Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI Eva, Alessia, Maia, Vlad!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti!!!

LA MULTI ANI PT O MAMICA SPECIALA!!!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de frumoasa ta familie!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Niko mai bucur ca ai inteles ce vreau sa spun si nu te-ai suparat
Nerantula exemplu cu painea mi se pare putin fortat.Am inteles ce ai vrut sa spui dar e bine ca afectiv intr-o colectivitate sa nu se faca diferente pt ca cei care nu sunt in centrul atentiei sa nu sufere.Pt ca de ex la masa daca unul va primi 2 felii iar altu una cum ai zis tu cel care a primit o felie nu va suferi pt ca stie ca nu a mai vrut alta pe cand daca nu i se va acorda atentie ca si altuia va suferi deoarece asta si-ar fi dorit si el.In fine e un subiect delicat si ma opresc aici...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI NOCOM!!!

Eva,Alesia,Maia,Vlad

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Niko mai bucur ca ai inteles ce vreau sa spun si nu te-ai suparat
Nerantula exemplu cu painea mi se pare putin fortat.Am inteles ce ai vrut sa spui dar e bine ca afectiv intr-o colectivitate sa nu se faca diferente pt ca cei care nu sunt in centrul atentiei sa nu sufere.Pt ca de ex la masa daca unul va primi 2 felii iar altu una cum ai zis tu cel care a primit o felie nu va suferi pt ca stie ca nu a mai vrut alta pe cand daca nu i se va acorda atentie ca si altuia va suferi deoarece asta si-ar fi dorit si el.In fine e un subiect delicat si ma opresc aici...

Diana

ba eu cred ca o cresa/gradinita/scoala particulara face diferenta in astfel de cazuri. Sistemul de stat se adreseaza tuturor si are tendinta de UNIFORMIZARE a caracterelor invataceilor, la particular nu-i asa. Tot mai multe gradinte (ca de astea stiu) se axeaza pe a face evaluari individuale, de a observa talentele copiilor si a le cultiva si incuraja (individual vorbesc). La o gradi de stat toata lumea picteaza, canta, ca asa este programa si ea trebuie respectata, la gradi particulara se fac grupe cu doritori pentru un anume tip de activitate, se lasa mai multa libertate copilului in a alege activitatea pe care vrea sa o desfasoare la "optionale" (altfel toata lumea si la stat si la privat trebuie sa si invete).

Si mie mi-ar placea ca Vlad sa creasca asa, cu hobby-uri si preferinte, o perioada cat mai luuuunga, nu sa-l indes eu cu engleza, germana si matematici sa ajunga sa scoata Romania din criza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

LA MULTI ANI NOCOM!!!

Sa cresteti mari, norocosi si cuminti bobocei Eva,Alesia,Maia,Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru urari !!!!

Sunteti minunate !!!!

Va pup !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

profit de tati plecat de acasa si bebe care face nanai sa va salut

Nocom multa fericire alaturi de frumoasa ta familie iti doresc!

Urez si eu si multa sanatate boboceilor, asa, mai global din pacate
Nu mai reusesc deloc sa scriu, citesc din 2 in 2...
Mihnea e bine, sanatos (nu a ami fost racit de 2 saptamani, ceea ce e o realizare pentru el ), mai ales ca a inceput gradinita oficial si e plin de copii acolo. L-am dus la un alt homeopat, din scoala clasica, care i-a dat niste bobite, poate ne ajuta alea sa nu ajungel la inca o rino-faringita sau alte variatiuni pe aceeasi tema

Lidia , ai pus poze? Daca da, imi dai si mie linkul, pe PM sau pe mess? Noroc ca i-a dat Izabela martipanul lui Mih la sfarsit si asa am gustat si eu din tort

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

A, si si-a dat seama statul roman ca mi-a platit o indemnizatie in plus si mi-au cerut banii inapoi.
faza naspa a fost ca am primit scrisoarea pe 5, pe 9 m-am dus sa platesc in hambarului, asa cum era mentionat in scrisoare, si...surpriza: si-au mutat sediul in victoriei (si eu dimineata fusesem in unirii, de acolo in hambarului si a trebuit sa ma intorc in centru )
Deplorabil arata sediul, in comparatie cu cel din hambarului, sper ca platesc o chirie mult mai mica, ca doar locatia nu justifica mutarea
Cat eram acolo a venit o doamna care a returnat pentru altcineva suma de 19.600 RON! Ma intreb si acum cat au putut sa plateasca in plus ca sa se ajunga la suma asta

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Lidia , ai pus poze? Daca da, imi dai si mie linkul, pe PM sau pe mess? Noroc ca i-a dat Izabela martipanul lui Mih la sfarsit si asa am gustat si eu din tort

poze

ti-am trimis link-ul pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

A, si si-a dat seama statul roman ca mi-a platit o indemnizatie in plus si mi-au cerut banii inapoi.
faza naspa a fost ca am primit scrisoarea pe 5, pe 9 m-am dus sa platesc in hambarului, asa cum era mentionat in scrisoare, si...surpriza: si-au mutat sediul in victoriei (si eu dimineata fusesem in unirii, de acolo in hambarului si a trebuit sa ma intorc in centru )
Deplorabil arata sediul, in comparatie cu cel din hambarului, sper ca platesc o chirie mult mai mica, ca doar locatia nu justifica mutarea
Cat eram acolo a venit o doamna care a returnat pentru altcineva suma de 19.600 RON! Ma intreb si acum cat au putut sa plateasca in plus ca sa se ajunga la suma asta

poze

si eu am avut de returnat banuti si am alergat de la un sediu la altul.Oricum e o mare ciudatenie..ca de data asta stau si verifica pe fiecare cit a primit si cit i se cuvenea..acum 2 ani si ceva am luat ultima indemnizatie intreaga..desi am inceput concediul aprox la fel ...de pe 1 august..si am revenit in cimpul muncii tot undeva pe la mijlocul lunii.

cit priveste suma cu pricina e simplu : daca cineva lua indemnizatie plafonata la 4000 ron ..si a depus dosarul de reincepere job dupa vreo 3 luni dupa ce a inceput munca + 2 luni cit dureaza pina il proceseaza ei..se face cam de vreo 5 indemnizatii.

Mergi la inceput