Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Socrate multa bafta, sa ai grija sa mergi la un doctor bun, eventual poate intrebi pe la cabinetul psi, ca sunt multi care dau tot felul de diagnostice aiurea. In domeniul asta , mai ales, sunt o gramada de erori. sa fie bine! Mie din ce zici, mi se pare genul supradotat.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Mersi de raspunsuri fetelor, eu nu cred in acest diagnostic, ca sa fie clar. Nu are ADHD, sau tulburari nu stiu de care. E clar ca are nevoie insa poate de o alta abordare. Poate ii spunem prea multe, poate vbesc eu prea mult cu el, nu stiu. Ma duc sa vad daca imi da un sfat ca sa ii cresc interesul pentru desen sau altceva sa il stimulez mai bine. Apropo de asta cateodata cand il frec prea mult la cap cu una alta, cu da-mi aia sau zi cutare lucru,, isi pune mana destul de energic pe gura mea ca sa tac. Daca tac isi vede mai departe de treaba.

Doloress te pup, ai aflat daca va fi fratior sau surioara?
Belleane multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Mersi de raspunsuri fetelor, eu nu cred in acest diagnostic, ca sa fie clar. Nu are ADHD, sau tulburari nu stiu de care. E clar ca are nevoie insa poate de o alta abordare. Poate ii spunem prea multe, poate vbesc eu prea mult cu el, nu stiu. Ma duc sa vad daca imi da un sfat ca sa ii cresc interesul pentru desen sau altceva sa il stimulez mai bine. Apropo de asta cateodata cand il frec prea mult la cap cu una alta, cu da-mi aia sau zi cutare lucru,, isi pune mana destul de energic pe gura mea ca sa tac. Daca tac isi vede mai departe de treaba.

Doloress te pup, ai aflat daca va fi fratior sau surioara?
Belleane multumesc.

mami de Edvin Sebastian

io zic ca nici cu desenul nu o sa ai 'evolutii' miraculoase. Dar cu ceva shurubaiala, de constrruit si ridicat si intins fire si conectat - mult mai mare efect o sa ai!!!

Mergi la inceput

Socrate pai e flatiol... e trecut la semnatura, mai am o eco peste doua saptamani, atunci o sa stim cu siguranta, insa dupa prima, cica 75% baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Socrate pai e flatiol... e trecut la semnatura, mai am o eco peste doua saptamani, atunci o sa stim cu siguranta, insa dupa prima, cica 75% baietel.

o sunai pe Magnetism, si ea face fratzioara

Mergi la inceput

Fratioara sau surior?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Cleo esti o dulce ca de obicei , sarumana de tel, tocmai ce fusesem la doct cand ai sunat tu si ce crezi ca imi zice........ce ai acasa? Eu zic ...baiat, de ce?
Ce ti-am zis dat trecuta ca este?
Eu zic ,pai tot baiat, la care el zice pai mai ai aici..........si face o pauza, la care eu zic un baiat nu-i asa, la care el zice nuuuuuuuuuuuuuu e 100 fetita.Bai sa-nnebuneasca al meu de bucurie ca era cu mine in cabinet, si eu care deja aveam si nume pt el... in fine sa vezi acuma Lavinio codite , ciorapi si alte nebunii, nu stiu daca v-am spus dar o fac dansatoare la Moulin Rouge atat de tare sunt impresionata de spect ala ca am zis ca daca e fata balerina o fac.
Acum ma gandesc la nume Ioana sigur e pt ca am spus ca ii voi pune numele strabunicii mele care m-a crescut, iar in ce privete la doilea nume.......... nu am nume am zis cu al meu ca sa punem intr-un bol numele preferate si sa vedem ce tragem de acolo la noroc...........eu ma gandeam la Stralucirea sau ceva de genul asta, glumesc desigur...........eu am un nume pref ma gendeam la Evolet dar sa vedem e mai neobisnuit stiu dar mie imi place f. mult.
Doloress Kevin suna perfect!!!!!!!!!!!!!!!! Fara numic altceva ca strica rezonanta, vezi poate pleci si tu cu el Kevin si vine o fetita.
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Hello hello

Si eu pe aici, din umbra

Voiam sa o felicit pe Gabitza pentru apartament

Noemi - mie mi se pare super interesant ca vorbeste in engleza... Si eu am facut meditatii pe vremuri cu un baietel care la 3 ani vorbea aproape singur in EN, fara sa il fi invatat cineva, doar de la TV. Stia cuvinnte foarte complicate si nu le putea traduce, dar le folosea perfect in context. Acum, la voi inteleg ca el spune NUMAI cuvinte in EN, ce sa zic, nu ma pricep ... eu am un copil care desi e expus la doua limbi a vorbit repede si mult, insa nu mai intr-o limba (RO). In FR baga doar formulele de politete si cateva cuvinte de baza, desi practic sta acolo 8 ore pe zi si se joaca cu copii care vorbesc FR. Vad ca alti pitici bilingvi le mai amesteca, al meu inca nu, timid de tot. Sa vedem la scoala.

Cat despre "problemele" lui de comunicare, eu zic ca le abordezi foarte bine, cu calmul necesar, le analizezi "la rece" si mi se pare normal sa cauti sa afli mai multe; probabil ca asa as proceda si eu. Nu te pot ajuta cu sfaturi, doar cu o incurajare de departe

Si la capitolul incurajari, voiam sa ii spun Nadiei ca ma gandesc la ea si la Victoria si sper ca problemele sa treaca repede. Este normal sa te simti si tu epuizata, doar ne simtim si noi uneori, si nu avem asemenea situatie Multa putere si sanatate.

Mai era cineva, nu mai retin... Luminel? Aveti varicela pana la urma ? Sa stii ca Robert cand a facut nu a luat de la nimeni anume, nu a avut nimeni in anturajul lui apropiat si, culmea, nu a mai dat la nimeni Culegator si pastrator. Iar la varicela nu e obligatoriu sa ai bubite in cap si in zona genitala, sunt forme mai usoare care de multe ori trec asa, nediagnosticate. Tocmai, formele urate sunt cele unde apar in asemenea zone. La al meu au aparut iuntr-adevar pe burtica, pe fatza si la putzica-fund mai intai si cand l-a vazut doctorul mi-a zis ca o sa fie mai rau, pentru ca deja avea multe pe acolo. Acum nici nu imi vine sa cred ca a trecut uf ... Si e super bine sa nu mai ai nici un stres

IN rest noi suntem ok, Obet creste si ne uimeste cu rapiditatea cu care proceseaza informatia Are niste perle de ma da pe spate, de fapt nu sunt perle, ci sunt chestii absolut logice si simple - e logica aia de copil, viziunea aia pur si simplu curata asupra lumii. Doamne, uneori asa mi se strange inima cand stiu ca va ajunge sa inteleaga el cum este de fapt lumea ... uf... In fine, este acuml la faza cu DE CE - si CE-I AIA - am ajuns sa turui non stop si sa gasesc cele mai ciudate explicatii, pe care culmea, le tine asa de bine minte si le repeta apoi. Si mai aios este ca are un simt al umorului Asta rade de noi, de "babacii" lui, cum zice el (eu sunt "babac petitza" si tati e "babac baietzel") - deci efectiv isi ia fatza aia mucalita si rastalmaceste lucrurile si apoi ii place sa rada de noi De exemplu foarte serios ne anunta ca el, Robert, este o fetitza - noi: vaaai, Obet (ras pe infundate) esti baietel, ca tati... El: nu, tati e si el fetitza - maaaaie Si mami e baietel, mami aie putza Tati nu mai are. Si se uita sa vedem ce facem si apoi rade cu pofta ca ne-a pacalit Ma rog, faze din astea de ras.

In seara asta a vorbit cu Lorelei la telefon. Deci putem deja sa inregistram faza de azi ca fiind prima conversatie a lor la telefon, au inceput deja sa consume bani si cartele Robert ii arata jucariile lui prin telefon, Lorelei ne arata si ea noua nu stiu ce buburuza Lolai a fost in weekend la mare si i-a spus lui Robert, care i-a replicat ca probabil s-a facut "submarin", caci asa se face la apa maaare. Noi, mamele, eram pe langa telefon, ne rugam de ei sa ne dea aparatele ca sa putem barfi si noi oleaca ... da de unde Asa ca de Craciun Robert o sa primeasca un telefon adevarat sa vorbeasca cu draga lui. O recunoaste pe Lorelei in poze si stie ca are ochi albastri, ca are tobogan , ca a fost la ziua ei (daca canta cineva La multi ani - el zbang; Lorelei, e ziua lui Lorelei). Mda ...

In rest am avut si prima raceamla, pe aici e f rece, deja inspre 10 grade, noaptea am inceput sa incalzesc in casa, la pitic in camera. Vad ca virusul asta ori a fost mai fraier, ori nu stiu... cert e ca a stat Robert cu muci cam 2 aptamani pana sa faca febra - record :) Iar febra a fost ceva anemic, un 38.5, doar intr-o noapte 39. Si am bagat niste aerosol si vad ca s-au dus si mucii, si febra. Asteptam runda doi

Uf, si de vacanta tot nu v-am povestit... o sa va spun eu, a fost superb, ne-a relaxat total, a fost minunat, nu inteleg cum sa iti faci vacante fara copil... Robert a fost sarea si piperul si zaharul si TOTUL in vacanta asta; am fi putut pleca sa ne plimbam doar noi doi, babacii, dar nu am putut sa ma desprind de el, de pitic... Bucuria lui, fericirea, curiozitatea lui, placerea lui, toate astea ne tineau langa el si nici nu ne-a mai trebuit altceva... pun niste poze, am incercat sa selectez Caci am tone, evident... Mi s-a terminat al doilea cont de picasa, deci am deja number 3.

http://www.facebook.com/album.php?aid=212416&id=558744874&l=8b622d0455

Pupici !!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Magnetism wow, felicitari, ce intorsatura!!! Asa ca nu se mai aplica teoria mea cum ca Leoaicele fac numai baieti ma tot gandesc daca mi s-ar intampla si mie la fel, cum as reactiona. Probabil o sa fiu la fel de fericita. Dar parca simt eu ca tot baiat ramane.

Simonix si al tau cu romaneste? si al meu, refuza sa vorbeasca in franceza si se enerveaza cand vorbim Face cica - Mama, romaneste!
Intelege tot in franceza, cand vorbeste cu el cineva strain in franceza se chinuie si scoate 2-3 cuvinte, la tv intelege tot. Insa cu noi refuza sa vorbeasca si ma cam deruteaza, nu stiu cat stie, daca stie. Nu vreau sa ajunga la 5 ani la scoala in clasa preagatitoare, sa piarda un an. De aceea ma tot gandesc sa-l dau la gradi mare unde se vorbeste numai franceza - engleza. Aici sunt numai romani si educatoarea e romanca, o singura feita quebecoise care a inceput sa vorbeasca si ea romaneste. O intrebam data trecuta cand am mers acolo : Coralie, ça va? la care ea cica : Da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Va multumesc tuturor. Pentru incurajari, pentru intelegere, pentru tot.

Doloress si mie imi place mult Kevin.

Fetelor, Victoria refuza sa vorbeaza spaniola! Eu v-am zis ca ii mai vb. in spaniola, dar ma cearta, urla la mine `Noooo!` si nu vorbeste decat engleza, desi mi se pare ca intelege mutisor in spaniola, dar uneori am impresia ca ma ignora cand ii vb. spaniola.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput