Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***
Raspunsuri - Pagina 18
Anaan spune:
Salutare!
Copilul meu nu vrea sa doarma de amiaz, de fapt ce amiaz? ca e seara deja. Cum mi-am propus sa nu-l mai constrang si incerc sa-mi duc promisiunile pana la capat, il las in voia lui si om vedea noi mai tarziu cum o fi si ce-o fi. Mai nou este foarte fericit sa vada bebelusi: mi-i arata incantat in poze, pe strada, la televizor, numindu-i, politicos, "nene"
. Azi a imitat pentru prima data un animal: o oaie vazuta in vecini. Da, in vecini, ca, desi suntem in secolul XXI, si, teoretic, vietuim la oras, tot am niste vecini care detin o turma de oi si una de capre
. Pentru intaia data am vazut un avantaj in asta: a zis Andrei primul lui "beeee"
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Mai nou este foarte fericit sa vada bebelusi: mi-i arata incantat in poze, pe strada, la televizor, numindu-i, politicos, "nene" |
Adela le zice "Ana" tuturor bebelushilor.
Pupam Ana cea adevarata.In seara asta, la cina, cand ne distram nevoie mare cu totii, ca-l prinsesem si pe tati acasa, printre rasete, Adela a zis "te iubi, mama". Nu sunt asa naiva sa cred ca ea kiar cunoaste cuvintele, probabil ca m-a tot auzit pe mine spunandu-i "te iubeste mama"... dar tre sa recunosc ca TAAAAAAAAAAre mi-a mai crescut inima si mi-a venit sa plaaaaaaaang.
Mai ales ca motanul a fost cel care a sarit: "A zis <<te iubesc>>!"Va pup de noapte buna, ma duc sa despaketez shoppingurile de azi.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada In seara asta, la cina, cand ne distram nevoie mare cu totii, ca-l prinsesem si pe tati acasa, printre rasete, Adela a zis "te iubi, mama". Nu sunt asa naiva sa cred ca ea kiar cunoaste cuvintele, probabil ca m-a tot auzit pe mine spunandu-i "te iubeste mama"... dar tre sa recunosc ca TAAAAAAAAAAre mi-a mai crescut inima si mi-a venit sa plaaaaaaaang. Mai ales ca motanul a fost cel care a sarit: "A zis <<te iubesc>>!"Va pup de noapte buna, ma duc sa despaketez shoppingurile de azi. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ce frumos!!! De-abia astept si eu un asemenea moment!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
simonapro spune:
Anaan: si la noi e acelasi peisaj cu oile, din fericire sunt un pic mai departe de noi, nu le avem ca vecine
. Lucian a zis printre primele cuvinte oaia 
Denisamada:
Adela vorbareata si dragastoasa.
Si puiutul meu cel mic parca din ce in ce devine si mai dragalas, mai ales cum vorbeste el si poceste cuvintele, il vine sa-l pupacesti toata ziua, cu mici exceptii cand face pozne![]()
Si in incheiere, va las ce am citit din intamplare pe forum si m-am cutremurat, sa luam masuri:
''IMPORTANT azi am auzit ca ,din mall plaza au incercat sa fure un bebe din carucior, mama era la cativa pasi intr-un magazin....cand s-a intors nu mai era copilul, a alertat BGS-ul care a blocat iesirile si au gasit copilasul abandonat undeva in mall . Era deja schimbat cu alte hainute .... asa ca mare atentie ''
Noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
anca_nicolae spune:
1. Maria si Magdy sa fiti sanatoase si fericite!
2. Pentry Ayla multe
pentru ca isi DORESTE ff mult sa fie cat mai corecta in educarea copiilor, incearca sa priveasca un aspect din toate unghiurile... Pentru ca, de fapt, AICI e toata greutatea de a fi parinte, faptul ca sunt atat de multe unghiuri de handluit...
3. ... unghiuri in care simti ca "personalitatea unui copil" nu trebuie privita ca pe ceva rau, spiritul "liber" al descoperirii universului [care, iarasi, nu ar trebui sa fie ceva rau] nu vrem sa il ingradim, nemultumirea ca ceilalti din jur nu ii accepta pe ai nostri copii neconditionat, pericolul de a pendula intre "discutii la nesfarsit, explicatii in van", speranta ca ACUM inca sunt copii mici si "cu timpul" vor invata cuvantul TREBUIE, iluzia ca DOAR ACUM este mai greu pentru ca bebeii nu isi pot [inca] explica verbal nemultumirile, dezamagirea cand vedem ca acel timp a trecut, deprimarea cand fostii bebei vor STII [!!!] sa explice verbal nemultumrile si ARGUMENTELE contra parintilor... multe, sunt multe. Adica, tot o vorba, "copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari". Nu trebuie privit ca per un pesimism, nuuuu, ci doar ca pe un AJUTOR in a ne extrage in afara unei probleme, a privi de acolo [temporar detasati], de afara, si de a ne cantari, mai corect, partea de vina.
4. Legat strict de Clau, eu cred ca probleme ar trebuie Ayla sa isi faca DOAR daca atitudinea lui Clau ar putea deveni ceva negativ pentru alti copii. Pentru ca, una este sa se plimbe prin clasa in timpul activitatilor [si eu am fost un copil activ si am cam deranjat clasa
], si alta ar fi sa urle/tipe cand e ora de pranz si ceilalti bebei incearca sa doarma. La fel si cu rusinea noastra in ochii lumii. Cat timp un anumit moment "goe" [voiam sa prescurtez cu "goism" dar apoi am vazut ca semana cu egoism, desi.., nu era ff gresit
] nu afecteaza pe altii, nu e cazul sa ne simtim prea rau, prea vinovate. Sigur, nici suprafericite :(. Dar cand copilul nostru, in dorinta lui [libera] de a descoperi universul, vine si da cu ... un xilofon [de metal] in capul altui copil [NU din violenta, ci din dorinta de a auzi cum rasuna acel xilofon intr-o tzeasta!!!], atunci nu mai putem sa zicem: nu trebuie ingradit, lasati-l liber, e inca mic, etc. Intr-un astfel de moment eu as explica in primul rand copilului meu ca a facut un rau celuilat, sa il mangaie pe post de iertare, si dc nu merge nimic, il iau de acolo si plec, cu fortare MARE interioara sa raman doar ferma, nu si nervoasa [nu reusesc mereu, nuuuu :(]. Asa ca la mine momentele goe se impart in cele cu consecinte grave asupra altora si cele fara. De aici si atitudinea mea paralela cu gura lumii
, pentru ca majoritatea cazurilor goe sunt fara; incercati sa va "auto-educati" sa evaluati prin acest criteriu!, bine a zis ilinca.
5. Si DAAAAA, foarte bine a LIMPEZIT Alex un aspect, cantat de altfel in muzica populara [eu ma refer la Maria Lataretu]:
"Foaie verde trei foi late,
Trei in lume nu se poate,
Sa scape om de la moarte,
Sa-ntinereassca nu poate,
Sa le iubeasca pe toate"
6. Parketos''', aloo, domne', mai incet cu ciocanitul, ca iar mi-o treziti pe micuta Neli Kim si iar mai cere o portie de lapte..
. In paranteza vorbind, nu-i mult 700 de lapte per 24 ore, dar e mult pt noapte, stii.. chestia aia cu inversatul ceasului biologic la cei ce muncesc in tura de noapte, neodihnitul stomacului dupa ceasul de "asfinte" soarele, etc... eu as incerca sa mai mut orele, initial tot cu lapte, dar macar mai pe "lumina"
.. stim ce greu e cu manechinuitele.. stim si pupam inima stransa 
7. Tinerelul'23 "a limpezit" si el situatiunea, considerand ca totusi nu e grav sa ne vedem "din cand in cand", dar sa nu cadem pe panta de a micsora offestul de 16 din buletin, ma rog, vorba vine sa ne vedem, ca mai mult noaptea ne intalnim, cate 3-4 ore, dar zau, ca dupa 12 noaptea, e cam benza frate, noroc cu pupatul pe post de busola :)))
8. Domnu'41 [foarte tare Ela
] a tot comunicat cu mine de n ori pe zi [si cica, ne-am dat seama ca doar de 2 saptamani ne stim :))), mie deja mi se pareau cam 2 luni], de bine ce ii placea sa ma supratachineze [ca deh, e scorpion] si sa se laude ca e fff pretentios si greu ajunge sa iubeacsa [ca iarasi deh, e scorpion], e mort copt sa ne vedem maine in Alexandria, si o sa merg, na! Doar ca acum eu o sa il tachinez, ca o sa profit de statutul de "guest in teleorman" si deci, trebuie sa imi "suporte" toate ideile si sa nu imi "ingradeasca" spiritul meu liber, pentru ca si eu..., nu?, .. am un suflet de copil
, de pui din ala povesttit de Amicis :))) Cat de misto suna "guest de Teleorman" ahh, abia astept sa implementez SI asta!!! aa, am uitat sa va zic, i-am trantit dupa doar cateva zile [deja ne vazusem in Bucuresti ;)] marele test [el credea ca sunt single si cu un copilas mic]: i-am dat linkul de la ce am scris eu pe forum, la albumul parintilor singuri, ca sa vad ce zice. Si el a zis asa [seara la tel]:
a) sunt uimit cat de iresponsabila esti
b) sunt uimit cat de mult ai putut scrie
c) sunt umit ca inca vreau sa ma intalnesc cu tine.
![]()
Deci, cumva cumva, taras taras, a trecut testul, cu un 5 [sau S pe stilul nou] :))))
Mi-a zis ieri pe la 12 noaptea ca .. ma lasa sa dorm, ca cica sa ma pregatesc pentru intalnire.. I-am zis: pai de ce sa ma pregatesc? Nu pot veni doar eu, asa, cum ar zice Stefan Banica senior, cu spiritul meu naturel? Ei afla ca nu ma pregatesc DELOC, o sa vin doar cu fiinta mea si atat. El zise: bine, domne, hai si asa, dar vino odata :)))
Problema mea este.. ca inca mi se pare ca doar daddy era cu adevarat super/mega compatibil cu mine... off
9. O salutam pe georgiana pentru starea ei de spirit buna!!!
10. Il pupam pe boss pt operatie [sa speram ca e gata rezolvata treaba] si pe mama-sa nu o pupam, pt ca nu ne mai iubeste asa mult
, dar ii mai dam o sansa sa "revina la sentimente mai bune" :)))
11. Pt Pisik dorim un maaaare zambet FARA griji! Bine, daca "am auzit" ca merge cu febletea mea la dancing si la motoare, cred ca deja e fara griji :))) 
12. monvas pur si simplu imi esti tare tare scumpa! 
13. Dyana, dintre toate mamicile, tu esti cea mai potrivita pentru povestit basme!!!
14. Ela, cum va scriam eu mai demult, amestec de ratiune nemteasca si caldura ruseasca, ne intalnim si noi la un ... foisor de povestit si ascultat muzica?
15. petratudor, desi e muult mai in umbra, cred ca inca ne mai iubeste [cel putin pe mine :))))], dar nu ne mai pove despre scafandrul ei..:(
16. romania international, adica chatonel cred ca iar s=a dus la munca
.. mii de analize domne, nimic, nici o secunda libera si pt noi..., simpli e in acomodare la andaluzi, iar andiaroro inca isi mai viseaza cu ochii deschisi clipele de concediu\, dar.. fuse si se duse! Nicky incearca sa "come back", iar magdy vazusi, tocmai a reusit sa faca o maruica de apropae 2 kile 
17. iuca supermama, si gemenuti, si delicatete
18. petrean pct 17 reloaded :)
19. gige, am incercat un mic rezumat, e bine? Mai sunt fete despre care as vrea sa scriu, dar recunsoc ca mi-e cam somn, si maine la 8,30 duc la bascket pe copilul de aur [care, de cand a inceput scoala, nu mai e chiar de aur
] tudor...
si.., la nr 20, ma pun pe mine, ca sa va zic pe de o parte, noapte buna, si pe de alta parte, ca lady gaga e nascuta pe 20 martie, ca mine, ei na, ca sa stiti!!! ;)
Hai gata, ca va intrecurati cu cititul, inapoi la cratita si mai bagati niste muffins, ca merg si in forma de cozonac/kek, nu mai asteptati la novusica tavile speciale, v-a zis fata ca ea e pe rectangle [rounded corners?]
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
Dodo-pui spune:
O duminica frumoasa va si imi doresc

Isabella inca-i mucioasa dar spre vindecare(Bogdi mai are ceva pana-i trece...dar deh a inceput anul scolar).
ghiocei si mamicile din dotare....
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Monnvas spune:
Dodo,
bolnaviorii, sa va faceti bine repejor.
Las si eu 

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
mireal spune:
Buna,Felicitari Magdy! Asteptam pozici cu micuta Maria
Fetelor, nu sunt insarcinata si nici nu vreau, poate peste vreo 5-10 ani.A incurcat Olga
.Baietii mei sunt plecati de dimineata la plimbare, eu am bagat la cuptor un dovleac de placinta, as manca niste placinta cu dovleac dar nu stiu sa fac si nici nu m-as complica.
alina.n spune:
Pup , neata la pranz ce faceti? Mie imi e somn ca Naty e tare matinala
Anca multumim de rezumat bafta la intalneala
Eu azi m-am pus pe facut fursecuri,am renuntat la muffins
, da sunt tare bune si astea

, deja am halit jumate de tava
nu eu bebe din burtic
![]()
18+