Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (405)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ana, felicitari Mirunei, n-aveam nicio indoiala ca va fi o scalarita model!

Alina , sunteti minunati tu si scolarul tau! Si mie mi-a placut idea de uniforma.

Teo, eu sint revoltata de ce aud acolo. Se pare ca educatoarea asta e total lipsita de tact pedagogic. Eu sunt convinsa ca voi sunteti niste parinti minunati si ati crescut un baiat SUPERB. N-am nicio indoiala ca si la capitoul limbaj va progresa foarte mult acum cu inceperea gradinitei. Si mai sunt convinsa ca exceleaza in multe alte activitati. Daca tot avea ce sa-ti spuna, putea sa o faca dupa sedinta, in particular si intr-o maniera mult mai civilizata. Si tot ce ai descris tu acolo mi se pare perfect FIRESC la varsta asta. Nu asta asteptam de la grupa mica? Sa-i invete deprinderi de baza, sa se hraneasca singuri, sa se stearga la fund, sa se imbrace, sa le dezvolte si stimuleze limbajul, bunele maniere. Sa castige independenta, incredere in sine si in ceilalti. Sa invete sa imparta lucruri, sa fie mai generosi. Eu asta astept ACUM de la copilul meu, nu poezii sau cantece.
Am incredere in tine si in judecata ta rationala. Am incredere in Mihnea! Nu lasa pe nimeni sa va stirbeasca increderea!

Sim, ce ma bucur de vestila voastre bune!

Bernixo, iesi din barlog, ce face Degetica scumpa?

Erina, sa aveti o zi frumoasa!

SabinaY, cred ca e adorabila Lisa imitand-o pe Erika

La noi toate bune, aseara a avut o singura tentativa de a zice ca nu vrea la gradi, pe care am tratat-o in gluma si am ignorat subiectul, tactica foarte ok, azi dimineata s-a trezit fara sa protesteze si s-a dus frumos cu tati la gradi. Sint optimista. Ieri ma astepta cu o floricica pe care o culesese in timpul plimbarii. M-a emotionat. E laudata ca e cuminte si cooperanta. Sa vedem ce va fi la sedinta. Ieri avea o fetita febra, deci incep sa circule virusii

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Buna dimineata! Romania e horror! asta e adevarul....
iar gradinitele le fel.............la gradinitele particulare fiind mai putin copii se ocupa mai atent de ei, dar costa mult...........
Nu stiu ce sa zic, pur si simplu nu stiu ce sa zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Teodora, asa imi pare de rau sa aud ca educatoarea lui Mihnea e o incuiata!!!

Chiar daca vroia sa isi spuna parerea dupa numai 3 zile trebuia sa aiba o discutie privata cu tine, sau sa va dea sugestii la modul general. Pretentiile ei sunt total absurde, nu pune la inima!

Cit a tinut sedinta la voi ca la noi a tinut o ora si un pic si nu terminase lucrurile importante cum ar fi: tinuta, ora mesei, plata, somul, lucrurile care lipsesc, rechizite, consiliul parintilor etc...nici vorba de analizat individual pe fiecare copil. Ne-au dat la venire un sul ca o declaratie in care isi exprimau dorinta de a face "intarcarea sentimentala" cit mai lina si in care cereu colaborarea parintilor.

La Daria e mare problema cu intirzierea mesei si a somnului dar despre educatoare nu am decit cuvinte de lauda, pina acum (minus faza ca pretind sa iei copilul la 15.50 cind el adoarme foarte tirziu). Cind am anuntat-o ieri ca astazi voi dori sa aflu parerea ei despre Daria mi-a spus: Va faceti probleme in legatura cu Daria?!!

Pupici si sper ca te-ai putut odihni. Imbratisari lui Mihnutzu arhitectul scump!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Aceea, aceea!
Multumesc!Si voua succes in continuare!Ce mai fac copii la FTK?

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Pai atunci hai sa bagam niste PM-uri sau un telefon ca am niste preocupari in ultima vreme.

La FTK Alex e super incantata, Andrei sta la clasa insa mai iese de 2-3 ori pe sedinta. Nu merge foarte incantat dar nici nu protesteaza. La ultima sedinta a fost captat mai mult insa nu a vrut sa participe la statie, fata de prima sedinta cand a fost foarte entuziasmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, felicitari scolaritei, asa vorbe bune cred si eu ca te inmoaie. Valeu, ce ma fac eu la anul?

Pentru mamicile suparate de gradi, doar un mare si multe . Sper sa luati decizia cea mai buna si sa alegeti locatia potrivita pentru puiuti. Nu am intrat foarte mult in discutie pentru ca la noi e cat de cat ok, sunt si probleme, unele se mai rezolva, altele mai greu. Perfectiunea nu exista nicaieri, insa ceea ce am citit aici (nu mai zic de subiectul acela fierbinte) mi a starnit o revolta pe care risc sa o exprim acum in romane de indignare, si nu prea e timp si nici nu ajuta. Doresc tuturor puiutilor sa aiba parte de o experienta frumoasa la gradi, educatoare blande si iubitoare, cunostinte noi si ingrijire buna si multi prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am perdut mesajul...
Gabriela multumesc la fel!

Luiza, vrem si dvd te rog. Noi avem jucaqria de la tombola, afis, felicitare si dvd. E mai simplu prim curier pe adresa de job a sotului.

Ana felicitari pentru Mirun ta!

O zi buna tuturor, ma bucur ca ati venit cu vesti.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

sa-l laud si pe Gh:), nr 2 numai la Clo, nici vorba de olita , zice singur cand vrea, mi-a comunicat ca el ziua nu mai pune pampers, ci doar chilotei (si n-am decat 5 perechi, intre care vreo 3 la busteni :P ), ca Pampers se pune doar cand vine noaptea.

Stiu ca e mai tarziu decat la ceilalti , dar sunt mandra e el si de faptul ca a decis singurel ce si cum si mi-au mai trecut din remuscari ca nu am putut fizic sa ma ocup e aspectul asta mai devreme.

"Fiecare in ritmul lui" - Felicitari lui Gh, ca Eliza tipa si urla cand ii povestesc de chilotei sau de olita / toaleta

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

aceeasi satisfactie am avut-o eu cu suzeta.stiu ca suna pueril,ca unii dintre copiinici nu au gustat-o,d-apai pin'la 3 ani ca Mihnea,dar pt mine e o supermega realizare!!!!!

Felicitari si voua. Am vazut o pustoaica de 5 ani cu suzeta ...

Mi-a placut povestirea ta, m-am amuzat la fantezia aia cu Bulibasa care-i citeste copchilului povesti la culcare (poate 'Ali Baba si cei 40 de hoti'?)

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Pai atunci hai sa bagam niste PM-uri sau un telefon ca am niste preocupari in ultima vreme.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Voi fi pe mess, mai dupa pranz, ca acum ma asalteaza clietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Cica e isteata, descurcareata, politicoasa si frumoasa, cra, cra

Ceea ce noi stiam deja... ca si noua ne e tare draga!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput