Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Da, am aflat, dar pe tot tubulet scrie numai in germana si de aceea am confundat borcanele si cum n-am facut nici 5 min de franceza sau germana.... 31+ ![]() |
Nu-i bai, de asta suntem aici, sa ne raspundem una alteia la intrebari

32+
mirunam spune:
Fetelor eu stapanesc bine teoria, sa vedem daca o sa ma descurc cu practica pentru ca, asa cum spune Sunset, ce te faci daca plange ore in sir si tu pici de somn (eu atipeam mergand)?
Ideea, ca la carte, e ca daca plange are ceva. In verifici sa fie schimbat, sa nu fie infofolit (conteaza enorm) si sa nu aiba aerute de scos (asta e greu sa verfici si sfarsesti dand ture prin camera cu gagalicea pe umar).
Daca le-ai bifat pe toate nu prea are motive.
Marea mea descoperire anticolici a fost un feon, din ala de 2 lei, de abia baga ceva aer cald, cu care ii incalzeam burtica. Niciun ceai sau picatura nu functiona ca feonul meu. Nu stiam ca adoarm si de la zgomot, nah ca poate din cauza asta adormea copilul ![]()
Acum mi-am propus sa adopt si urmatoarele ritualuri sanatoase: aerisitul camerei 15 minute inainte de somnic, aceiasi melodie pusa pe repeat iar seara masajul de dupa baita.
E bine sa existe un ritual al somnicului, ceva accesibil, nu leganatul pe picioare sau cantatul unui Cd intreg ![]()
Emanuel pe la 2 ani adormea doar daca ii cantam *Vino langa mine stiu ca vrei bla bla* al celor de la Activ. Eu sunt afona dar cantam si de 20 de ori cantecul pana adormea.... D-na care statea cu el il invatase leganat si cu un *Aaaaaaa* de fundal... si uite asa aveam ditamai ritualul si domnul adormea in 2 ore si dormea 15 minute 
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
32 +
ana_o spune:
Sunt foarte multe sfaturi, dar fiecare alege in functie de el cum o sa fie viata cu bebele.
Eu am discutat cu o bna prietena, psiholog la Protectia Copilului si mi-a explicat foarte frumos de ce e bine si recomandat sa stea copilul cu tine in camera, primul an de viata.
Nici eu nu sunt adepta copilului rasfatat sau a copilului care doarme cu mama/tata in pat, dar sa-l am cu mine in camera, mi se pare f important, mai ales pentru dezvoltarea celui mic. Si asta doar in primul an.
Fiecare din noi "culegem" informatii si ne construim propria schema pentru viata de familie, e normal sa evoluam diferit, sa mancam diferit, sa dormim diferit. Eu respect fiecare alegere, mi se pare normal ca fiecare sa aleaga cum considera el ca e normal, dar eu mi-am asteptat prea mult acest copil in viata si mi se pare f normal sa-l vreau in camera cu mine, in patutul lui, cat mai aproape de mami si tati, dar in acelasi timp, in spatiul lui.

Ana
32+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui mirunam Emanuel pe la 2 ani adormea doar daca ii cantam *Vino langa mine stiu ca vrei bla bla* al celor de la Activ. Eu sunt afona dar cantam si de 20 de ori cantecul pana adormea.... D-na care statea cu el il invatase leganat si cu un *Aaaaaaa* de fundal... si uite asa aveam ditamai ritualul si domnul adormea in 2 ore si dormea 15 minute ![]() MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 + |
fff tare
acolo arata cum bebei care plang "isteric" se potolesc instant cand se simt la fel de stransi la fel ca in burtica (infasati)...filmuletul este destul de lung dar toate il pot pune pe mailul comunDoamne ai grija si de noi
30+
beatrice75 spune:
Fetelor, eu toate hainutele cumparate le-am spalat cu............Persil Sensitive si nu mi se pare foarte bun, adica ele sunt asa pufoase cand le cumpar si cand le scot de la masina par asa de dure!Nu am folosit balsam ca am zis ca pielea bebeului este foarte sensibila in primele luni de viata si sa nu folosesc prea multe chimicale. Unde gresesc?
31+

ana_o spune:
Intr-un post anterior, va spuneam despre Infacol. La standul cu Huggies si Medela, am primit informatii despre Colief. Tot marca englezeasca, ei aduc si Infacolul in Ro, dar au spus ca primul este net superior. Si mi l-au recomandat cu foarte multa putere de convingere si au spus ca pot face proba... sa iau un flacon de Infacol si unul de Colief. Bineinteles, eu sper sa nu ajungem acolo, am intalnit multe mamici care au spus ca n-au avut probleme cu aceste urate de colici.
Mamicile cu experienta, voi ati auzit? Sau vi s-a intamplat?
Ana
32+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
beatrice75 spune:
Da, Ana si eu vreau patutul bebeului langa patul nostru.
Suzi, posteaza filmuletul cum poti ca-s curioasa!
31+

beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui ana_o Intr-un post anterior, va spuneam despre Infacol. La standul cu Huggies si Medela, am primit informatii despre Colief. Tot marca englezeasca, ei aduc si Infacolul in Ro, dar au spus ca primul este net superior. Si mi l-au recomandat cu foarte multa putere de convingere si au spus ca pot face proba... sa iau un flacon de Infacol si unul de Colief. Bineinteles, eu sper sa nu ajungem acolo, am intalnit multe mamici care au spus ca n-au avut probleme cu aceste urate de colici. Mamicile cu experienta, voi ati auzit? Sau vi s-a intamplat? ![]() Ana 32+, viitoare mami de , David CiprianAMR 5 saptamani(sper eu) |
Da si mie mi-au zis la fel, ca este singurul produs de pe piata 100%natural impotriva colicilor.
31+

ana_o spune:
Beatrice, toti detergentii din comert sunt "duri", eu am cateodata problema asta si cand folosesc balsam.
Din cate am inteles, balsamul pe care scrie "sensitive" il putem folosi linistite, la fel cum folosim si detergentii "sensitive". Daca ai pe cineva in Viena si-ti poate trimite, roaga-i sa-ti cumpere Lenor sensitive cu ulei de migdale. Este incredibil!
Ana
32+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
ratusca83 spune:
helloooo....
deci..nu o sa ma credeti,dar mi-am calcat peste orice superstitie siiiiiii...ghiciti..am fost la cumparaturi

....
am mers cu o prietena a mea la bucuresti la medlife la o eco pt triplu test si de acolo cumparaturi.....bucatele am facut cardul![]()
...
am luat asa...pantalonasi si pt afara si pt in casa, salopetele de la kiabi, body uri multe de la marks and spencer(am gasit la set 179 ron 7 buc), bluzite,pijamalute,sosetele...am gasit la adidas o pereche de "botosei" tareee draguti si f mici...si i-am luat...am luat si paturele, prosopele...si inca mai am o gramada de luat....am intrat si la zara si i-am luat cate ceva..si am luat pantalonasi din bumbac bio...
tre sa iau biberoane avent,sterilizator,cosmetice,lenjerie,patut,carucior,siii multe altele....
nu-mi vine sa cred ca am putut face pasul asta si sa ma apuc de cumparat...am zis ca acum bebe o sa fie bine si nu se va intampla nimic...
multi pupiciiii...
30+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)