Fluturasi de martie-aprilie 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mihaela bine ai venit la noi. sa ai sarcina usoara si bebe la termen.
ce este bebele tau? ai aflat?

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

Inca nu stiu, dar poate saptamana viitoare voi afla! Atunci am programare la doctor!Cel mai important este doar ca bebelusul sa fie sanatos!

17 sapt

Mergi la inceput

Ar trebui sa ma prezint un pic! DN 02.03.1981, sunt din suceava, nu mai am copii, dar imi doresc doi.Nu prea le am eu cu forumurile dar sper sa/i dau de cap (ma lamuresc eu pana la urma cum e cu mesajele, ce am voie sa fac si ce nu )

17 sapt

Mergi la inceput

DN 02.03.1981
UM 22.05.2010
DPN 26.02.2011

17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna fetelor
stefy ma bucur ca te simti mai bine si ca te-ai mai linistit
mihaela bine ai venit si sarcina usoara si la termen
fetelor eu vad ca de multa vreme ma mentin intre 63 si 64 kg asa cum am inceput sarcina numai ca in primele sapt slabisem 2 kg si acum am ajuns la greutatea initiala. ma bucur ca deocamdata nu am trecut peste
si mananc la orice oara imi e foame
va si aveti grija de fluturasii din burtici

15+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

multam fete!!...bine ai venit mihaela,bebe sanatos si frumos,nastere usoara si cat mai putine kg luate!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fete..
Suntem bolnavi, am zis totusi sa intru sa semnez condicutza.
Deci Mati are febra, David are nasul superinfundat, se scoala urlind din somn ca nu poate respira...Mie mi-e rau. Ieri m-a durut capul groaznic, burta, nasul e acidulat...Cred ca ma ia si pe mine raceala. Am mai luat propolis, ca vad ca nu le place copiilor. Vad ca ma tine cit de cit sa nu racesc tare...

Roxy, primul bb a miscat pe la 16 sapt, iar al doilea l-am simtit la 14 si pina pe la 16-17 n-am mai simtit nimic.
Puiul asta nu prea misca, simt cind si cind, dar f slab i f rar cred eu...Dar sper sa coar e micutza sarcina, ma astept la mai multe de sapt viitoare...Daaa..ai vazut ce burta uriasa aveam? Ma si miram ca voi o vedeati mica
Miki, iti trimit PM , scumpa!
Stefy, ma bucur ca totul e bine, analize, sper sa scada si durerile..poate se intinde uterul, eu am si contractii nedureroase, simt cums e stringe burtica si e tare..
BB_yasmi, nu-i rau sa nu mai papi dupa 17.00, as incerca si eu, dar sa-mi mai treaca greturile astea...
Scobutilul cred ca e mai naspa, cred ca tb folosit mai cu precautie..nu stiu de ce..mai safe cred ca e nospa...

Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

eu daca am contractii nici nu imi dau seama...am intrebat si eu prietenele si dr si mi-au explicat ceva,dar nu cred ca imi dau sama..eu de cand ma stiu am avut probleme cu intestinele si stomacul si e f posibil sa le confund cu gaze...om vedea

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 15+

Mergi la inceput

si eu simt din cand in cand niste intepaturi in burtica; m/am gandit ca e ceva normal, sa mai doara burtica din cauza intinderii ligamentelor...am sa intreb doctorita daca este k
in privinta kilogramelor eu am adunat 4 pana acum si asta numai in ultima vreme; pana la trei luni nu am pus nimic; dar mi s/a spus ca arat bine ceea ce m/a incurajat

17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

buna fetelor!nu am mai scris nimic,doar v am citit,pt ca am fost tare ocupata cu concediul meu medical,care s a terminat deja dupa numai 2 saptamani si asta din cauza medicului meu de familie care e un incapatanat si jumatate si rasist...eu lucrez de ospatar aici si e foarte mult lucru iar restaurantul are 2 etaje si normal lucrez 9 ore pe zi dar cateodata se nimeresc si 12 si 13,acum ma mai protejaza cate un pic sefii si colegii,dar e frustrant deoarece vezi ca i deranjezi...iar idiotul de medic nu vrea sa mi dea concediu pana si pentru astea doua saptamani am dus o batalie grozava...acum astept sa vad ce orar imi fac sefii mei ,poate imi reduc din ore macar un pic,am vb cu sotul meu,poate ne hotaram sa venim acasa macar pana se naste bebe k oricum lucram la casa si daca am fi acolo poate s ar tremina mai repede lucrarile..si ar fi mai bine pt mine si pt bebe,eu as fi foarte fericita
si am vazut ca ati vb despre ce credeti ca o sa fie bebeii vostri,eu cred ca o sa fie fetita bebicul meu,nu ca as simti ceva anume,ci pt ca eu imi doresc o fetita,dar daca e baietel o sa fiu la fel de fericita

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput