Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
T_Ioana spune:
'mneata!
Intru si eu scurt ca azi am o gramada de treaba....in primul rand vreau sa fac o varza calita cu ceva...proteine, inca nu stiu ce, ma mai gandesc. Vad ca nu dau jos prea stralucit, in 16 zile 3,2 kg....dar am mai zis, e vina mea ca nu beau apa (Iuliana, nu pot efectiv, mai ales canu am dupa ce...plus ca am ramas cu un blocaj de la cei 3-4 l de ceai/zi pe care ii beam cand alaptam....si acum ma intreb unde incapeau!). O alta prostie este ca mananc mult prea putin fata de cum ar trebui iar daca nu ma incanta ce am in ziua respetiva nu mananc deloc si asta va duce invariabil la o ingrasare spectaculoasa cand termin cu dieta, sper sa ma mai educ pe parcurs!
Asa, ca vreau sa ma explic:
Ana, in nici un caz nu ma gandeam ca ar putea fi vina lui Alex, ca el ar instiga baietelul celalalt. Mi-am dat seama dupa ce am vazut raspunsul tau ca intr-adevar, referirea la povestea cu Razvan si razbunarea celor doi colegi ai lui la interpretarea asta duce, dar e vina mea, am dat ex ala care se potrivea ca nuca in perete in cazul vostru. Asa ca nu il lua in considerare (ex meu), nici un mom nu mi-a trecut prin cap ca Alex ar putea avea vreo vina in toata nebunia aia ce i se intampla!
Cu socrosenia treaba sta cam asa: stiu ca nu voi fi o soacra comoda DAR....eu ma consider soacra doar fata de cea care ii va deveni sotie lui Razvan. Restul demoazelelor nu vor prezenta nici o urma de interes din partea mea. Sunt constienta ca e cam dificil la 17-18-19 ani sa-si potoleasca hormonii in conditii decente si ca de multe ori tot acasa le va aduce dar prefer sa o faca in lipsa noastra....adica nu mi se pare normal (strict parerea mea!!!) la 18-19 ani sa aduca ficioru-meu toate matracucile acasa iar eu dimineata sa fac conversatie la cafea (eventual sa le pregatesc si micul dejun)cu cine stie ce pitipoanca pe care a agatat-o in club. DA, sunt perfect de acord ca trebuie sa experimenteze muuuult si bine ca doar asa fac toti baietii/barbatii dar de aici si pana la a ma stresa eu sa le invat numele si sa fac si conversatii cu ele mai e cale lunga! Poate par demodata si obtuza dar asta sunt...si ma tem ca pe masura ce va trece timpul voi deveni si mai acra!!!
Plus de asta, spuneti si voi, ce parere ati avea despre o fata care la 17-18 ani(ma gandesc ca poate si mai devreme)si-ar petrece noaptea cu fiul vostru, cu stiinta voastra, sub acoperisul vostru, iar dimineata, cand ati da nas in nas la bucatarie sau la baie se presupune ca veti face small-talk ca si cum toata noaptea ar fi jucat septica sau ar fi facut tema la chimie! Eu nu as avea nici o urma de respect fatza de o fata care ar face asa ceva ca sa nu mai vorbim ca si din partea lui Razvan mi s-ar parea lipsa de respect fata de mine si de taica-su sa ne puna in situatii de genul asta.
Vrea? Foarte bine! Natural, firesc, sanatos dar nu cu "participarea" mea!
SI acum imi vine in minte o faza patita de o amica din liceu, care dupa ce si-a petrecut noaptea la prietenul ei din acea perioada, dimineata a dat nas in nas cu "soacra" la bucatarie. Iar tipa ii spune "soacrei", in timp ce fuma nonsalant "Faceti si dumneavoastra o cafea, ca faceam eu dar nu am gasit prin dulapuri cafeaua??!!"....vreau sa va spun ca a luat foc cucoana respectiva si a facut-o pe asta troaca de porci. Si i-a spus ceva de genul "Bine domnisoara ca dupa ce dormi la mine in casa (apropo, parintii tai au idee pe unde ti-ai petrecut noaptea?), faci ca toate alea in timp ce te reguleaza fiu-meu de nu ma pot odihni de miorlaiturile tale, te apuca dushul la trei dimineata, imi cotrobai prin bucatarie de parca esti la tac-tu pe tarla mai ai nesimtirea sa imi ceri sa-ti fac cafea?!" samd, pe aceeasi tema. Amica imi povestea foarte revoltata ca "Auzi fata ce nesimtita, sa-mi spuna asa, de la obraz!" iar eu in gandul meu imi ziceam ca are femeia perfecta dreptate si eu daca eram in locul ei o si luam de o aripa si o scoteam afara....ce sa fac, cu mentalitatea asta am fost crescuta si se pare ca vrand-nevrand mi-am asumat-o.
Noah, acum ma retrag la varza mea si intre timp astept rosiile de la voi
Giova spune:
Neatza!
Lili cand te-am citit de bakugani si cautatul lui Drago...ma vedeam pe mine cu Marco prin alba, pe la magazine (in iulie). Nu l-am gasit, am luat altul cu conditia ca renuntam la drago, dupa care ii zice la Clau ca nu l-a gasit sa mearga sa-l caute cu el.
si mama i-a dat 35 lei pe unul mare rosu, breloc...cred ca e chiar drago...dar el il vroia si mic.
Astia neoriginali, dupa anumite forjari nu se mai inchid...sau nu se inchid de la inceput. dar la cum da cu ei...sunt buni si astia facuti pe vapor.
coondoleante...deci a murit...of saracul...
Iuliana ai intepat catelul? nu a facut febra?
Marco nu a fost obosit de la gradi., doar plin de energie. I-a placut la curs...ieri au modelat in lut...cu pamant zice el.
de la gradi am plecat putin in parc, cand l-am vazut ce agitat era.
Miha super ca ai fost la cosmetica. eu am reusit in alba duminica un pensat....de 6 sapt. nu m-a mai facut tipa si se vedea....
Silvia of dragul de Alain...pe mine ma doare sufletul cand te citesc, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci tu cand il vezi .
mai, eu nu tin neaparat sa-mi vizitez soacra....asa ca ma bucur ca nu sunt zboruri low-cost.
Cosmi pai esti inalta doamna, eu am 1,68 daca nu am mai scazut intre timp.
Ioana iti dau dreptate si tie...doar ca nu vreau sa fiu o incuiata sa se ascunda copiii de mine. bineneteles daca va sarea calul normal ca voi comenta...mai este pana atunci...vom vedea ce ne rezerva viitorul.
parca acum il vad pe dr. meu cand mi-a zis ca bb2 e baiat...direct s-a dus cu mintea la reclama de la Iacobs si mi-a zis ca poate dau nas in nas cu domnisoarele baietilor...el incerca sa ma bine dispuna si eu plangeam de necaz pe patul ala.
eu stationez la 64...chiar 64,5 am pus 500 gr in weekend la Alba. dar am mancat ca o purcica. Soacra a facut tort, mama placinte cu mere si prune, cumnata si bunica cu prune...asa ca am bagat la greu. Plus gratere seara la fini si alte prajituri. nici nu e de mirare.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Apar si eu la voi la cafelutza dupa ce mi-am inceput ziua in forta m-a trezit ceva nene batand tare la usa pe la 9 cand i-am vazut mutra am zis ca nici nu deschid dar il auzeam cum lasa mesaj pe tel lui JP ca a venit sa schimbe contorul si nu e nimeni acasa asa ca l-am deschis mototol toata si racita cum eram.
Eu abia acum am terminat de strans si de-i facut loc si la laptop ca al meu sot nu s-a lasat ieri pana nu si-a cumparat laptop ca-l stricase Alain pe cel vechi ( al doilea in 4 ani ) asa ca a trebuit sa imi mut toate cartile mele de bucatarie din ceva adancitura de aici din birou sa pun laptopul halal inceput de zi.
Cu domnisoarele la baieti nu zic eu nimic foarte ferm ca mai e cale lunga pana atunci oricum noi radeam amandoi ( cu al meu sot) ca facem party cand ne anunta ca e cu prima fata ca am scapat de grija ca poate nu-i plac fetele suntem dusi . Oricum nu voi fi f stricta asa cum ziceam , nici nu as face converstaie cu ele dimineata nici nu i-as interzice sa aduca pe careva acasa, oricum baietii nostri dragi si educati de noi 16-18 ani nu cred ca ar aduce orice matracuca acasa sper cel putin. Mai vedem pana atunci dar eu raman pt libertate dar l-as cicali clar pe al meu baiat daca nu mi-ar placea fata deloc samanta de soacra am.
Giova eu cred ca la Alain e inca socul dupa vacanta si dolce vita ce-a avut ca a facut ce-a vrut si s-a plimbat numai dintr-o tara in alalta toata vara si a fost pupat in fund de toti , dupa ce ramaen la scoala e f bine, deseneaza f frumos si participa la activitati radea invatatorul lui ieri ca le-a dat sa scrie initialele de la numele lor si Alain le scrisese repede la toti colegii numele asta epasiunea lui cu scrisul de majuscule acum. Deci nu plange toata ziua sau ceva, imi zice si mie cand il iau acasa ca i-a placut si a fost frumos ma streseaza numai pe mine dimineata.
Ioana bravo ca esti asa cumintica cu dieta eu am mancat cam fructe de mare si peste doar ( asa s-a nimerit ) si vad ca nu m-am ingrasat deloc am si slabit o jumate de kg desi sport nu am facut ca nu am putere acum asa racita.
Revin ca ma roaga Alain de 10 inute sa ne jucam pe wii asa ca merg sa joc cu el Mario
Giova spune:
poze, de aici in jos:
http://www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2010-09-20/07:55:37
Silvia clar le-as zice si eu baietilor daca nu-mi plac prietenele lor. eu si pe sora-MEA O CICALEAM....caci ajunsese sa nu mai imi zica mie nimic, numai lui Clau. asa ca am inclinatii mari spre "soacra"....dar sper sa-mi revin si sa aleg calea de mijloc.
sper si eu sa ii educam cum trebuie sa stie sa discearna ce e bine si ce e rau....
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui T_Ioana 'mneata! Intru si eu scurt ca azi am o gramada de treaba....in primul rand vreau sa fac o varza calita cu ceva...proteine, inca nu stiu ce, ma mai gandesc. Vad ca nu dau jos prea stralucit, in 16 zile 3,2 kg....dar am mai zis, e vina mea ca nu beau apa (Iuliana, nu pot efectiv, mai ales canu am dupa ce...plus ca am ramas cu un blocaj de la cei 3-4 l de ceai/zi pe care ii beam cand alaptam....si acum ma intreb unde incapeau!). O alta prostie este ca mananc mult prea putin fata de cum ar trebui iar daca nu ma incanta ce am in ziua respetiva nu mananc deloc si asta va duce invariabil la o ingrasare spectaculoasa cand termin cu dieta, sper sa ma mai educ pe parcurs! Asa, ca vreau sa ma explic: Ana, in nici un caz nu ma gandeam ca ar putea fi vina lui Alex, ca el ar instiga baietelul celalalt. Mi-am dat seama dupa ce am vazut raspunsul tau ca intr-adevar, referirea la povestea cu Razvan si razbunarea celor doi colegi ai lui la interpretarea asta duce, dar e vina mea, am dat ex ala care se potrivea ca nuca in perete in cazul vostru. Asa ca nu il lua in considerare (ex meu), nici un mom nu mi-a trecut prin cap ca Alex ar putea avea vreo vina in toata nebunia aia ce i se intampla! Cu socrosenia treaba sta cam asa: stiu ca nu voi fi o soacra comoda DAR....eu ma consider soacra doar fata de cea care ii va deveni sotie lui Razvan. Restul demoazelelor nu vor prezenta nici o urma de interes din partea mea. Sunt constienta ca e cam dificil la 17-18-19 ani sa-si potoleasca hormonii in conditii decente si ca de multe ori tot acasa le va aduce dar prefer sa o faca in lipsa noastra....adica nu mi se pare normal (strict parerea mea!!!) la 18-19 ani sa aduca ficioru-meu toate matracucile acasa iar eu dimineata sa fac conversatie la cafea (eventual sa le pregatesc si micul dejun)cu cine stie ce pitipoanca pe care a agatat-o in club. DA, sunt perfect de acord ca trebuie sa experimenteze muuuult si bine ca doar asa fac toti baietii/barbatii dar de aici si pana la a ma stresa eu sa le invat numele si sa fac si conversatii cu ele mai e cale lunga! Poate par demodata si obtuza dar asta sunt...si ma tem ca pe masura ce va trece timpul voi deveni si mai acra!!! Plus de asta, spuneti si voi, ce parere ati avea despre o fata care la 17-18 ani(ma gandesc ca poate si mai devreme)si-ar petrece noaptea cu fiul vostru, cu stiinta voastra, sub acoperisul vostru, iar dimineata, cand ati da nas in nas la bucatarie sau la baie se presupune ca veti face small-talk ca si cum toata noaptea ar fi jucat septica sau ar fi facut tema la chimie! Eu nu as avea nici o urma de respect fatza de o fata care ar face asa ceva ca sa nu mai vorbim ca si din partea lui Razvan mi s-ar parea lipsa de respect fata de mine si de taica-su sa ne puna in situatii de genul asta. Vrea? Foarte bine! Natural, firesc, sanatos dar nu cu "participarea" mea! SI acum imi vine in minte o faza patita de o amica din liceu, care dupa ce si-a petrecut noaptea la prietenul ei din acea perioada, dimineata a dat nas in nas cu "soacra" la bucatarie. Iar tipa ii spune "soacrei", in timp ce fuma nonsalant "Faceti si dumneavoastra o cafea, ca faceam eu dar nu am gasit prin dulapuri cafeaua??!!"....vreau sa va spun ca a luat foc cucoana respectiva si a facut-o pe asta troaca de porci. Si i-a spus ceva de genul "Bine domnisoara ca dupa ce dormi la mine in casa (apropo, parintii tai au idee pe unde ti-ai petrecut noaptea?), faci ca toate alea in timp ce te reguleaza fiu-meu de nu ma pot odihni de miorlaiturile tale, te apuca dushul la trei dimineata, imi cotrobai prin bucatarie de parca esti la tac-tu pe tarla mai ai nesimtirea sa imi ceri sa-ti fac cafea?!" samd, pe aceeasi tema. Amica imi povestea foarte revoltata ca "Auzi fata ce nesimtita, sa-mi spuna asa, de la obraz!" iar eu in gandul meu imi ziceam ca are femeia perfecta dreptate si eu daca eram in locul ei o si luam de o aripa si o scoteam afara....ce sa fac, cu mentalitatea asta am fost crescuta si se pare ca vrand-nevrand mi-am asumat-o. Noah, acum ma retrag la varza mea si intre timp astept rosiile de la voi Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010) Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea" |
Ioana......m-am distrat copios
ESTI DEMENTIALA!!!!
Giova, da am intepat una bucata catel!
Nu a facut febra sau altceva; grija lui mare era cand vine mancarea
Silvi, of....tot nu ati scapat de plans la gradi? Imi pare rau rau
Maraki, deci Simina e in continuare musafira ta pane pe 6 Octombrie
multumesc pentru informatiile despre bakugani
dia_tm spune:
Silvi, imi pare rau ca e asa de greu...
Noi ieri am avut sedinta cu parintii; si-am facut 4,5km in 50 de minute si evident am intarziat... trafic de bruxelles...si era sedinta la ora 19, chiar credeamc a am scapat de orele de varf.
Asa ca profitand de ocazie (stat in trafic aiurea) am intrebat-o ep Adri daca n-ar fi mai bine sa cautam alta gradinita mai aproape de noi; mi-a zis imediat "nu! eu vreau la asta!" ...deci deduc ca-i place, ceea ce e bine; dar cu transportul (mai exact durata lui) tot nu ma impac.
...in rest sedinta...cam plicticoasa; n-am aflat mai imic ce nu stiam; si-am avut si super-proasta inspiratie sa mergem toti trei...nu stiu ce a fost in capul meu, am crezut ca vor mai fi alti copii; evident ca n-au fost, asa ca Adri s-a jucat/plictisit pe-acolo singura; de-acuma merg doar eu la sedinte...oricum mai e una maine (dar merg cu metroul de data asta).
Giova, super pozele!
Ioana, esti figura; lasa rosiile ca nu-si au rostul; dar mai vorbim peste vreo 10 ani...sunt curioasa daca si inc e masura o sa-ti mentii parerile.
Dana, La Multi Ani!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
maraki spune:
hello, hello....
Robert are 24 de ani impliniti, este normal sa vina cu cate o prietena dar acum pe bune: de cand i-am zis de nebuna aia sa nu o aduca a doua oara, au trecut o gramada de luni sau poate a fost chiar anul trecut faza Nici macar nu a dormit cu ea, aia se vantura prin casa si la comp in timp de dormea Robert. Simina este o fata foarte linistita si simtita, o vad foarte putin si mai stam de vb seara vreo 5-10 min.
Cu cautatul mancarii, cafelei, etc. eu sant de acord sa le faca. Sant deschisa si moderna in privinta asta, daca vrea fata sa manance, nu trebuie sa astepte de la mine sa-i pun in farfurie,isi ia ce-i place si mi se pare foarte normal.
Nasoala faza cu mama baiatului care a tipat si a dat-o afara din casa pe fataAsta denota clar o lipsa de educatie si minte incuiata si demodata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
GIOVA superbe poze ai pus
Dia stiu ce nasol e in Bruxelles cu deplasatul cu masina nu as putea never conduce acolo
Noi am fost cuminti si nu ne-am jucat mult am facut si teme si cumparaturi acum facem papaica, fac mancarica. Am in plan sa fac zilele astea ceva zacusca asa in cantitati farmaceutice da vad daca reusesc sa cumpar azi ce imi trebuie.
Giova spune:
Bun si wi-fi pe tel. Sunt in parc cu baietii,am gasit retea si am citit ce ati scris.
De raspuns diseara sau maine.
mamica de 2 smecherasi
magdaz_ina spune:
Oau! Mai avem putin si ajungem soacre ! Nu am mai fost de mult timp pe la voi si acum ma gandeam sa va intreb ceva de gradinita... cred ca am ramas tare in urma . Chiar si bebe Rares a ramas anonim pe prima pagina, langa surioara Iarina. Poate la urmatorul capitol daca nu uitati va rog sa puneti si la el numele de la semnatura . Sa ma pregatesc si eu de nurori!
Sunt convinsa ca suntem ultimele la acest capitol... nu au constituit grupa mijlocie la gradinita si ne-am trezit in grupa mare. Programa cere sa stie reprezentarea cifrelor pana la 5 si figurile geometrice de la grupa mijlocie, unde ea nu a fost... Iarina nu are nici o treaba cu asa ceva. I-am aratat, am incercat cu poezii... nimic!
Voi cum ati reusit sa-i convingeti?
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006