Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
la noi a fost frumos azi, cu toate ca a cam batut vantul. sper sa fie ok edi pana vineri cand mergem la vaccin.
Silvia sper sa se reacomodeze repede Alain, e bine in vacanta, dar din pacate mai trebuie si gradi/scoala.
Iuliana bine ca e ok catelul. drum bun maine si distractie faina.
Dia o fi departe gradinita, dar daca Adrianei ii place acolo n-ai ce face.
Maraki ingrozitor de mult a platit Simina pe bilet. cu autocarul de ce nu a vrut sa mearga?
asta cu adusul fetelor acasa mai e si din cauza ca nu au unde saracii baieti...si nici bani de motel/hotel...asa ca nu avem incotro.
Magdaz bine ai revenit. Nu stiam numele bebeului si de aceea am pus .....
Nu stiu ce sa zic...noi nu avem probleme la gradi, Marco e chiar pasionat de matematica, gandire, logica....mai putin poeziile si limbile straine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
salutare gagici
eu o sa fiu o soacra.....ca Maraki..sper(Numai s a nu o iau la padure)...mai ales ca eu de pe la 17 ani am cam vizitat casa lui gabi ....apoi dupa vreun an chiar mai stateam si noaptea iar socrii mei au fost the best
maraki spune:
Giova mi.a parut si mie rau cand am auzit cat a dat pe bilet. S-a grabit sa se duca sa il ia, nu stiam...credeam ca daca vazuse cu o zi inainte ca sant scumpe, mai cauta, nu se duce direct acolo. Iti dai seama ca a avut adaos o gramada pt ca l-a cumparat de la agentie de turism nemteasca si e bilet pt Tarom.
Magda welcomme back Angelo a invatat de la laptopuri de jucarie formele si cifrele.
Cosmi si eu incepusem sa mai scap cateva zile pe la primul sot, mama se facea ca inghite galusca servita de mine: spuneam ca dorm cu mama lui Asta a fost pana cand nu mi-a mai venit CM si a venit socrosenia de Revelion sa le dea vestea si sa ma peteasca Uite asa a venit Robert pe lume
Cu prietenele baietilor nostri, chiar daca nu ne place vreuna, parerea mea este ca trebuie sa le respectam musafirii copiilor iar daca nu ne convine ceva, o spunem lui atunci cand pleaca fata.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Bonjour doamnelor haideti la cafea eu am depus un copil mai voios la scoala ( aseara a picat lat ed la 9 de cand ne-am intors de la cumparaturi l-am dezbracat prin somn ) si astept sa se faca ora 9 sa merg pana la Carrefour sa mai iau cateva chestii pentru zacusca de peste, zici ca dat zbenga in mine cu pusul pe iarna dar vreau sa termin saptamana asta. Saptamana viitoare vine pe joi soacra mea la noi si vreau sa nu mai am treaba cu astea cat sta ea aici.
GIOVA mortal tel tau aici costa f mult abonamentele de genul asta al meu sot da 30 de euro pe luna si are 3 numere gratuite si 60 min incluse asta e tot scump ca naiba.
Spor in toate si vb mai tarziu
T_Ioana spune:
Silvia, eu vin la ca imi pica ochii in gura de somn....printesa mea are un stil tare aiurea de somn/trezire se culca seara la 19.30 maxim 20.30, se mai trezeste pe la 1-1.30 sa pape (asta se intampla fix dupa ce adorm eu) si se mai trezeste pe la 6-6.30 cand iar sunt chiauna si pe la 8 se culca la loc dar mie imi sare complet somnul. Mai fur peste zi cate o ora de nani dar si aici, parca are senzori, cum ma pun in pat cum se trezeste....cred ca se gandeste sa ma epuizeze un pic da de oi slabi macar asa
Ce harnicuta esti cu zacustile....mie s-a oferit o prietena sa-mi puna ca a zis ca ea oricum face cantitati industriale si imi pune si mie daca ii dau borcane goale. Dupa multe insistente am acceptat dar cu conditia sa-i platesc legumele dar a tot zis ca i s-au facut in gradina (sta la tara)....pana la urma a acceptat ffff greu. Aseara m-a sunat sa-mi spuna ca mi-a pus 15 borcane de zacusca, 15 de tocana de legume, 4 borcane de 3 l de castraveti cu gogonele si 3 borcane mari de ardei cu varza....cum s-o fi descurcat nu am idee. O sa ma revansez eu fata de ea. Macar i-am dat vreo 3 saci cu hainute de la Razvan pentru baietelul de 1 an si 4 luni si toti pantalonii de trening si bluzitele de anul trecut ale lui Razvan pt baietelul cel mare, ca e din martie 2006 si e mai mititel decat Razvan, are cam 102 cm, al meu are 113, deci le mai poarta si el ceva. Ca sa nu mai spun ca asta e prietena care mi-a dat toate hainutele pentru Sonica si pana la 2 ani nu am aproape nimic de cumparat!!!
Revin, plange gaza mica....
Giova spune:
vin si eu la . e aproape gol paharul...dar pana nu culc piticul nu pot intra pe net.
Silvia la ce abonament pe referi? eu nu am net pe tel. doar daca prind prin wirelless de la vreo retea.
super ca a fost ok Alain si nu a mai plans.
Marco aseara a adormit singurel la el in camera. Pe la ora 4 a visat ceva ca plangea si-l striga pe Clau...asa ca al meu sot si-a continuat somnul langa el.
Ioana te-ai scos, super prietena ai!
am niste maini....ieri am copt 3 kg de vinete....am pus o punga la congelator si restul le-am preparat.
Mi-am bagat si un kg d eprune la congelator sa am pt. galusti.
Azi Marcop iasa numai la ora 18, asa ca am timp sa calc si sa mai fac cate ceva prin casa.
afara e tare frig.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
T_Ioana spune:
I'm back....
Silvia, ma bucur tare mult ca ALain a fost mai fericit azi! Doamne ajuta sa se acomodeze si sa mearga cu drag la gradi. Stiu ce mila iti este cand il lasi plangand acolo.
Maraki, nu vreau sa starnesc polemici in sb cu soacrele dar pune-te si in cealalta situatie: gandeste-te ca e vorba de Roxana, la fel ai gandi? Si in situatia lui Robert, la varsta lui, nu se pune problema la fel ca la 16-17 ani (cat avea amica de care povesteam ieri). Iti dai seama ca doamna respectiva isi punea poate exact aceeasi problema: daca ramane domnisoara la 16 ani, ce se intampla cu fiul ei, ce urmeaza sa faca?!!! Sotul tau cati ani avea cand l-ati avut pe Robert?
Giova, nu ne-ai mai spus cum e matusa ta, cea operata la Cluj! Sper ca totul bine!
Iuliana, ce catel mortal, deci el doar la papica se gandeste!
Ana, pe unde esti?
Bumbita, asteptam pozele din camera alb/negru! Ah ce frumos ca poti redecora
Magda, bine ai revenit! EU nu stiu ce sfat sa-ti dau ca al meu pitic e fascinat de cifre, litere, e cel mai bun din grupa la activitatile de genul asta(mi-au murit laudatorii, dar pe bune, atata mi l-au laudat ieri la sedinta de nu mi-a venit sa cred). Si Razvan de la un laptop de jucarie a invatat toate, si a fost f incantat de el! Eu sa fiu sincera i-am facut si o prezentare in PowerPoint cu cate o cifra pe fiecare pagina (pana la 10), ff colorate, cu efecte, cu muzica pt copii in fundal (asta pe la 3 ani)si tare se mai distra cand i-o puneam....cred ca si asta l-a ajutat!
Faza ieri la sedinta: Il lauda educatoarele pe Razvan ca e extrem de atent, fff meticulos, perfectionist, stie ffff bine literele, cifrele, stie sa faca adunari etc dar....nu ii place deloc sa coloreze si nici cu desenatul nu se omoara. Pt el cel mai urat e cand trebuie sa coloreze. Si ne povesteau ca intr-o zi le-a citit despre Laika, ca a fost primul caine care a zburat in spatiu, cu racheta etc. La sfarsit, dupa ce le citeste cate o poveste ii pune sa deseneze ce au inteles din ea. Ii pune si acum sa deseneze povestea catelusei Laika, toti fac cum se pricep un cap de caine printr-un hublou, sau o racheta printre stele si planete, in functie de cat de talentat e fiecare. La sf le aduna desenele iar pe foaia lui fiu-meu erau 3 linii ondulate si 2 puncte. Se tot uita amandoua, isi dau cu presupusul care e cainele si care racheta si in final il cheama pe RAzvan sa le explice ce parte din poveste este desenata. LA care spiridusul meu: "Pai nu vedeti, e fumul de la racheta?!!!". A fost isterie generala la sedinta, radeau parintii cu lacrimi, ce sa mai, a sintetizat copilul povestea, ce atata desenat!
Iuliana, ma tenteaza sa tin in paralel cu Rina cura asta http://www.cidru100.ro/cura-slabire-cidru-acasa/ , parca tu ai tinut-o, nu? A functionat, merita?
Cosmi, cred ca areti super la inaltimea ta
Giova spune:
Ioana super tare razvan. asta cu sintetizatul....ai citit pe dincolo la colectie, nu?
eu am luat capsule cu cidru de otet, dar nu s-a vazut nicun rezultat. bani aruncati de pomana.
matusa e bine, luni merge la Cluj la control. Biopsia e ok, fara celule canceroase. e doar slabita si se recupereaza frumos.
mamica de 2 smecherasi