Sezatoarea canadiana (191)
Raspunsuri - Pagina 16
CriPOD spune:
1. Cine e Angela?
2. Donia, cum sa te ignore lumea, eh? Eu sunt sigura ca au fost coincidente.
Uite de-aia eu daca am f-un bai va stii tot bobotul, right away. Cum am si demonstrat!
Io zic ca aveti asteptari prea mari de la forum. Sincer, eu uit de la mana pana la gura, ma dor neuronii si n-am energie sa citesc decat din 2 in 4, azi ma-ntreba o agenta de WCF si a trebuit sa gugalesc sa aflu ca lucrai fo 3 ani cu ala. Adevaru-i ca de multe ori nu scriu din teama de a nu raspunde cuiva la ceva ca-s superficiala, da' am scuze mari. Si sunt sigura ca nu-s singura.
Sunt sigura ca si ON se intalnesc in afara forumului, si am vazut si eu tot felul de replici intre multe forumiste care nu le-am inteles, da' daca am vrut sa stiu am intrebat, daca nu, am ignorat.
Eu cred ca de la paki ati ajuns prea departe...
pepit
ankalaura spune:
HEI!
1. am nevoie sa aflu cum se cheama PREZOANELE in francais De la husband citire, cica prezoanele sunt subururile alea cu care se monteaza roata. Deci nu orice surub, nu e un simplu "vis", e prezon in romaneste, da' cum e in franceza? Ca ne trebuie unele mai scurte Sau mai lungi
2. maine am de ajuns in Ste anne de Bellevue, si NU ma duc cu masina. Ziceam ca ma duc cu autobuzul(autobuzele si metroul), fac 2 ore la dus, 2 ore la intors. Cineva mi-a zis sa iau trenul, dar:
- nu stiu de unde se ia trenul;
- nu stiu cat costa calatoria;
- nu stiu ce program au si cum pot afla...
Nu am nici timp sa caut pentru ca am de facut lectii cu fie-mea inca de acum un ceas. So, help cu trenul, daca stie cineva...
(aa, ca explicatie, cred ca avem o statie de tren pe la Decarie / Jean Talon? Canora? )
Daca apuc la noapte, citesc si eu boxul, acum n-am reusit, da' sper ca s-a calmat scorul pana la final
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Si ma gindesc, tot cu tristete, daca nu ar trebui cumva sa facem Sezatoarea canadiana, cu subforumuri cea quebecoasa, cea ontariana etc. Pentru ca si daca nu mai scrie Khristin, ceea ce ar fi pacat si mi-ar parea rau de tot, faptul ca stii ca atitea fete nu mai scriu pentru ca ai putea fi una dintre cele care le-ai deranjat... e aiurea. Sa vedem cine sparge gheata si trece totusi peste raceala instalata de ieri pina astazi, peste senzatia asta ca ce credeai ca e minunat, e de fapt... si asta pentru ca vorbim despre discrimarea intre natii, cind noi avem probleme, noi, romanii, adica toate facem din aceeasi natie, nu? |
Ba, eu nu vreau sa fac nici un subforum, nici de Quebec, nici de Ontario, cred ca sintem f. bine asa, ce sa faca fetele din Vancouver, citeva cum sint? Sub-sub-sub forum? :)
Si va declar dragostea mea eterna pentru cum sintem acum, cu bune si cu rele, chiar si cu spart de gheata din cind in cind, ca nu sintem zeite nici unele si ni se mai intimpla sa vorbim pe linga...
Mi-a placut si la 1000 de Insule, si inca mult, cum reeditam intilnirea aia daca facem sub-forumuri? Si de ce n-am reeditat-o inca? Ca eu tot vin si zic (si crez ca, din Ontario, Donia ce ma sustine, altcineva... aud?... ) hai sa ne rezervam din timp un weekend pentru asta si parca vorbesc singura... Si tot din Ontario tre sa vina suportul, ca eu cu Quebecul, ca sa zic asa, ma tot intilnesc...
Donia, hai, Brasovu'!, la Montreal in vizita - da' nu chiar acum, dupa 16 octombrie, sa termin o data cu examenul lui fiu-meu, ca-s capiata de cap - sa dezbatem lucruri... Ca eu am fost de doua ori la Niagara, nu mai merg! :)
Ina, m-a luat valul, uitai sa zic ca ce-mi pare de bine ca aud de la tine :) Ce faceti? Ce fac fetele?
Eu intreb aici, ca la bebelusi degeaba intreb ca si-aia-s de virsta lui Addie, unde gasesc eu bodi-uri, da' sa aiba partea de sus ca un maieu nu ca un tricou?
S.
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm 1. Cine e Angela? 2. Donia, cum sa te ignore lumea, eh? Eu sunt sigura ca au fost coincidente. Uite de-aia eu daca am f-un bai va stii tot bobotul, right away. Cum am si demonstrat! Io zic ca aveti asteptari prea mari de la forum. Sincer, eu uit de la mana pana la gura, ma dor neuronii si n-am energie sa citesc decat din 2 in 4, azi ma-ntreba o agenta de WCF si a trebuit sa gugalesc sa aflu ca lucrai fo 3 ani cu ala. Adevaru-i ca de multe ori nu scriu din teama de a nu raspunde cuiva la ceva ca-s superficiala, da' am scuze mari. Si sunt sigura ca nu-s singura. Sunt sigura ca si ON se intalnesc in afara forumului, si am vazut si eu tot felul de replici intre multe forumiste care nu le-am inteles, da' daca am vrut sa stiu am intrebat, daca nu, am ignorat. Eu cred ca de la paki ati ajuns prea departe... pepit Common sense is not so common...[Voltaire] |
Cine e Angela si ce e WCF?
Laura B spune:
Si eu va citesc cu drag. Scriu mai putin fie ca nu stiu sa raspund, fie sunt intr-o pauza (prea scurta) intre doua schimburi de diapere.
O intrebare pentru Simonna: bodi-cu-partea-de-sus-maieu cauti pentru Addie, sau pentru tine?
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
cge spune:
Simonna, ma voi uita si eu de bodi-uri din astea si iti zic.
Cred ca ptr printesa mica vrei.
Eu i-am luat anul trecut Ancutei maieuri din Maxi, in Wallmart, Aubainerie n-am gasit.
Te astept maine seara.
Eu sunt pro intalnire intre provincii, ca la cealalta n-am fost caci nu eram inca emigrati.
O seara buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
CriPOD spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Simonna
Cine e Angela si ce e WCF? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985 |
Baiu-i ca primul meu gand a zburat spre WTF, adica what the heck, apoi m-am panicat. WCF e... aceeasi marie cu alta palarie.
Body de-ala de tractorist am luat de la HM mai in vara.
Care weekend doresti?
Edit: Anca, aia care zic doar "vat vud do" spre nimic in engleza de nu se muta de pe bathurst cu steeles nu mi-s fun, restul-s gentili. Amu' nu-ncepe si tu!
pepit
Laura B spune:
Aha, deci pentru copil era vorba (eh, am vazut ceva si pentru noi, pe site-ul lui "Victoria Secret", si stii cum se zice: vrabia...)
Pentru bebei aveau asa ceva la Carter. Acum 2 saptamani le-am vazut la ei, set-uri de 4 (sau 5?) body-uri, albe. Daca nu gasesti la voi si daca vrei Simonna, iti pot cumpara si trimite eu prin posta- o sa merg la Outlet-ul din State weekend-ul de saptamana viitoare sau peste 2 saptamani.
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
columbiana spune:
Pucku, ai pm (sper ca nu e prea tirziu)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
pitilache spune:
Anka uite www.amt.qc.ca/train/dorion-rigaud.aspx" target="_blank">aici info despre trenurile de banlieu directia Vaudreuil-Hudson (cu oprire si in Ste Anne de Bellevue). Ai acolo si orarul si garile. Probabil ca cel mai bine pentru tine este sa mergi cu metroul pana la Vandome si de acolo sa iei trenul. Succes!