| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Sunt foarte multe sfaturi, dar fiecare alege in functie de el cum o sa fie viata cu bebele. ![]() Eu am discutat cu o bna prietena, psiholog la Protectia Copilului si mi-a explicat foarte frumos de ce e bine si recomandat sa stea copilul cu tine in camera, primul an de viata. Nici eu nu sunt adepta copilului rasfatat sau a copilului care doarme cu mama/tata in pat, dar sa-l am cu mine in camera, mi se pare f important, mai ales pentru dezvoltarea celui mic. Si asta doar in primul an. Fiecare din noi "culegem" informatii si ne construim propria schema pentru viata de familie, e normal sa evoluam diferit, sa mancam diferit, sa dormim diferit. Eu respect fiecare alegere, mi se pare normal ca fiecare sa aleaga cum considera el ca e normal, dar eu mi-am asteptat prea mult acest copil in viata si mi se pare f normal sa-l vreau in camera cu mine, in patutul lui, cat mai aproape de mami si tati, dar in acelasi timp, in spatiul lui. ![]() ![]() Ana 32+, viitoare mami de , David CiprianAMR 5 saptamani(sper eu) |
, si eu o sa aplic aceasi metoda...noi deja ne-am grabit si am montat patulul ei langa patul nostru...
32+
Raisa Maria