Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 15
fluturasha23 spune:
Mi-am adus aminte: hainute si tot felul de accesorii care mi s-au parut tot asa din material fin si de buna calitate am vazut la standul http://www.hopababy.com/products
Mami fericita si implinita de
Iulia si 27+
JoAnn spune:
salut fetili
noi suntem bine , tot 3 in 1 asa cum ne sta bine ![]()
tot in spital...
dam vesti mai rar, ca suntem un pic mai lenese![]()
pupam toate burticile cu ursuleti 

28+ viitoare mami de gemene
alinushca spune:
syl, eu in locul tau as trimite-o la plimbare (la ea acasa) cat stai tu acasa cu copiii. cunosc genul de ajutor pe care l-ai descris. costa greu in nervi si nu face absolut deloc bine la copii. e traumatizant daca pot spune asa pentru un copil sa locuiasca cu bunici de genul asta, in certuri si discutii veshnice. fiecare la casa lui, asa e normal si frumos, si toata lumea se intelege bine.
Lore, trece de la sine orice ar fi fost, dar sa te hidratezi mult mai mult pentru bebe. La multi ani cu intarziere si de la mine!
Sa fiti fericiti si linistiti in mica voastra familie!
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 32 
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fluturasha23 Mi-am adus aminte: hainute si tot felul de accesorii care mi s-au parut tot asa din material fin si de buna calitate am vazut la standul http://www.hopababy.com/products Mami fericita si implinita de Iulia si 27+![]() |
Buna ziua Burtici,
Am aparut si eu in decor!
Ieri dupa ce m-am intors de la Babyexpo am fost si la echo de control, dupa care am cazut lata!
Intai: felicitari burticilor care au schimbat semnatura si celor care au venit cu vesti bune de la echo! Sa auzim numai de bine pana la 40 de saptamani!

Syl Ma ciudeaza la maxim sa aud prin cate treci! Placenta, mama, neintelegeri cu fetita! Sper din tot sufletul sa gasesti intelegere din partea mamei tale iar vestile de la Hergheligiu sa iti aduca un zambet pe fata si sa iti arate ca altii se inseala!
In ceea ce priveste mama ta, mai bine incearca sa dai cartile pe fata, sa aveti o confruntare, cu siguranta ea are ceva nemultumiri si asta e modul ei de a se manifesta, incearca sa afli daca ii face placere sa te ajute, spune-i ca apreciezi mult ce face pt voi, dar modul in care asteapta ea recompensari sau ce asteapta nu e cel mai placut si va distruge relatia! Eu una sunt pro confruntari, fiindca sunt de parere ca lasand lucrurile asa, se vor inrautati si mai mult! Dar e adevarat ca depinde si de persoana careia te adresezi...Iti urez din tot sufletul sa rezolvi ceva cu ea! Iar cu fetita, vorbeste calm cu ea, explica-i ce-i cu tine, si sunt sigura ca chiar daca e micuta va intelege.

Miruna, Gabriela pe voi va bat pe amandoua! Nu ati fost cuminti...insa sunt sigura ca de-acum va cumintiti si va mulati pe canapea!!! Nu-i asa? ca altfel ma fac soldat si vi bat! Altfel spus, aveti mare grija de voi si de comorile voastre! O sa auzim de bine cat mai curand, sunt sigura!

BraveGirl Felicitari pt cumparaturi! Sa ne spui ce impresie ti-ai facut despre Weleda! Ai impresionat sotul cu ele?

Amelia Spor la curatenie, ai grija sa nu exagerezi, pune sotul la treaba, iar fii cu indicatii pretioase!
Vad ca ati discutat again de bagaj! Ft bine faceti, vo spuneti si noi bagam la cap!
AAh, voiam sa va intreb pe fetele care vorbeati de Euroclinic. Eu vreau sa nasc acolo si m-am pus deja cu dr de acord, care apartine de clinica, ca o sa nasc natural! Insa, vad ca sunteti cateva care ziceti cu certitudine ca se naste numai prin cezariana?! De unde aveti aceasta informatie? Fiindca dr mea mi-a zis ca face tot posibilul sa ramana natural...
Asaa...si legat de BabyExpo. Nu sunt reduceri cine stie ceva,dimpotriva, testat cu lista in fata:babycomfort si multi altii au acelasi preturi sau mai mari ca pe site-uri.Insa confirm ce recomanda Fluturasha, produsele de la Hopababy sunt ft bune calitativ, le-am pipait si testat,sunt chiar ft bune! Patutul si accesorii patur, comoda+masa infasat+cadita si carutul o sa le comand de pe net de la babycomfort!
Cumparaturi am facut si eu cateva: am luat 2 cearcefuri de pat de la Hopababy, cosmetice Bubchen pt bebe si mamica de mine, prosop cu gluga pt bebe, protectie saltea, pantalonasi intregi pt bebelina, termometru de baita si alte maruntisuri! Nu-mi aduc aminte exact!
Daca vreti sa stiti sigur care din expozanti ofera reduceri intrati pe pagina asta sa stiti ce asteptari sa aveti!
http://www.babyexpo.ro/b/downloads/catalog_de_reduceri.pdf
Sfatul meu: sa nu aveti vreuna!
Sa va zic si de control...se pare ca acea tensiune pe artera uterina stanga e mai mica, Slava Domnului, dar bebelina mea cica a ramas cu 3 zile in urma! Am fost la echo la Vele Claudiu la Medlife, asa am nimerit,daca tot am abonament am zis sa-mi vad si eu fetita!
Va las putin, ma duc sa mananc ceva, azi sunt tare trista, mi-a plecat sotul in delegatie in Vietnam pt 2 saptamani, si am intrat in depresie, nu am chef de nimic!

Va pup cu drag si asteptam alte impresii de la babyexpo!

Madalina
29+
sugubina spune:
Buenas.
Ne-am intors de la baby expo. Era ceva lume, bine da io deabia mergeam orcum..Noroc cu niste scaune pe langa salile alea de seminar. Raportam compras asa:
- 2 bibe Avent 260ml 50 lei
- scutece Pufies 94 buc 50 lei (a zis cineva paici ca a mai luat si m-am dus la marele fix, stiam ce vreau). Plus ca se vor gasi la Auchan, Carrefour..Mi se pare super afacere si arata si bine cu elasticele alea, adica cre ca or sa isi faca treaba
- aparatoare pt patut: 1 buc merge pe jumate de pat, am luat doua total 120 lei ambele (albe; ca avea verzi si albastre. Sunt ok ca se scoate husa si se baga la masina.) In rest gasisem numa seturi la gentoi dinala mare cu pilota, aparatori, cearceaf si perna..si era si scump al naibii 150-200 lei cand stiu sigur ca nu am ce face cu perna si pilota ca nu se pun, nu?
- termometru cu varf flexibil scala vreo 30 lei si unu de baie la 12 lei
- gasisem si sterilizator de la tigex pt microwave ieftin la 65 sau 85 numa ca nu am luat ca nu stiam dc intra in cuptoru meu..si am preferat sa nu risc.
In rest noi am fost pe la 12-13-30 nu era asa aglomerat..Am vazut multi bebei si gravidute, mi s-a parut destul de cald.
sugubina
28+ cu Puficele

vmadelain spune:
Aaah, 

si din partea mea cu intarziere pe Lore1983!
ieri nu am reusit sa intru! Multa sanatate, putere sa realizezi ce-ti doresti si un bebe sanatos si la termen!
Legat de problemuta ta...in cazuri normale (fara sarcina) as fi avut ceva sa-ti recomand, dar asa din pacate stiu ce s-a enumerat deja: orez fiert, iaurt, ceai de menta si mai stiu si eu de cola! Pup si sper sa scapi repede! 
Madalina
29+ 
sugubina spune:
Joann ce bine ca sunteti inca in formula trei in unu! FELICITARI sa rezisti asa. Mai da-ne vesti, da?
sugubina
28+ cu Puficele

sugubina spune:
A si am luat si o camasa de noapte pt alaptat, foarte draguta, bumbac 40 lei.
Vai cikas ce rupta is nu va imaginati..Ma duc la patucinizare, nu mi-e fuame nu mi-e sete ci mi-e dor de patucin!
sugubina
28+ cu Puficele

sunset_zuzi spune:
mi-a venit patutul si salteluta
...abia astept sa vina diseara sotul sa-l montam 
Doamne ai grija si de noi
30+ 
beatrice75 spune:
Suzi, pai bebe design sunt la Baby Expo.
Ca ziceai ca nu ti-a placut la expozitie. Si eu tot la ei am comandat patutul, salteaua, lenjeriile, aparatori. Imi place totul la ei. Aparatorile acopera intreg patul.
Am fost dezamagita de carucioarele Graco expuse la noi, materialul parea foarte urat. Cand intrebam de cate un model din catalog, imi ziceau ca nici cu comanda nu ajunge in Romania.
M-am intalnit cu Ana acolo.MAI, ANA, iti multumesc pt cuvintele frumoase. Tu nici nu pare ca esti insarcinata, adica nu te-ai ingrasat deloc. Doar balonasul in fata. Atat:nu umflate picioarele, nu la fatza.
Symo si mie mi-a placut oferta de la Huggies si am profitat de ea, sper sa-i placa si bebeului ca am 4 pachete newborn acum. ![]()
De burtiera am uitat sa-l intreb pe doctor daca o recomanda si la cezariana. Ca la cursul de la Filantropia ne-a zis ca depinde de dr, de operatie, cat e de mare, etc. Tre sa vad ce-mi zice si el.
Syl si eu as urma sfatul Alinushcai
31+