Buna,
In anul 2011 fiul meu va incepe scoala, clasa I.
Avem in vedere 3 scoli generale:
- scoala generala nr 17 Pia Bratianu
- scoala generala nr 45 Titu Maiorescu
- scoala generala Jean Monnet
Cine are informatii despre aceste scoli, despre invatatorii ce vor prelua clasa I in anul 2011 (deci acum predau la clasa a III).
Multumesc anticipat tuturor ce au amabilitatea sa-mi impartaseasca experienta lor la aceste scoli.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
nu are nimeni info despre aceste scoli?
mami de theo
Sunt cam outdated, eu am terminat 45 acum ceva ani. Pe atunci era una dintre cele mai bune scoli din Bucuresti, oricum mai buna decat J. Monnet si 17. Cel putin "pe vremea mea" copiii cu probleme disciplinare erau mutati in Monnet.
Acum nu mai stiu ce invatatoare sunt, dar stiu ca s-a renovat scoala, au inclusiv AC in clase, e un superlux si zau nu stiu daca asta a afectat si calitatea actului didactic.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Multumesc.
Old info am pt ca am facut Caragiale iar sotul si gasca de prieteni au facut si 45-ul. Dar generatia de profi de atunci este schimbata in proportie de peste 90% cred.
mami de theo (7.11.2004)
Dintre profii de generala au ramas cam jumate din ce a fost pe vremea mea, dar la invatatoare zau ca nush care-i situatiunea...
Oricum, eu as exclude J. Monnet; stiu ca 17 s-a mai ridicat (au adus profesori buni, dar, iar, nu stiu cum sta treaba la ciclul primar) fata de cum era pe vremea mea... Poate te ajuta sa vezi notele de la testele nationale.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!