating de copil ca nu merita.
Miha eu stiu ca la o grupa difenerta de varsta intre cel mai mic si cel mai mare e de 1 an jumate, sau 1 an...nu mai retin bine.
Oricum, trebuie facut ceva...astia sunt micuti si ii trag inapoi pe cei marisori. Nu-l poti muta pe Tudor la gr. mare?
Maraki super la oktoberfest. e tare festivalul asta....
Papucii aiai de care zici i-am vazut si eu la toys. oricum, lui Marco ii dadeam papuci cu bot de cauciuc in fata cand se dadea pe masinutze. sa vedem daca edi e pasionat de asa ceva, pana acum merge doar cu spatele pe ele.
Silvia da la cineva din Lion trebuie sa trimit pachet....poate o las pe sapt. viitoare. daca nu reusesc sa ma loghez eu din Ro, te rog pe tine sa-mi dai user si parola si pe urma s ao schimbi. asa am mai facut cu o proetena cand am comandat pt. baietii mei, ca sa platesc cu cardul meu ca nu aveam cum sa-i trimit banii. pe urma ea mi-a pus pachet la atlassib.
Lili pai la voi e super cald daca trimiti copilul in bermude. Eu nici in tricou nu-l mai trimit, bluze subtirele de bumbac, pantaloni mai subtiri din material sau trening.

fug la ceva treaba.
mai tarziu trebuie s amerg sa platesc facturi, sa caut cadou pt. mama si o crema la soacra, si cadoou la finutul din Spania.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

a luat cineva "Oraselul lenes" de ieri
noi l-am luat dar nu am avut cardul secretelor in el....a fost asa de dezamagit Marco....
la cel de sapt. trecuta era in dvd, el fiind sigilat.
sunt asa de nesimtiti.....

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Eu am luat si Mario doi bani nu da pe cartonasul ala.Ma intreb unde o fi.Doar nu oi vrea sa ti-l trimit prin posta.Dar dc vrei il caut si ti-l trimit.A si era in dvd.
Fata mea doarme un pic,Doamne ce se mai chinuie cu nasucul , zici ca e furnalul de la CET.Eu nu stiu ce sa ii mai dau.Faza e ca si eu am dormit ieri super greu , nu puteam sa respir.M-am dar cu vaporub parca asa se cheama si apoi i-am dat si ei pe nas si parca s-a mai linistit.Sper sa doarma macar o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata.
Giova, si eu am luat ieri Oraselul Lenes si avea cartonasul inauntru DVD-ului.
Mai....ce de traznai fac spiridusii care mai nadravan ca altul.
Ioana, copilu' te iubeste si tu vrei sa fii rea
Frunzulita a inceput sa se obisnuiasca si sa nu mai faca scandalcand e lasat singur.
Azi o sa am barbat in pat: Victor e plecat in delegatie pana maine seara asa ca Matei s-a oferit ca la noapte sa doarma cu mine sa am barbat in pat

Mergi la inceput

mai ce ghinion pe noi...sa nimerim exact DVD-ul fara cartonas. oricum sunt tare nesimtiti, le-am si scris chestia asta.

Irina si edi a fost infundat azi noapte. sa vedem acum daca e ok cu picaturile alea...merg pe santier la Clau dupa ele...caci de nu...pana diseara nu le vad.
Iuliana pai normal...doar nu vrei sa dormi singura...fara barbat in pat. tare de tot Matei.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua si de la noi!

E asa de frumos afara... soare si caaald.
Cosmin deja a tras o tura de-a busilea prin iarba.. tare fericit era... a doar 9 jumate... deci e f cald la noi GIO.
Deja azi imi fac probleme sa nu isi ia Nicolas hanoracul pe el cand iese afara.. ca va transpira strasnic.
Eu inca il trimit cu tricou cu maneca scurta... mai la iarna ii dau bluzite subtiri cu maneca lunga si FARA maiou pe dedesubt ca altfel transpira.

IOANA - e mortal rau copilul. Al meu cand si cand ma striga... "Mamiii..." Si eu raspund rastit: "Ce vrei?" la care el raspunde "Te iubesc!" SI eu cretinoida.. am impresia ca vrea ceva... Si eu sunt cam zombie cu nervii.Incerc din rasputeri sa ma controlez.. nu de putine ori am un ton cam strident. De "atins"... nu-l ating... ci tot de ciuf il iau cand e cazul.. dar recunosc nu-l trag prea tare... doar ca gest e suficient . E-adevarat ca eu il "strunesc" mai mult din "glas"... glas ridicat... va imaginati. Am si eu defectele mele, deh!

GIO - si noi am luat DVD cu Sportacus... avem si colectia anterioara toata. AL meu strange toaaate hartiutele, ambalajele , cutiutele...totul trebuie sa fie INTREG si in ordine... prea multa ordine (dupa parerea mea). F. tipicar al meu copil... nu stiu cu cine seamana.

IULIANA - iarasi iti "tradezi" sotul.

Fug ca trebuie sa pregatesc pranzul pt Cosmin si nici pozele noi puse de IRINA si Iuliana n-am apucat sa le vad.

Maine seara de la 20:30 e prima emisiune "Marele Castigator".

Fetele care au solicitat dieta pe e-mail le-am dat-o acolo iar pt restul v-am trimis PM... Iuliana, Maraki, Miha...

O zi buna tuturor!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Liliana si eu tot cu tricou si cu pantaloni treisferutri...spre disperarea maicamii...pai nu e atat de frig, sa fim seriosi.
L-am vazut pe frunzulica ieri e absolut demential , ce mi-ar place si mie sa am unul , dar categoric nu as face fata cu doi copii si un catel intr-un apt cu 3 camere la etajul 4.
Ioana mare figura Razvanelul.Seamana tare cu tasu.Da tu cand pui poze cu Sonia, in afara de cele de la botez, biensure.Mi-a placut la botez, era tare dulcica ,chiar cu cu boneta aia gen farfurie zburatoare.Pare si miscacioasa nu e asa?

Mergi la inceput