Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

buna

Si noi astazi ne-am trezit cu muci .I-am dat nurofen,am aspirat nasucul iar acum face un nani,se vede ca nu se simte bine ca pana acum refuza somnul de peste zi.Suparator e ca nu vrea sa bea ceai sau suc de fructe si nu stiu cum sa o fac sa le accepte din nou.
Alina trimite-mi si mie reteta pt.fursecuri

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

1. Multa sanatate pentru Magdy si Maria.

2. DENISAMADA, pe mine m-a bushit plansu' la faza cu "te iubi, mama!"

3. Am vrut sa mergem aseara prin centru pentru ca Vladimir era in tabara la mama. Am plecat noi pe la 21 de acasa si am intrat in Centrul Vechi. Am aflat ca erau zilele BUcurestiului. Wow! Intram pe Calea Victoriei si in fata Muzeului de Istorie vedem fum, luminile aprinse si multa lume. Ce s-o fi intamplat? A luat ceva foc. Dar unde sunt pompierii? Ei bine...ne-am apropiat usurel si cand colo...ce sa vezi? Era fum de la gratrele cu mici:O:O:O:O:O:O. Frate!!!!!!!!!!!!!!!Pe Calea Victoriei se faceau mici. Pai daca au fost zilele |Bucurestiului sa se petreaca conform traditiei micului electoral. Asa ca am plecat! Am mers la o carciuma mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

mille naspa cu raceala asta la noi cred ca s-a terminat cu ea caci e mai bine dar a tinut ceva timp

iti trimit reteta de fursecuri pe PM

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Alina,multumesc frumos

Da e foarte suparator cu racelile si la noi de obicei tin cam 2 saptamani ,iar in ultima perioada nu am scapat fara antibiotic,sper sa nu mai fie cazul si acum.
Probabil sa mai discutat dar va intreb si eu, le dati copiilor ceva pt imunitate si ce anume?

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Eu ii dau vitamina C naturala adica lamaie +miere sau lamaie in compoturi de fructe de sezon.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Pe unde umblati, tufete? Slaba activitatea pe aici, dar probabil ca e mai bine asa, inseamna ca profitati de ziua asta frumoasa de toamna. Azi Andrei a fost la tanti a lui, l-a luat la ea sa mai apuc eu sa scriu, insa mare randament n-am avut.L-a adus tanti pe la trei jumate, ca era rupt de somn, casca de zor, insa de indata ce au intrat in casa parca a baut un Red Bull...somn ioc! Ieri s-a culcat singur la sase, l-am lasat sa doarma pana la sapte si ceva, apoi l-am trezit, ca imi era teama de o noapte alba. Din fericire, la 11 si ceva dormea.
De ieri l-a apucat pasiunea sa dea cu capul, dadea cu capul de perne, de pat, asa ca efectele au fost nedureroase, numai ca, pe la trei noaptea, se trezeste Gulia si-mi arde un cap in frunte, de-am inceput sa urlam amandoi instantaneu. Acum suntem doi iezi cucuieti!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
DENISAMADA, pe mine m-a bushit plansu' la faza cu "te iubi, mama!"

Mie-mi spui!? Azi nu am mai primit asa declaratii...

Noapte trecuta a dormit, nu a mai cerut laptic decat pe la 1, cand inca nu se culcase Costin si i-a dat el un bibe. In skimb s-a trezit dis-de-dimineata cu dorinta de "APA". Sa vedem daca mai avem si noaptea asta norocul ala...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello tufete dragi !!

Am revenit si noi din mini vacanta unde tare bine a fost: vreme superba, copii cuminti si barbati harnici ! Alexandra a fost in forma maxima, a alergat toata ziua, a dormit regulamentar, cu mancarea doar mai light, asa ca manechinele, cred ca ne mai iasa ceva dintosi ca nu prea are chef de mancare doar bitzi (biscuiti) ar manca toata ziua + tziti

Revin....

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Sa vedem ce am retinut din ce am citit, noroc ca nu ati scris prea mult

Denisamada, emotionant, ce sa zic cred ca ma apuca plansul de emotie

Felicitari Magdyi !!

Anaan, dureroasa pasiunea Guliei !

Si Alexandra are un nou hobby : linsul gresiei din hol E super smechera, daca nu mai uit eu nu o linge, cand ma uit la ea da din cap ca nu e voie, face mutrita ei de smecherii si da-i si linge

Bianca, super petrecere in Capitala

Ma pun sa incarc si eu ceva poze

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Va las niste poze de la ziua noastra incoace si merg la

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

V-am !!!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput