Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (405)
Raspunsuri - Pagina 6
mihailescu teodora spune:
hai ca plec la nani,desi imi umbla gandurile brambura prin tartacutza,poate reusesc sa adorm usor!!!
noapte buna!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Sabina spune:
si sofia a avut Bibe pana dupa 3 ani...asa ca...:)
(iar Gh deloc. 2 copii total diferiti, cu aceiasi parinti. dar cu un lucru in comun: senzatia de libertate si e incredere. Asta conteaza, ca in final sa ii doara undeva de ce zice educatoarea/invatatoarea samd))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Teo, suna total aiurea ce zici tu acolo . Mama, cred ca imi bagam coltii rau in madama aia... Hmmm. Stefan a inceput sa vorbeasca foarte bine vara asta dupa vacanta prelungita la taica-meu. Pana atunci, mai usurel. Si tot vara asta la ai mei a invatat si sa faca kk la olita Iti tin pumnii pt marti, sa iasa bine rezultatul.
Luy, spor la treburi. Si usurel, ca le mai faci si dupa aia, da?
Sim
slippers76 spune:
Hei hooo!!!! Al meu dupa ce ca vorbeste stalcit se mai si balbaie ( mami, ajuta-ma sa spun, ca io ma babai ) Mai avem muuult de munca, dar ne straduim!
Sabina, cred ca e momentul pentru vreo 20 chilotei, o folie sub cearsaf noaptea si relax
Teo sa iasa electroforeza cum trebuie.. De rest... eu i-as fi dat niste replici agramatei asa, ca sa o las fara replica
Sabina spune:
noapte buna si poate imi trimiti si mie HLg aia sa i-o arat lui Mirjam, ca mai mare hematloaga pediatra nu gasesti in Ro
Cum mi-am alaptat copiii
mihailescu teodora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina noapte buna si poate imi trimiti si mie HLg aia sa i-o arat lui Mirjam, ca mai mare hematloaga pediatra nu gasesti in Ro Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Da iubita
Maine dimineata,de la job,am pus-o in geanta!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
slippers76 spune:
citat din mesajul lui sim_stoian Teo, suna total aiurea ce zici tu acolo . Mama, cred ca imi bagam coltii rau in madama aia... Hmmm. Stefan a inceput sa vorbeasca foarte bine vara asta dupa vacanta prelungita la taica-meu. Pana atunci, mai usurel. Si tot vara asta la ai mei a invatat si sa faca kk la olita Iti tin pumnii pt marti, sa iasa bine rezultatul. Luy, spor la treburi. Si usurel, ca le mai faci si dupa aia, da? Sim |
He, he, ia uite ce mamica de Fafan bantuie pe aici la ora asta...
slippers76 spune:
citat din mesajul lui Sabina si sofia a avut Bibe pana dupa 3 ani...asa ca...:) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Cred ca m-am ramolit... Eu tineam minte ca ai tai n-au pus gura pe biberon...
Sabina spune:
h nu, doar in canuta Nuk si Avent apa, alt lapte a baut dupa un an si 9 luni, din pahar direct, dar Sofia a pus, am mai povestit eu, a invatat-o barbatu-meu la un an si 2 luni , pur si simplu din prejudecata, ca tre sa bea cu biberonu cat sunt eu plecata de-acasa
Cum mi-am alaptat copiii