Fluturasi de martie-aprilie 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

vad ca au aparut fetele yasmi sa-ti fie de bine papa bun mancasi eu cred ca bb se zbenguie de fericire ca il servesti cu asa bunatati

dinora te cred ca e si mai greu pt voi acolo afara fara familie, acesta este si motivul pt care noi nu am plecat din tara(trebuia sa mergem in Italia) . trimit un pup sa mai treaca dorul de cei de acasa si gandeste-te ca aici ne ai pe noi alaturi ca prietene ,chiar si virtual

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

maine ajunge si coletul de la mami meu!!!!

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

ally lasa ca surpriza cea mare va fi la urmatorul eco dar tu ce simti ca este?,
mie nu mi-a zis ce este nici la 15sapt dar eu simt ca e fetita desi as vrea baiat mare incurcatura

18+

Mergi la inceput

yasmi si ce bunatati primesti?

18+

Mergi la inceput

ally si eu zic ca ai fetita anaxena pe tine parca tot mama de inca o fetita te vad , dar desi si pe mine ma vedeam la fel.....am clacat....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

yasmi si ce bunatati primesti?

18+

de toate specialitatile asta sa ajunga pana peste o luna cand vine soacra'mea in vizita...... a aaaa si banutzi.....ca nepotu'su are pofte mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Alina, eu sunt cam nesimtita, nu simt ceva anume. Poate gandul ca ne dorim atat de mult baietel ma face sa cred ca sa este.
Noi deja ii spunem pe nume, Eduard...Edy, dar, daca este fetita sper sa ma ierte ca fac asta.... O sa o iubim la fel de mult...

Ally , 12 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Yasmi, am stricat prietenia
Sau tu spui asta pt ca stii ca daca vom avea fetita iti va purta numele?? Deja scorul este 2 la 2....Ne mai spune cine ceva....va rog...macar asa sa ma mai entuziasmez si eu.
Alina, Yasmi, dar dupa ce criterii va-ti laut?....

Ally , 12 bebe

Mergi la inceput

ally asa imi pari , mamica de fetita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Alina, eu sunt cam nesimtita, nu simt ceva anume. Poate gandul ca ne dorim atat de mult baietel ma face sa cred ca sa este.
Noi deja ii spunem pe nume, Eduard...Edy, dar, daca este fetita sper sa ma ierte ca fac asta.... O sa o iubim la fel de mult...

Ally , 12 bebe

cu siguranta il veti iubi orice ar fi fetita/baiat va fi comoara voastra cea mai de pret

18+

Mergi la inceput