Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (405)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Daria! SA fii sanatoasa si fericita, frumoasa domnisoara!

Teo, da si eu ii adeam Sofiei in gura acasa si la gradi manca singura.
Nu mi-am facut probleme ca nu e autonoma...dar, stiam ca poate sa manance singura, daca ii dadeam, era un rasfat asumat, si ce e iubirea de parinte fara aceste mici gesturi? Nu trebuie sa ne fie frica de ele.

Gh e mult mai voluntar si independent, am vazut acuma cu scapatul de pampers, la noi nu a fost etapa aia in care sa il ajut, asa ca se descurca singur, la pipi se aseaza pe Clo, se sterge temeinic, trage apa :) si vine si-mi comunica ce-a facut el.
La nr 2 imi spune dinainte ce intentii are ,ma cheama insa doar sa-l spal si....ma da afara cand se produce evenimentul :), da cred ca asta o fac toti, ca si Sofia facea asa.

Dar pe Sofia am asistat-o, am invatat-o treaba cu olita etc si totul se petrecea mult mai complicat, closetul l-a folosit mult mai tarziu (Gh nici reductor n-are), cu stersul o tot ajutam acasa....desi la grainita se descurca samd.....

Ce vroiam sa zic: acolo unde am ajutat si-am ajutat a durat mai mult, acolo unde am lasat lucrurile sa se desfasoare in voia lor independenta a venit extrem de repede.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Ma duc sa impachetez si eu cadoul de la Suri pentru Maria
Incet-incet, ne pregatim de marea intalnire.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 38+ cu la purtator

Hihi ce fain!La asta nu ma gandisem.
Oricum Lisa ne-a luat prin surprindere pe toti.
Ce ii aduce Suri?
Pana la urma voi chiar Suri o sa ii spuneti?

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Ma io una nu inteleg...]

Am adoptat atitudinea Sabinei(nu intentiona!) fata de educatia Erikai.Pe undeva o aseman Sofiei(nu ca si talent).
Cu Erika merge de-o mie de ori mai bine vorba buna.Nu pedeapsa,nu time out(ca am pus-o o singura data si am zis ca nu se mai opreste din plans si se sufoca),nu tipete,nu palme la fund.Doar vorba buna.

Si daca vine acasa si imi cere sa merg cu ea la wc,si sa o sterg la fund?De ce sa nu o ajut?Pentru ca la gradi invata sa se descurce singura,dar daca acasa vrea sa fie nitelus alintata,eu n-am sa ii zic "Poti si singura,sterge-te".
Si vrea sa ii dau in gura uneori,cu toate ca la varsta Lisei manca singura dejaSi ii dau,le pun pe amandoua la masa,ma inarmez cu doua lingurite si incep,cand Lisa cand Erika.Ei si daca pe ea asta o face fericita?De ce sa nu o fac fericita.La gradi cu siguranta mananca singura.
Io una am ales sa o rasfat atata cat o sa vrea,sigur pana intra la scoala nu o sa mai vrea in gura.
Bine,la noi este vorba si de-o competitie.Sa nu care cumva sa piarda in fata Lisei.
Si stiati ca in grupa Erikai mai sunt copii cu scutec?Ei si credeti ca educatoarele fac urat sau le reproseaza parintilor ceva?
Sau daca se mai scapa in chiloti?

Mai Teo,io am vorbit aiurea bine dupa 3 ani...nu ma intelegea decat mama.Si uite ca nu's cu retard ceva
Ca sa nu mai zic,de lene ma scapam in chiloti...

Dar am impresia ca ste vorba de cu totul alta atitudine in Ro fata de aici.Ce vad eu...aici lumea e mult mai relaxata.

Iar madame educatoarea lu' peste...ma scoate din sarite!

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani Daria

petrecere frumoasa.

Alinkav, cred si eu ca deja visezi la vacanta, sa fie minunata, locatia este sigur. Cum ati reinceput FTK?

Teo, parerea mea este ca ai procedat corect...desi la ce ne spui zau ca si eu as fi luat-o de mot......nu ma refeream la umilinta, ci la mult tact in a aborda problema... zic eu sa o cam taxezi cand mai are tendinte asemanatoare.

Sa stiti ca si noi mai stalcim cuvintele, imi este fff drag sa-l aud spunand "totosul" in loc de cocosul, dar sunt lucruri normale la 3 ani, sunt copii care in clasa I nu vorbesc corect. Eu recunosc, am incercat sa fac unele exercitii cu el, dar momentan nu gaseste nici o diferenta intre "c" si "t"....probabil suna mai frumos "t", asa ca l-am lasat in pace.

Aniast, cum este acasa in formatie de 4? Abia astept sa ne povestesti cum a reactionat Vladi si cum a fost primit fratiorul.

Papanas, cum sunteti??????

Gata fug la treaba, baietii mei sunt la Zoo si trebuie sa fac papa si curat pana se intorc. Sa aveti o zi minunata.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

La multi ani frumoasa si delicata Daria!!!

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

In alta ordine de idei,

Ma simt rauDe cateva zile am migrene urate,m-am drogat cu medicamente si nu cedeaza durerea....
Azi,maine e liber...daca nu-mi trece pana marti,trebuie sa ajung la doctor sa gasesc cauza.

Ma duc dupa fete,va pup.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

La multi ani Daria

petrecere frumoasa.

Alinkav, cred si eu ca deja visezi la vacanta, sa fie minunata, locatia este sigur. Cum ati reinceput FTK?

Alex, practic nici macar nu a avut pauze de ftk, in schimb Olivia a reinceput in forta!E incantata de ce face acolo, chiar acum ma uitam pe stick, ce a mai facut.
Voi, ati reinceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ramasesem datoare cu un raspuns ptr Luy. Iarta-ma ca am sarit peste.
La sarcina cu Andrei nu am avut anticorpi de rubeola. Acum, in aprilie, am fost si mi-am facut ROR ca au zis ca nu au vaccin numai ptr rubeola, si culmea, cand mi-au facut acum testul de sange, printre care si rubeola, culmea nu am anticorpi.
Cam asta e istoria mea cu rubeola.

Sabina Y multa sanatate si sa treaca migrena stiu cat de crunt este.

Mamica fluturasului Andrei si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

alinkav, ma bucur ca ii place Oliviei la FTK, noi nu am reinceput, adevarul ca nu statea fara mine in sala, asa ca mai amanam putin, sa ne acomodam la gradi si apoi incercam din nou.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Mi-am recitit mesajul
Imi scuza-ti greselile de ortografie/gramatica.
Nu stiu ce sa mai fac cu durerea asta,fac deja o mie de scenarii

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput