Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

fetili cu bebei la purtator.
vis-a-vis de pat: IL URASC!M-am saturat de el, m-as culca pe sarma-poate asa se intoarce si bebe.
mey,am luat ginypral si io n-am nicio treaba cu palpitatiile si "cazutu" la pat-nici macar la vreme de seara-tocmai am facut ceva de papa si am scos rufe din clor.
se cunoaste ca doamna mama tocmai a plecat in statiune si ca domnul huzband o transporta

Gabriela
28 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

vmadelain, si eu sunt pro-confruntari, acolo unde ai cu cine sa te intelegi si scopul comun este intelegerea. dar cu generatii mai vechi sunt sanse cam slabe sa ajungi undeva. maica-mea spre exemplu nu s-a inselat in viata ei, detine intelepciunea universala, etc, si in conditii din astea e imposibil sa porti macar o discutie care sa implice 2 oameni.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor sa va fie de bine shoppingul la baby expo si oriunde ati fost. Noi nu luam mai nimic de data asta, la lucruri mari ma refer, ca le avem, si inca in buna stare ca le-a pastrat soacra, le-a curatat, bibilit, smotruit....sa traiasca! Am luat doar hainute din Franta cat am fost in vacanta, plus tot felul de produse cosmetice trebuincioase in prima faza.

Vroiam sa va intreb ce sunt aparatoarele de pat? Noi avem un patut cu grilaj, iar la inceput o sa folosim un landou pe care o sa il tinem langa patul nostru, si cu care o sa ne plimbam prin casa.

Si da aveti dreptate, nu trebuie sa cumparam chiar tot ce incearca sa vanda magazinele, ca sincer bebe nu are nevoie. Ma uitam la fii-mea in primele luni de viata, pai in afara de un patut si tzitzi nu ii trebuia ei nimic . Noi decorasem camera, o facusem ca in povesti, aveam stive de lucrusoare ....dar credeti ca bebe vedea ceva? Era mai mult pt ochiul nostru!

De ex, o mare inutilitate a fost plapuma/ pilota pt ca de fapt se foloseste de la 6-9 luni. Altfel bebe e prea mic si risca sa si-o puna in cap. Cel mai bine ( parerea mea) e o gigoteuse din aia cu maneci lungi ( amovibile) pt ca e iarna si eventual o paturica usoara sau cald in camera.

Despre scutece, noi am incercat mai multe marci dar am ramas fidele la Pampers, tin pipi mult mai bine si nu lasa sa treaca aproape deloc. Dezamagirea mare au fost Huggies. Dar ma rog, depinde de fiecare bebe, la noi asa a fost.

Doura pe unde esti? Cu ce reteta culinara ne mai desfeti acum?

Joann aveti grija de voi si sa stea fetele cat mai mult la caldurica! Ce faceti voi toata ziua in spital, cu ce va delectati?

Alina (32 sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu bagai juma de gynipral ca nu-mi face bine pe partea cu tahicardia, dar cum m-am banananit la baby expo, acum tre sa suport si contractiile. Dar asa imi place acolo!Si daca sotzul nu era plecat de la serviciu pt mine, nu mai ma scoteati nici la ora asta de acolo. Am cumparat si rama foto cu conturul manutzei si al piciorusului. La hainute, nici n-am apucat sa ma uit decat la Coccodrillo. Mi-a sosist spatiu de joaca de pe Amazon: Fisher-Price, e super tare. La Baby Expo am vazut spatii de joaca, dar cam chele, fara multe jucarioare.

31+

Mergi la inceput

Alinush, daca bebe nu se intelege cu Huggies le vand pe netAm o cutie si de la Pampers, cateva mostre si de la Puffies, sa vedem el ce parere are!

31+

Mergi la inceput

Am tras cu urechea la o mamica si zicea sa nu luam spatiu joaca care are oglinda sau daca este, sa o dam jos, ca se dezvolta strabismul la copil in acest caz. Ce stiti de acest lucru?

Ce inseamna in germana: grossesse?Ca am primit de la Sanosan o crema pt mine, dar nu scrie deloc in engl, rom pe ea.

31+

Mergi la inceput

Beatrice,da-mi mie tahicardia lu' matale ca io iau 1 intreaga si sterg parchetu',intind rufe si-mi vine a plimba .

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Beatrice, esti sigura ca e in germana? Grossesse inseamna sarcina in franceza ( scuze daca stiai).

Alina (32 sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

JoAnn, ma bucur ca ati ramas tot in formula 3in1! Sa dea Dumnezeu sa ramaneti asa pana la 38s, macar! Mai asteptam vesti de la tine, ca ne facem griji.
Chiar asa, ce s-o fi intamplat cu Doura? Sigur a plecat, dar de ce n-a mai intrat? Sper ca sunt doar probleme cu netul.
Mie Huggies mi-au placut grav de mult, problema noastra e ca am avut banii pe card si am uitat sa scoatem... si am zis ca mergem duminica dimineata si luam scutecele Huggies si prosopelul minune, pufos si alb! In rest, nu ma stresez, la mine stresul mare pentru venirea lui bebe a fost sa terminam apartamentul, asta mi-a fost marea dorinta. Si cred ca mi-a auzit Dumnezeu rugaciunile, ca la inceputul lui octombrie vin toate. Abia astept si eu patutul&comoda, de la Baby Comfort.
Sunset, poate faci poze si pui in album, sa vdm si noi! Cred ca abia astepti sa le montati!
Batrice, Madalina, Sugubina,!

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

JoAnn, ma bucur ca ati ramas tot in formula 3in1! Sa dea Dumnezeu sa ramaneti asa pana la 38s, macar! Mai asteptam vesti de la tine, ca ne facem griji.
Chiar asa, ce s-o fi intamplat cu Doura? Sigur a plecat, dar de ce n-a mai intrat? Sper ca sunt doar probleme cu netul.
Mie Huggies mi-au placut grav de mult, problema noastra e ca am avut banii pe card si am uitat sa scoatem... si am zis ca mergem duminica dimineata si luam scutecele Huggies si prosopelul minune, pufos si alb! In rest, nu ma stresez, la mine stresul mare pentru venirea lui bebe a fost sa terminam apartamentul, asta mi-a fost marea dorinta. Si cred ca mi-a auzit Dumnezeu rugaciunile, ca la inceputul lui octombrie vin toate. Abia astept si eu patutul&comoda, de la Baby Comfort.
Sunset, poate faci poze si pui in album, sa vdm si noi! Cred ca abia astepti sa le montati!
Batrice, Madalina, Sugubina,!

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Gabriela

Mergi la inceput