Burtici cu buburuze de ian-feb2011(68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

mai bebelu dar nu toate alea cu rosu sunt rele ptr ca sunt in interval,eu zic sa nu te sperii

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mada mersi mult de site
am intrat p el,..am vazut...da..cu oxigenu din sange fieru...etc...
deci...in cazu asta nu stiu ce sa fac..doarnu imi dubeaza doza de fier
se ia ceva sa-l fixeze mai bine???

tuturor si multumesc k sunteti in preajma

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Bebelu, nu te mai panica! Usoara anemie... suna bine. Nici macar anemie! Vezi ca e un site pe net de interpretare analize...

Mada, Djlaura, mie dr. mi-a zis asa: nu sta in pat, ca si statul ista excesiv inmoaie membranele. Ce-o fi vrut sa zica, el stie. Dar eu am dedus ca daca se inmaoie membranele, se rupe apa. Asta din capul meu. Nu mi-a zis el. Stiu si eu ca multe gravi au dus sarcina stind numai in pat nemiscate. Dar eu am facut legatura cu o prietena, care la 20 de saptamini a facut cerclaj si a ramas in spital, in pat, nici pisu,nici dush, nimic, pina la 29... cind i s-a rupt apa si n-au mai avut ce-i face. Si de-acolo neuronii mei alambicati au facut extra-legaturi. Dar nu ca mi-a zis cineva... Nu. Creierii mei paranoia, nu va luati dupa mine.

Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 19s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Bebelu..te sperii degeaba, eu am hemoglobina 8, val buna incepe la 11, si restul val la fel sunt varza, dar iau supliment de fier, tot'hema fiole,de cateva zile- si sunt mai bine, am inteles ca pe masura ce bb creste noi ramanem fara rezerve din cauza asta e de preferat sa suplimentam cu diverse.Reguli cand iei fier sunt pe net sau prospect, stiu ca se ia si vit c si nu se ia dupa lactate.
Tiery...in jur de trei e bine, dar trebuie urmarit, e un semnal ca nu tre sa urci pe munte, daca intelegi, nu te panicaaa si cu contractiile nedureroase, trebuie tinute in frau cu no-spa, si eu am, iau 3/zi de 40,si multe lichide, netinute in frau scurteaza colul.
Gabi...am inteles, oricum nu stiu de ce ti-a zis asa
ciudat, in fine, prietena ta poate avea deja colul deschis, e alta mancare de peste.

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

BEBELU, stai c-am mai studiat. Le ai in limita, fata! Una e mai mare, parca MO. Deci sunt normale. Fier 11 ar fi bine sa avem toate. Mie mi-e ca-l am 9, 10.

Tierry, cica lungimea colului e relevanta in sarcina, ca si eu pe un eco (fara sarcina) il aveam 3 cm si apoi la 6 saptamini de sarcina era 3, 88. Nici eu nu stiu prea multe, ca mi-e ca ma panichez de tot daca intru in amanunte, dar daca dr tau nu zice nimic, e bine, ca stii, ei masoara si elasticitatea lui, ca sa zic asa, cit de teapan e. Daca e lung si moale, cica, e mai rau decit scurt dar ferm si inchis. Hai ca ma potolesc, ca eu am inceput cu colul... Sa stea acolo cuminte, ca la fii-mea n-am mai stiut eu cit e!

Pup.

Mergi la inceput

mda..am citit... cica lipsa de fier...
asa k trebuie sa pap la greu carnea, pestele ficatul, carnea de pasare, ouale, legumele cu frunze verzi, dovleac, spanac, cartofii dulci, fasolea uscata, cereale sau fructe proaspete. k sa asimilez mai bine
sper sa fie doar atat...
oricum luni ma prezint la medic sa vad ce si cum

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Mada, cine stie, l-o fi avut deschis... Tu stii mai bine, eu nici nu vreau sa stiu. Am retinut sa nu mai pun rufe pe sirma, sa evit scarile, sa nu stau pe scaun mult... Multam, ca eu nu citeam nimic de frica sa nu dau de bazaconii. Si ” las-o mai moale” al dr. nu m-a edificat...

Pupi,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor eu ma bag un pic la somnik pooop burticile voastre si vorbim mai tarziu

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

vedeti k lungimea colului se masoara cel mai bine cu sonda vaginala, nu cu eco p burtica...
dc faci eco p burtica,exista riscu sa ti-l masoare gresit.
si trebuie sa bei multa apa inainte sa se vada cum trebuie.

eu l-am avut 3.7 si acu laultima eco scazuse la 3.4
dar a zisk sigur nu am baut destula apa si oricum era cu din ala p burta si se mai ivesc greseli.
dc a zis k e ok.nu te speria
am auzit fete care au avut simai putin de 2.9 si au dus sarcina cu bine la termen

nu mai stiu cine zicea k i se intareste burtica...ia no-spa si stai linistita la pat. sunt contractii. vezi sa nu fie prea dese. dc nu trec nici cu no-spa suna medicu cel mai bine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Somn usor laura
ma duc sa pap si eu ceva si maintind si eu un pic
ne auzim mai tarziu un picut

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput