dr Catalin Haiduc (6)
Raspunsuri - Pagina 10
Eseea spune:
fetelor, nu va mai faceti atatea probleme va rog : cat sa-i dau dr, ne citeste/nu ne citeste, etc....Dl dr oricum e un dragut, nu conteaza cand si cat ii dati, inainte/dupa nastere, etc, nu am auzit pe nimeni pana acum care sa nu fi fost bine tratat de el, sa o faca in functie de plic sau mai stiu eu ce. Si nu cred ca s-a schimbat de cand nu l-am mai vazut eu, de cand eram in mijlocul evenimentelor. Sper, cel putin.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ancag1981 spune:
fetele, la internarea pt nastere ne trebuie si trimitere de la medicul de familie?
35 +
ionela.n spune:
Anca, atunci cand te internezi iti trebuie un bilet de la medicul de familie, din ala pt internare. Stie dr de care sa iti dea
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+
Minunea noastra
Lore1983 spune:
Si daca, Doamne fereste, trebuie sa mergi de urgenta tot trebuie sa ai bilet de internare de la medicul de familie?
28+ viitoare mami de
Eseea spune:
Lore, cand ai probleme si mergi la urgenta, nu-ti tb niciun bilet de la medicul de familie.
Pentru nastere, prin saptamana 37 asa, iei si tu un bilet de asta de trimitere de la medicul de familie ( stie el ce sa scrie acolo, tu ii spui ca-ti tb pt nastere). Il ai pregatit in bagaj, langa dosarul cu analizele din timpul sarcinii. Oricum, si daca nu-l ai, tot nasti, stai linistita. Nu o sa ramaneti niciuna "nenascute" daca nu aveti bilet, dar asa e in general politica in maternitati.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ionela.n spune:
Lore, Eseea are dreptate. Daca te apuca in mijlocul noptii, doar nu o sa te lase nenascuta ca nu ai trimiterea aia. Poate sa aduca si sotul pana te externezi.
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+
Minunea noastra
Alecsa_L spune:
Stiti cumva cine este anestezist la operatiile domnului doctor Haiduc? . Eu nasc in cateva zile prin cezariana la Filantropia. Mi-e tare frica de anestezie si de sonda..., deocamdata, ca poate ma mai apuca si alte frici.
Va pup.
Alecsa_L, 38+ , AMR 4 ZILE.
Lore1983 spune:
Multumesc pentru raspunsuri Eseea si Ionela ! Ce ma amuza cuvantul "nenascute" !
Alecsa, eu nu stiu raspunsul la intrebarea ta, vroiam doar sa iti urez o nastere usoara si bebe sanatos !
28+ viitoare mami de
Alecsa_L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lore1983 Multumesc pentru raspunsuri Eseea si Ionela ! Ce ma amuza cuvantul "nenascute" ! Alecsa, eu nu stiu raspunsul la intrebarea ta, vroiam doar sa iti urez o nastere usoara si bebe sanatos ! 28+ viitoare mami de |
MULTUMESC MULT.
Alecsa_L, 38+ , AMR 4 ZILE.