Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***
Raspunsuri - Pagina 5
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 buna dimineata! va pastrez cate o portie? |

da,da,da!!
dragastoasa de Dragos
cativ13 spune:
pentru amatoarele de muffins, am gasit pe un blog multe retete. adica aici:http://savalaura.blogspot.com/2008/11/muffins-cu-nuca-rahat-stafide-si.htmlFiica Ploii
Floric spune:
Novus, is aici
dar ma pregatesc intens pentur nunta. Sambata viitoare cunun. Si acu seara mai caut pe net una alta, melodii, decoratiuni, chesstiuni bine venite, ma tot gandesc la surprize pentru miri dar d-astea mai placute si unice (nu d-alea de le stie toata lumea ca le vede la toate nuntile) si ma documentez zici ca dau examen nu merg la nunta.
Mai am o mare problema vestimentara evident...Adica initial visul meu era sa port toca cu voaleta, insa am fost aseara la proba la toca si imi place as de mult incat e pacat ca sa o imbrac sau sa o impopotanez cu o voaleta, mi se pare prea mult si sa nu cad in cealalta extrema (adica sa fiu "admirata" in sensul de "Mai avea de pus pe ea?"). In fine...nu stiu daca sa imi pun sau nu voaleta seara, macar...ca sa imi satisfac piticii de pe creier ca am avut voaleta. Si stiti de ce ...caci la cat am alergat efectiv dupa voaleta...am innebunit...(stiu fiecare colt de magazin de specialitate din braila, Galati, ba, cand am fost pe teren am fost si la tecuci) si am gasit ieri o tanti in Gala#355;i care confectioneaza voalete dar din alea stil plasa veche (caci nu vreau d-astea din plastic din comert).
Si tocami acum sa renunt la ea...Hai ca v-am zapacit de creier cu problema mea. Vezi daca ramaneam in umbra...Nu mai umpleram o pagina.
Va pup. Revin la munca. Caci de miercuri intru in concediu si trebe sa le las pe toate la zi.
PS. Daca aveti vreo idee in materie de moda...Cum ar fi bien cu sau fara voaleta seara...va rog sa ma lamuriti. Eu ma gandesc ca seara ma mai zbantui si parca nu da bine voaleta (care duce cu gandul la stil si eleganta). Oricum toca mi-o dau jos la costumatia de seara.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
adrisimo28 spune:
vin si eu cu o adresa http://bucataras.md/cautare/?ws=3&sid=64&key=muffins
dragastoasa de Dragos 
Gianina34 spune:
buna dimineata
multumim pentru cafea, tocanita cu legume la cuptor (deja simt ca ma ia cu lesin
)
si ca sa continui in aceeasi nota sa va relatez meniul de astazi al micsunicii
:
9 - Ceai de fructe cu lamaie; Omleta sarbeasca; Tartine cu unt si branza telemea
11-Fructe asortate
12.30 -Supa de rosii cu orez ; Pui la cuptor cu sote de fasole verde Tort cu branza de vaci
4-Orez cu lapte
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
petrean spune:
neatza
fetelor..spuneti-mi in afara de Real(care nu-l am in oras)unde pot gasi tava de muffins?ca m-ati innebunit..si vreau si eu

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
Gianina34 spune:
am uitat sa va spun ca alaltaieri am inregistrat o premiera: - prima clatita cu dulceata mancata de micsunica
daca ne-am imprieteni si cu mancarea de dimineata as fi o mamica tare fericita![]()
cativ13 spune:
stiti la ce ma gandeam? nu pot eu sa fac muffins la cuptor direct intr-o tava. adica sa pun compozitia cu lingura in tava ca pe niste gogosele...o merge? nu ma intereseaza aspectul, doar gurstul...a, ce e omleta sarbeasca?edit ca intre timp dadui pe goagal si vazui ce e cu omletaFiica Ploii![]()
Gianina34 spune:
petrean - eu la real am gasit cea mai buna tava (novus a spus ca si la plus se gasesc tavi - parca de acolo i-a trimis ilincai - dar nu-s precisa
)
de-abia astept sa intri si tu in euforia muffinsilor
adevarul e ca-s fff usor de facut si ffff buni![]()
adrisimo28 spune:
Gianina 
mi-am facut un fisier cu meniurile micsunicei de la gradi. 
dragastoasa de Dragos