Nasterea la Medlife (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Alina, asteptam poze de la botez!!!!

Speranta, eu am platit in plus 500 ron pt ca am facut teste suplimentare pt bebe, in rest nimic.

Fetelelor, ce fac bebeii?

Noi stam mult afara, acum ca sunt zilele astea atat de frumoase. Octavian doarme tot timpul cat stam afara. Colicii cred ca au trecut, doarme de seara de la ora 9:30 pana dimineata la 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Buna fetele.Sunt mamica!!!!!!O sa va povestesc alta data despre nastere pe larg.In principiu nota 11 pt Medlife.
Bebele s-a nascut cu 3.5 Kg si 50 cm, e mancacios.Ii dau san toata ziua cam din 2 in 2 ore iar seara cand raman cu mai putin laptic ii bag un bibe cu formula(90 ml) pe la 12 si doarme pana la 5 dimineatza.Sa va utati la poze ca le pun acum pe mail.
Inca nu avem colici si azi implinim 8 zile.
La voi la saptamani au aparut colicii?
Ma bucur ca sunteti toate bine si bebicii sunt sanatosi.
Asta e tot ce-mi doresc si eu SA FIE SANATOS!!!!

-----------------------------------------
Alexandra Sasha, bebe cuminte si frumos

Mergi la inceput

Felicitari Alexa, sa fiti sanatosi si bebe sa creasca mare!

La noi colicii au aparut destul de repede, parca pana in doua saptamani.
Ma duc sa ma uit la poze.
Sa ne povestesti cum a decurs nasterea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Alexa, felicitari!!!!
Am vazut pozele, e frumos foc bebe Sasha. Sa va traiasca!

Si la noi pe la 2 saptamani parca au aparut colicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Speranta2008,
Urmaresc si eu de ceva vreme sa vad daca a nascut cineva natural la Medlife. Eu m-am inscris pentru nasterea naturala, azi am intrat in 35 de saptamani. Sper sa iti pot povesti eu cum a fost. Albu Dragos este medicul meu.

Liana

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Si eu vreau sa nasc normal la Medlife, termenul este la inceputul lunii ianuarie. Nu zic natural, ca asta ar insemna fara epiziotomie, fara ocitocina, fara epidurala,practic fara interventii, ceea ce ma indoiesc ca se va intampla!
Si pe mine ma ingrijoreaza faptul ca, din pacate, in ultimele luni nu am mai citit despre nici o nastere normala la Medlife (acum cativa ani erau destule...). Ca prin minune, in toate sarcinile mamicilor care vor sa nasca normal apare spre final "o problemutza', iar medicul le impinge repejor spre cezariana...Sper sa nu fie si cazul meu!
Astept cu nerabdare povestea unei nasteri normale la Medlife!
Pupicei si nasteri usoare tuturor!

_
BB e deja pe drum
Roxana 31+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

sa stii ca nu sunt impinse la cezariana..insa daca apar probleme nimeni nu vrea sa si le asume daca se intampla ceva rau...eu primul copil am vrut sa il nasc normal..toate bune si frumoase pana la 36 saptamani..cand din cauza unei echografii copilul era suspectat ca are nu-s ce la inima..si atunci pt a se evita problemele daca intradevar erau probleme cu inima bebeului si nu ar fi suportat travaliul s-a propus cezariana..eu personal nu am vrut sa imi asum nici un risc..
sa stii ca sunt si nasteri normale la Medlife..insa iti dai seama ca pe forumuri intra numai un nr mic de paciente..si in general pacientele care merg in privat cer singure cezariana.
am o amica care a nascut acum 3 luni natural la ei..ea nu-s de ce dar nu a vrut nici epidurala dar a fost totul ff bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Alina, eu am renuntat dintr-o data, nu i-am mai dat nimic, dar nici nu prea il mai durea burtica in momentul ala. Incerc sa pun si eu poze astazi.

Mergi la inceput

Melania, a crescut frumos si mult Stefanut! Sa-ti traiasca! E tare dragalas. In multe poze rade, iar in altele parca se uita special ca se stie fotografiat.
Au inceput sa-i dea dintisorii? Sau se intampla mai tarziu asta?

Noi astazi avem o zi mai agitata, eu am zis ca i-au trecut colicii, dar parca acum face din nou crize. Tipa fff tare, nu vrea nici suzeta (o ia putin apoi o arunca), da din picioruse tare...asteptam, poate trece repede episodul. Pentru ca nu am gasit un pediatru in care sa am incredere deplina (de fapt cred ca eu sunt cauza!!!) m-am hotarat sa merg la medlife la dr marcu. De fapt, nedumerirea mea a plecat de diversificarea lui bebe. Un pediatru a zis ca nici sa nu ma gandesc pana la 4 luni, altul a zis ca trebuia sa incep imediat dupa vaccinul de la doua luni, asa ca, o sa vad ce zice si dr marcu.
Avand in vedere ca la noi alimentatia e mixta, am citit ca trebuie incepuda diversificarea mai devreme (nu dupa 6 luni ca in cazul alimentatiei exclusive la san).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Cami, si mie mi-a zis pediatra ca, pt ca alimentatia lui Eric e mixta, vom incepe diversificarea pe la 4 luni jumate - maxim 5. Dar doua luni mi se pare cam devreme...

Mergi la inceput