Burtici cu buburuze de ian-feb2011(68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

laura mergi si fa si tu analizele si vezi ce si cum
poate fi tot k la mine..anemie..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

o sa merg sa le fac sa vad ce este

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu tu ziceai ca iei fier. E posibil sa nu asimilezi plus ca si bb consuma. Oricum nu sunt chiar atat de proaste analizele ca sunt mai mult la limita.

Mirela unde o fi? Ca de ieri nu am mai zarit-o?

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gabriela mersi mult.
sper sa nu fie nici o probl
am cititt p net k lipsa asta de fier, afecteaza bb si pot aparea complicatii la nastere din cauza pierderii mari de sange

dar ma pun p papat tot ce are fier...si poate imi mai da ceva sa sefixeze mai bine
voi pt ce luati omega3 si vit c???ca am vazut ca sunteti multe careluati

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Eu am si probleme de coagulare a sangelui : mutatia factor Laiden, cred ca pt asta, dar stiu ca fac bine si la placenta in general.

FVL heterozigot, 21 de saptamani

Mergi la inceput

asta inseamna FVL de la semnatura??? k sunt total p langa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

RAlu eu stiam ca pt fixare fier se ia vitamina C.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

oare ce face mirela???
k nici azi nu a intrat, nici ieri
s-o fi intamplat ceva???
sper sa nu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Bebelu, eu nu iau niciun supliment, nimic. Dar am auzit ca fetele, pe linga elevit si fier, iau vitamina C pt fixarea fierului... dar nu sunt sigura. Eu nu am prea mare incredere in vitaminele sintetice, te sfatuiesc sa maninci carne rosie, ceapa, usturoi si alimentele care contin fier. Si sa stai calma, anemia e frecventa in sarcina...

Djlaura, si eu ametesc de numa-numa nu lesin. De-alea sarcinii, tocmai zisei.

Cu hemoroizii, nu stiu remedii. Stiam doar de baie cu tarite in apa calduta, dar nu cred ca e cazul acum. Vreo crema de galbenele? A, si-un colac f umflat, atunci cind stai in fund, fara gluma, se sustine presiunea pe picioare, nu pe hemoroid. Va trece el!

Eu am mincat o nuca noua si-acu-mi sta-n git. Parca a fost un copac cu scoarta cu tot, asa ma simt.

Revin,
Gabi, Ioana si bebe de 19s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Dangabriela...remedii bune incercate de mamica mea, cataplasme cu argila exterior si bagi putin la intrare, sau cataplasma cu cartof crud. Trebuie sa eviti constipatie,cam greu acum, eu seara la culcare inmoi doua lingurite taratze de grau, fina de la plafar, cu o lingurita apa si una de miere si e un pic mai bine cu iesitul afara.
Bebelu...omega e foarte bun pt dezvoltarea creerului la bb,fluidizarea sangelui spre placenta pt buna oxigenare intrauterina a lui bb.e foarte bun

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

am intrat p mail poate e nr mirelei acolo, dar nu l-am gasit

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput