Dovlecei in sarbatoare *193* LMA Sofia!!!
Raspunsuri - Pagina 20
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buna dragele mele! Am si eu o intrebare ( de fapt vesnica mea intrebare) pentru mamele care nu mai alapteaza: Cat lapte praf beau bebeii vostri dimineata si seara? Va pup. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
and I love you for this
noi bem dimineata 150 ml si seara 180 ml.
in rest ceai cat cuprinde
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
La Multi Ani, Soimita! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa cresti frumos (adica sa cresti armonios, cu frica lui Dumnezeu si cu dragoste si respect pentru parintii tai.... sa cresti frumos...) sa te faci OM!
Va pup, dragele mele!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anomis28
and I love you for this noi bem dimineata 150 ml si seara 180 ml. in rest ceai cat cuprinde lui Dinu Andrei (14.09) |
PUP YOU!!!!
Din cantitatea de mai sus, sa inteleg ca nu e mort dupa noul lapte, sau...???
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
petrecere mare!!!
si pentru Alex
240 ml si dim si seara! + iaurt, branzica in timpul zilei!
ANDREI
anomis28 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
PUP YOU!!!! Din cantitatea de mai sus, sa inteleg ca nu e mort dupa noul lapte, sau...??? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
oooo, el ar maca o cutie intreaga daca i-as da.
dar este rotunjior si primeste doar atat.
NelaM spune:
Mami de Dinutz, te sarut, dear!
Cum mai sunteti, ce mai faceti?
Si mie imi place cum ii zici la mami de Ama, fetita cu basmaluta! Crocomam, love u dear!
Ce-am dat-o in bara cu cele doo liniute la Carinablanca!
Hai ca mai pot!
Za Banan doarme de la sase jumate... ca in vremurile bune, cand avea 4 luni! Si se pare ca nu mai vrea cina... vrea de la izvor... din ora in ora! Sigur ca da, vine baiatuuuu'! Pardon, fata!
Noi sa fim sanatosi!
Va multumescus fetele inca o data pentru urari, sunteti prea drgute, v-am zis eu!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
alex25 spune:
Hai, fiti cuminti sa fac casuta noua!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anamaria1979 spune:
La multi ani Sofia soimita
La multi ani BUNI de Ana Banana!
Sanatate, fericire la toata lumea! Scriu tare greu ca mi se fura tastatura. De fapt azi mi-am furat-o toata ziua cand stam in casa nu ne mai intelegem. Alex fimiu bea 210 ml dimineata/ seara. S-a mai intamplat sa lase vreo 50-60 ml. Eu dau si iaurt/ gris cand apuc ca oricum e slabanog.
Mary, Carina felicitari pentru dinti. Carina am crezut ca ne anunti de burticuta.
anomis28 spune:
Fragutule, so, te vad in parc?
pentru mine BB Dinu a fost cel mai mare soc. Mai ales la inceputuri cand plangea mult ca avea crocobauri la burtica si nu vroia sa suga si nu lua in greutate, am avut mare noroc cu mama care a stat langa mine si m-a asigurat incontinuu ca pot sa cresc chiar si eu un copil si ca va fi sanatos si ca va lua in greutate...etc.
Aveam si eu in cap sa ma intorc la birou in februarie, dar am amanat pentru ca imi parea imposibil sa-l las singur deja (desi o are pe buni care-l iubeste foarte tare)
Imi pare rau ca la voi a fost mai greu. Mai povestete-ne de Pisi. Ce mai face? Pe unde se mai plimba ea?
Catalina felicitari mami pentru baietelul mergaret, nasol cu ploaia ca nu il puteti scoate afara. Voi stati la casa, right? nu aveti si o palma de curte pentru 3-10 pasi de pitic?
Irina, bine ati revenit.
Uka, mai da un semn de viata mami drag, pliz pliz pliz (emoticon cu o pisica beg-acioasa cu ochii mari mari mari)
Crocomam
Carina felicitari pentru dintzos si la mai mare .
sa vazi cum o sa fie acum la voi saptamana si dintzosu, ca deh... recupereaza fata.
ma duc sa ma delectez cu poze