Biorezonanta magnetica
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
gavandor spune:
b. nica vorbeste despre biorezonanta magnetica, nu despre deja clasicul RMN, nu-i asa? Dl. google gaseste imediat raspunsuri la intrebarea "biorezonanta", as da un link dar nu vreau sa se considere reclama. Eu am trei colege care au fost si si-au facut o astfel de investigatie, parerile sunt foarte impartite, acum depinde si de asteptari. Teoretic aparatele cu care se face investigatia respectiva iti spun totul, pe unde exista defectiuni si cum pot exista mici defectiuni deja care nu si-au facut inca simtita prezenat prin dureri sau alte probleme specifice, s-ar putea spune ca stiu sa vada si ce probleme o sa ai in viitor. Evident ca in final, totul (tratament, vindecare etc.) depinde de medicul care vede si interpreteaza rezultatele listate de aparatul respectiv si de tratamentul prescris de acesta, ca in orice alt tip de investigatie, mai vechi sau mai nou... Una din cele trei colege a insistat in "sistem" si i-au fost prescrise de medicul de la cabinetul respectiv niste ceaiuri si o dieta, nimic foarte special, plus niste sedinte de biorezonanta pe o frecventa specifica organelor care aveau mai multa nevoie de ajutor, de-asta spun ca depinde si de medicul respectiv, dar ea a fost foarte multumita. O a doua colega a spus ca nu i-a zis nimic nou, stia prin metodele clasice deja tot ce i s-a spus - asta ar fi de bine, nu? - si nu a mai continuat. A treia a spus ca ei i-a spus ca nu are nimic, desi ea stie ca are probleme, si nu a mai continuat nici ea. Cred ca m-am cam intins la scris, scuze!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Oliv spune:
Experientele cred ca sunt personale, unii apreciaza pozitiv, altii nu. Tatal meu a facut 2 biorezonante, la 2 cab diferite, avem rezultatele, peste aprox jumatate de an de la acestea a decedat de cancer. Nici una din ele nu amintea de asa ceva. Radeam amar, ca una din ele ii prezice probleme hipertensive, el avand tensiune de aviator, fara nici un fel de probleme cardiace pana in ziua decesului. Mama mea, f suparata, a si intrebat dr de la unul din cabinete, faimos, cu multa reclama la tv, cum de nimic nu a prezis viitorul, si i s-a spus ca ele de obicei nu anunta o boala asa de grava, ca bolnavul sa nu intre in panica. Incredibil! Tin sa precizez ca sunt adepta medicinei alternative, dar cazul a fost mai presus de orice inchipuire.
Si da, am auzit spus de catre cineva din Malayesia, ca ar avea un aparat de biorezonanta care detecteaza cancerul atunci cand nr celulelor canceroase prezente in organism sunt de ordinul zecilor - sutelor. Deci intr-un stadiu extrem, extrem de incipient. Dar nu stiu mai multe amanunte - ce aparat si in ce fel.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)