Burtici cu buburuze de ian-feb2011(68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dangabriela pt hemoroizi cea mai buna e crema de galbenele, garantat

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

laura, am lasat nr de tel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

mirela

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

laura eu am mai facut acu cativa ani...dar cum nu am mai pus mana pe ele, as vrea sa ma info inainte sa nu fac vreo boacana.
imi place si am si rabdare..

plimbare placuta si muuuultaa rabdare maine. ia-ti apa cu tine k o sa ai nevoie la ce balamuc e.

la faza cu hemoroizii nu ma bag k habar nu am cum se trateaza,
asa k sa nu va suparati k eu nu rasp la sub asta

Baby e ok pana la 4 pastile in 24 ore. dar nu mai mult. asa k e ok.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

RAlu cand vine vb de lucrusoare pt bebe am cea mai multa rabdare, am mai putina rabdare daca tre sa-mi iau mie ceva.
Am o pasiune pt hainute de bebe de mica si mai ales alea tricotate.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 69

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

seara buna fete. acum am terminat de citit tot ce ati scris. muult!
bebelu' - ai grija ce mananci-ficatul NU este bun in sarcina pt ca are prea multa vit A. Iar cu omega 3, nu stiu ce zicmai bine il iei din pestele pe care-l mananci. Stiu multi (inclusiv sotul) care au avut probleme cu inima de la el. Dadea palpitatii.vezi medicu' ce zice.
dangabi e ok cartofu', doar e o leguma. eu mai foloseam si crema IHTIOL, pe baza de petrol. si mananca grau fiert in lapte. o cana pe zi.Si fara iritanti pt tractul digestiv- otet, picant etc.
pup

23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Buna seara fetele.
Intru si eu sa va salut si sa mai barfim un pic.Sunt franta,am fost azi pana la Russe sa caut Josamicina si...n-am gasit.In schimb am gasit o farmacista care vorbea perfect engleza,ceea ce acolo e raritate.Mi-a zis femeia ca abia miercuri imi poate da un rapuns,mi-a dat numarul de telefon si a zis sa i sun dupa masa.
Sunt varza,ma doare si capul,am incercat sa dorm,am atipit pt vreo 30 min,mai mult m-am trezit ametita.
Dau si eu sfoara-n tara:
CINE SE DUCE IN PERIOADA URMATOARE "PE AFARA",POATE IMI PROCURA SI MIE AMARATELE ALEA DE PASTILE?
Multumesc

20+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mai fetelor, au am o nelamurire: de cateva zile, unul dintre sani a inceput sa fie "productiv" - numai unul si numai seara. Nu prea mult, dar indeajuns incat sa-mi ude rochia subtire cu care stau prin casa. Poate ma lamuresc fetele care nu sunt la prima sarcina: nu e prea devreme pt asta?

_
BB e deja pe drum

Roxana 23+ cu [fetita
bebe creste

Am auzit fete
la care le curgea tot asa
Eu am ceva secretie dar e galbuie si groasa de se usuca pe mameloane..si tre sa frec tare cu prosopul sa se duca cand fac dus

Tunde fix 18 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

seara fetelor

sper ca nu v am ingrijorat prea tare
am avut o seara urata ieri, am fost un pic la baby expo, iar cand am ajuns acasa am avut o discutie cu al meu
dupa el n ar trebui cumparat nik, abia dupa nastere
azi m am trezit la 6, sunt obosita rupta
plus ca bbii mei abia se misca, ori sunt intorsi cu spatele, ori sunt eu nebuna
drept pt care stau sa le urmaresc fiecare miscare
obosesc tare, nu mai stiu cum sa stau, noaptea ma tot fatai de pe o parte pe alta
indur orice, numai bbii sa fie ok

si ca sa fie treaba treaba ma mai suna si mama cu diverse rahaturi legate de Vlad....gen.....x vine cu mai multi bani, y nush ce haine poarta.......si fiumiu vine si se plange la ea si ea se štipaš la mine............eu ce naiba sa fac???

mii de scuze fetelor

ralu ar trebui sa iei niste fier cu acid folic

la toate fetele

Saracuta de tine!
Asa am fost Eu alaltaieri..am plans toata ziua..m-am certat cu Mama,Cu sotul(pt 7 lei!)...suntem foarte sensibile acum...aduna-te..fii tare.Nu te mai supara

Tunde fix 18 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput