Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dodo, multa sanatate Isabellei!
Olga refacere rapida lui David, si sper sa se fi rezolvat si cu operatia asta. Distractie placuta...iar, in concediu.
Denisamadalina, nu a luat nimeni nici o proba, ca stiu ca multi copii fac si nu m-am agitat prea tare, am pus glicerina cu nistatina si anestezina, pielea s-a regenerat sub si partea alba s-a cojit, arata horror, a trecut si am crezut ca scapam. Azi avea pe buza in interior altele 2 mici la care nici nu m-a prea lasat sa umblu sa pun glicerina, cred ca o doare, ori ca sunt altfel ori ca e locul mai sensibil. Si ma mai mir si eu de ce nu papa fie-mea.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anaan te rog nu ma intreba de dieta...daca intra Monn pe-aici ma fac de rusine Am baut toaaata noaptea

In timp ce scriam la acest mesaj, a alunecat David pe parchet si s-a lovit f tare, de-i curge si sange din gura

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Sper ca va mai amintiti de noi! Suntem aia cu parketu'!

Super tare, Madi
Nu-mi zi, cornulet bea 950 ml lapte? Pe zi sau toata cantitatea asta noaptea?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

Am avut si noi cateva zile in care a baut cam 1 kil de lapte. E adevarat ca ziua, nu noaptea. Mai stii, Adela o fi clubberitza si cum in cluburile de bebelusi nu se ofera decat lapte...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

In timp ce scriam la acest mesaj, a alunecat David pe parchet si s-a lovit f tare, de-i curge si sange din gura

Ioi...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Multumesc Anaan, Ayla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

pentru Magda.
(valeu, de cand n-am mai scos noi majorete...)

OLGA,aici sunt, cu (desi si eu m-am porcit azi cu niste cioco). iepurasului, sa treaca repede buba.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Sper ca va mai amintiti de noi! Suntem aia cu parketu'!

Super tare, Madi
Nu-mi zi, cornulet bea 950 ml lapte? Pe zi sau toata cantitatea asta noaptea?

Am avut si noi cateva zile in care a baut cam 1 kil de lapte. E adevarat ca ziua, nu noaptea. Mai stii, Adela o fi clubberitza si cum in cluburile de bebelusi nu se ofera decat lapte...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Si David mai nou este fan mare de lapte. O fi o perioada a bebelusilor

Apropos, stie si el sa ceara o singura chestie, lapte si apa si la amandoua le zice tagada (primii a se citescu cu a de la inghentata). Si mai stie mama si tata si cam acesta este tot vocabularul nostru Ah si mai stim sa facem ca diverse animale...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

pentru Magda.
(valeu, de cand n-am mai scos noi majorete...)

OLGA,aici sunt, cu (desi si eu m-am porcit azi cu niste cioco). iepurasului, sa treaca repede buba.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Auci, mi-am luat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Off, Doamne. M-am abtinut sa nu vada nimeni ca o iau razna...cu sau fara motiv real.
Azi am citit acest subiect. am adormit in final, la pranz, aproape plangand, langa Clau (Luana adoarme foarte repede la pranz daca are mediul ei, liniste, suzi, Clau nu are "bateriile terminate" si atunci, sa nu o trezeasca, mai stau cu el pana adoarme si el, asa imi fac si eu somnul de pranz, de voie de nevoie).
Mi se pare cumplit sa iti pierzi copilul pe care l-ai crescut si caruia i te-ai dedicat. Am urmarit pana acum subiect si nu prea inteleg ce s-a petrecut acolo, ce s-a petrecut in mintea acelui copil.
Ma gandesc cu teama cum se schimba copilasii nostri micuti pe care credem ca-i "dominam". Ce vor gandi si vor simti peste ani, fata de noi. Acum suntem toata lumea lor, dar peste ani? Io cred ca sunt dependenta de copiii mei, de altfel asta mi-a spus si psiholoaga. Dar eu nu vad ceva rau in asta, altfel ce scop as mai avea in viata?
Mi-a fost mereu teama sa nu-l pierd pe Claudiu. Inca mi-e teama pt ca nu stiu ce prevede viitorul. Nu stiu cat de corecta am fost de mama lui naturala, si daca vreodata viata sau DD m-a taxat sau ma va taxa, dar stiu de ce l-am vrut sa fie al meu. Daca ar fi fost cazul as fi luptat cu ea pana in panzele albe, si, Doamne fereste, asa cred ca as lupta si cu tatal lui. Chiar daca as stii ca e lupta pierduta, nu as ceda pur si simplu.
Azi-noapte am adormit suparata pt problemele cu gradinita. La 5 jumate Alex avea o discutie rationala cu mine. Mi-a placut foarte mult gandirea lui, pt ca el e foarte exigent si perfectionist. Pt prima data cred ca a fost mai tolerant in privinta copilului decat mine, cel putin in gandire (nu si in fapte). A spus ca asa cum mie nu-mi plac toti oamenii, asa nici toti oamenii nu ma pot place pe mine. Si la fel pe copilul meu. Si ca nu TOTI copiii isi iubesc educatoarele si nici educatoarele nu iubesc TOTI copiii. Si totusi copiii merg la gradinita, la fel si educatoarele. Ca merg de drag, ca merg din obligatie. Si nu toti angajatii isi iubesc sefi, si totusi merg la servici. Asa ca degeaba incerc eu sa fiu pe placul tuturor, sau ma necajesc daca nu toata lumea il iubeste pe copilul meu ca mine...asa ceva este imposibil. Ca sunt idealista si prea profunda si disec totul, si fac o drama din nimic. El plateste gradinita asa ca educatoarea nu are decat sa-l suporte, si sa-l educe ea cat considera ca noi nu reusim, asta e rostul ei acolo. Daca e depasita de situatie sa-si dea demisia si sa se orienteze spre altceva ca sunt educatoare care asteapta un post liber de oras. Si bona a zis odata ca nu mai poate cu Claudiu si a stat cu el decat era bebe si stiu ca-l iubeste, si de asta tot a venit cand aveam nevoie de ea, pt ca e platita, si-si face datoria. Cred ca Alex avea dreptate, am luat totul prea in serios. Eu stiu ca e un copil istet, chiar daca nu cel mai cuminte. Si trebuie sa accept ca asa cum il vad eu nu-l poate vedea cineva strain.

Mergi la inceput

Aici am pus cateva pozici cu munca mea de sambata

http://picasaweb.google.com/olgagireada/Nunta11Sept?authkey=Gv1sRgCOz50bTv_NODdQ#

Mergi la inceput