Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Pe noapte, ziua nu ii dau lapte in speranta ca mananca ceva... dar nu-mi prea iese... mancarea noastra/zi tinde asimptotic la 0. In skimb bem suc de mere si compot de piersici. cu beutura stam bine.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

E sora cu fiul meu cumva? Claudiu ar fi gras daca ar exista carne lichida.
Nu-i mult 950 ml lapte la varsta asta? Luana nu bea atata nici in 2-3 zile cred.
Ma gandeam sa intreb daca mai papa si altceva. O fi si la voi o perioada, poate si de la dinti. sa mestece e durereos, asa ca mai bine bea.
Iar cu mancat/baut noaptea...stii povestea "Dimineata nu pot sa mananc pentru ca ma gandesc la tine, la amiaza nu pot sa mananc pentru ca ma gandesc la tine, seara nu pot sa mananc pentru ca ma gandesc la tine. Noaptea nu pot sa dorm pentru ca...mi-e foame."

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara!!! Vad bine, ati scos majorete?

HAI MAGDA

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Azi Claudiu a fost mai cuminte, am repetat si am exersat cu el statul pe scaunel, cum stam si cum nu stam. Iar la activitate, a primit fisa de grupa pregatitoare, desi e la grupa mare, si a fost singurul care a facut totul bine si a luat FB. Asa ca a primit si masinuta de la Mc Donalds.
Luana are iar afte nou aparute, abia se curatase pielea la cele oribile care le avea, ma gandesc de la ce apar, e vreun virus, puna mana in gurita nespalata la gradi? ca pana acum nu am avut probleme.

Felicitari lui Clau!

Eu nu am prins cand ai descris ce afte a avut printesa noastra. Ati incercat sa luati un tamponel de acolo? Pot fi virale, dar mai des micotice si astea s-ar putea lua de la gradi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

in 2 ore magda intra in cezariana
tineti pumnii

Mergi la inceput

In sfarsit am reusit sa intru un pic sa sad ce mai faceti. Am cam tras chiulul in ultima vreme

Noi suntem bine, ieri am avut ultima operatie (sper) la ochisor si a fost ok. A plans f tare cand a iesit din anestezie. Cred ca ii era si foame caci nu mancase nimic de la 7 dimineata pana la 5 seara, iar de baut n-a mai avut voie de la 1. Sper ca s-a rezolvat problema cu ochisorul si sa fie un capitol incheiat.

Eu sunt f obo caci am fost in club asta noapte cu fetele (petrecere de burlacite) si m-am intors acasa pe la 6 dimineata. iar la 10 m-am trezit. A fost f fain. M-am simtit un pic ciudat la inceput, caci n-am mai fost de vreo 2 ani prin cluburi, dar apoi mi-am revenit f repede Cristi s-a descurcat bine cu David, dar a avut un mic accident: a cazut David din pat

La Sinaia a fost super. Am fost sa-l ajut pe Cristi la un eveniment, mai exact la o nunta. Am ajutat la amenajarea salii si a iesit fff frumos. O sa va arat si poze. David s-a comportat ff bine, a intrebat putin de mine, dar eu am fost cea care a suferit mult. A doua zi eram umflata de plans si nu puteam sa ma uit la nici un bebelus In rest mi-a priit si mie iesirea, mai ales ca am facut un banut

In rest ne pregatim de nunta (duminica - se casatoresc cavalerii nostri de onoare), iar luni dimineata mergem iarasi in concediu, in Turcia O sa fie cam obositor direct de la nunta la aeroport, dar o sa avem timp 7 zile sa ne refacem

Cam cu asta ne ocupam in ultima vreme...

Mergi la inceput

Mireal felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara

Gianina super meniurile micsunicai. Sa ne dai raportul zilnic ce papa, caci mi se pare tare interesant Promit o ciocolata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Nu-i mult 950 ml lapte la varsta asta? Luana nu bea atata nici in 2-3 zile cred.
Ma gandeam sa intreb daca mai papa si altceva. O fi si la voi o perioada, poate si de la dinti. sa mestece e durereos, asa ca mai bine bea.
Iar cu mancat/baut noaptea...stii povestea "Dimineata nu pot sa mananc pentru ca ma gandesc la tine, la amiaza nu pot sa mananc pentru ca ma gandesc la tine, seara nu pot sa mananc pentru ca ma gandesc la tine. Noaptea nu pot sa dorm pentru ca...mi-e foame."

Suntem... CORNULETZ CU LAPTE! Crezi ca se poate prea mult lapte? O sa intreb... cred ca nu mai cu ala traieste... nici nu prea am de ales, ca nu accepta altceva noaptea decat lapte si daca nu il primeste TZIPAAAAAAAA!!! Bine... asta cu 950ml de lapte e recordul, dar vreo 700ml/noapte tot bea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Hai Magda Tinem pumnii

Ayla, mi-a placut bancul

LA MULTI ANI! gemenutilor de Petrean

Aditapop, pai tu te plictisesti?? Ia baga o masca de fata/unghii/par, urmata de o baie fierbinte cu spuma si lumanari parfumate in ton de muzica ambientala, astfel incat cand vine sotul sa fii numai buna de iubit Sau pur si simplu citit o carte/vegetat in fata TV cu ceva buuuuun miam-miam

Novus, poate nu-i place forma de prezentare Alexandrei, cand va vede pe voi mancand fructe, nu vrea si ea? Lasa-le la indemana, macar in joaca tot isi infinge dintisorii in ceva...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Hai, Magda!Hai, Maria!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olga, cum stai cu dieta?

Of, inca o operatie...chiar va doresc sa fie un capitol incheiat!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput