Nasterea la Medlife (20)
Raspunsuri - Pagina 15
iubu77 spune:
Noi chiar daca am fost alaptati la san am inceput asa un pic cu diversificare pe la 5 luni..un pic de suc de morcov sau de fructe, un pic de banana sau mar copt.
Difera si de pediatru.Mie doamna zamfirescu mi-a zis sa ii dau un pic de suc de la 4 luni..iar Miruna Georgescu ca sa stam pana la 6 luni..
totusi eu pe la 5 luni am diversificat treaba.
Daca am invatat ceva de-a lungul timpului, cel putin in ceea ce ma priveste nu mai cred asa orbeste in nici unj doctor..merg le cer parerea ca na cel putin la nivel teoretic stiu mai bine ca mine ca-s medici dar de multe ori ma mai bazez si pe instinctul meu si pe o lege a echilibrului..cate putin din toate si fara excese si se pare mai ok decat chestiuni duse la extreme...
vali_delide spune:
Buna,fetelor.
As ruga pe careva dintre voi,cele care aveti acces la contul comun sa-mi trimiteti un pm cu adresa sa o pot pune pe primapagina,si cu parola,sa o pot da acelor fete care fac parte din acest grup.Si va rog pe cele care stiti parola sa o dati doar daca cea care o cere este cineva din grupul nostru, de la odisse sau o cunoasteti...sa ne protejam copiii de necunoscuti.
Din pacate nu am foarte mult timp liber,dar, daca aveti ceva sugestii legate de acest subiect, va rog sa-mi spuneti.
Numai sa nu-mi cereti lista cu toate, ca sterg subiectul!
Multumesc!
Pupici tuturor, felicitari tuturor proaspetelor mamici, sarcini usoare gravidutelor si le rog pe "veterane" sa mai treaca pe aici...si poate facem si un album cu noi, cele de la inceputul subiectului, cu nazdravanii nostri!
e_cami spune:
Buna dimineata fetelor,
Vad ca nu a mai intrat nici una din voi sa povesteasca despre bebei.
Noi suntem din nou cu colicei, luam iar dentinox si espumisan. Speram sa treaca repede.
Cori, Alina, Alina (Ana) ce mai faceti, ce fac bebelusii?
Am atasat cateva poze de la trei luni.
alinab2 spune:
Buna,
Noi am scapat de colici, Doamne ajuta. Sper sa nu revina.
Cami, ii mai dai san? Poate ai mancat ceva mai greu...sau cum de i-au revenit iar?
Noi suntem bine, crestem. Am inceput sa balim si cred ca si gingiile ne mananca un pic.
Va pun si eu niste poze de la 3 luni.
Va pup!
e_cami spune:
Buna Alina,
Da, ii mai dau san, nu am mancat nimic diferit fata de ce mancasem pana atunci. Habar nu am ce se intampla. Maine mergem la controlul de trei luni si o sa vedem. Oricum, face niste crize de plans pe care am senzatia ca nu reusesc sa le calmez deloc si ma gandesc cu groaza in fiecare seara ca vine ora 18 si incepe. Dar asta e, trecem noi si peste asta.
Ma duc fuga sa vad pozele ca acus se trezeste bebe si incepe circul.
alinab2 spune:
Cami, scuze, nu apucasem sa le pun. Acum ar trebui sa fie acolo.
Am vazut pozele cu bebele tau, e tare grasunel si dragalas.
Melania, acum am vazut si ultimele poze puse de tine, tare simpatic Stefanut. Seamana cu tati, sau?
Chestia aceea alba din jurul gatului e un fel de babetica, sau? E misto, de unde ai luat-o? E buna pt bale :)
roxx26 spune:
fetelor, mai este cineva pe aici care urmeaza sa nasca la Medlife?
_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
liana.berbec spune:
Roxx26,
Eu voi naste la Medlife in curand, natural cu dr. Albu Dragos. Vad ca nu esti departe nici tu. Cu cine urmeaza sa nasti?
Liana
36+