Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (405)
Raspunsuri - Pagina 17
Erina spune:
Multumiri din inima pentru mesajele de aici si de pe telefon!
Petrecerea a fost reusita, copiii s-au simtit excelent!
A sneak preview: Printesa mea!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. Mi-am recitit mesajul ![]() Nu stiu ce sa mai fac cu durerea asta,fac deja o mie de scenarii ![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla |
Sabina, mergi imediat la medic. Un CAT e undeva in jur de 5000 de yeni dar macat te linistesti.
Pupici, sa fie bine!

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
SabinaY. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Erina
Sabina, mergi imediat la medic. Un CAT e undeva in jur de 5000 de yeni dar macat te linistesti. Pupici, sa fie bine! ![]() ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Multumesc Erina.
Ma duc,am sa ma duc.Maine e duminica,clinica e inchisa si la urgente nu calc.Saptamana viitoare am sa merg.
Tare dulce si incantata pare Daria de tort.
Deabia astept sa vad mai multe pozici.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
greyeras spune:
Erina "la multi ani!" pt Daria, sa va traiasca si sa va aduca numai fericire in viata si impliniri.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
Teo acum am citit ce ti s-a intamplat, imi pare sincer rau ca Mihnea a nimerit la o asa educatoare, sincer nu o cunosc, dar oricum erau niste probleme pe care trebuia sa ti le spuna personal. Intr-adevar directoarea este o finuta si cred ca vei gasi rezolvare la problema ta. Singura grupa mica mai este cea in care este si Adelina, doamnele sunt niste scumpe si niste dragute, ti le recomand cu caldura.
Si noi am avut joi desinta cu parintii, la fel s-au discutat probleme generale, despre bani, rechizite, optionale, am inscris-o pe Adelina la engleza si muzica, am inteles ca totul este adaptat varstei lor, iar engleza este predata ca o joaca. Despre fiecare copil in parte nimic, doar s-a mentionat ca unii sunt mai plangaciosi si ca v-a mai dura un pic pana se vor acomoda, altceva nimic. Noi insa facem parte din categoria adaptabila, suntem foarte bine, nu a mai plans deloc, chiar merge cu bucurie, conteaza foarte mult personalul si educatoarele. In plus l-i se da voie cu jucaria preferata, e un plus pentru noi.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
Gabriela77 spune:
Sabina, o imbratisare calda, sper sa te mai fi lasat durerea. Oricum, zic si eu ca Erina, fuguta la medic luni

Erina, Daria e minunata! Ce printesa delicata! Astept cu mare nerabdare continuarea. Teasing-ul mi-a deschis doar apetitul

Greieras, ne bucuram pentru vestile bune!
Luy, a cam inceput numaratoarea inversa la voi. Abia astepta, sa o cunoastem pe Suri!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
carpatina spune:
La multi ani Daria de mami Erina! 
Viata sa-ti fie o poveste frumoasa! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Darius Filip de mami rodicamaries! 
Sa cresti mare, sanatos, norocos si voios! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
moldoveanca spune:
Salutare mamici dragi si La multi ani tuturor copilasilor care implinesc 3 anisori 

Am inceput si noi gradi,a fost tare cumintel si intelegator primele zile si cu putin plans in ziua nr 5
.Din pacate e foarte departe gradinita si cum am ramas doar eu cu el acum am decis sa-l schimb la una privata care e mult mai aproape.
In rest bine sanatosi ,eu am inceput scoala si parca nu mai am timp de nimic,dar asta este mergem mai departe.
Va imbratisez cu drag pe toate va citesc de multe ori din umbra