Puisori de mai 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Uite tocmai am apasat pe ceva si am sters un mesaj din ala in stilul meu de 100 de cuvinte si asa ciuda imi e ca nu cred ca mai sunt in stare s arescriu tot cu aceeasi rabdare si inspiratie si chef de vorba...

Daiopri, pe scurt sunt tot dezamgita de dans si imi si acapareaza cam mult timp si bani si simt asta pt ca nu-mi place ce iese. maine avem iar concurs, inca o zi pierduta dupa alte dupamieze pierdute pe la antrenamente. Nu ne trebuie decat un partener ca sa fiu si eu fericita, sa simt ca ma apropii de scop. Ilinca deja e convinsa ca asta e ceea ce ne dorim, desi ii place dansul in grup am convins-o ca nu se compara cu dansul in pereche si ca un partener e tot ce ne dorim. Adica sa puna mana sa-si caute si ea, sa se dea pe langa baietii de la scoala, e smechera, stie sa-si atinga scopul, numai sa vrea.

DanaMario, felicitari ca i-ai insuflat lui Joshua constiinta protejarii mediului si sper sa-l tina, si Ilinca isi cam face griji cand vede asa multe beculete clipocind pe strada acum de sarbatori, zice ca consuma o gramada de curent.
Pacat ca nu suntem colegi de scoala, cred ca i-ar fi placut lui Ilinca sa se joace cu o masinuta solara si poate i-ar fi placut si lui Joshua sa-i fie partener de dans. Chiar asa, suntem singura fata de aici, in rest numai baieti, si tot noi nu avem un baiat cu care sa dansam
Ilinca vrea un catel cu lesa pe care l-a vazut la reclame la Minimax. Flufy se numeste si in toate magazinele se repzea sa-l mangaie si sa-l iubeasca si dormea noaptea cu poza lui. I-a scris si scrisoare Mosului inca din Noiembrie si noi ne-am executat destul de devreme si am impresia ca iubirea de Flufy s-a cam tocit ca vad ca nu mai zice nimic si ii zboara ochii dupa altele prin magazine, tot caini, pasiunea ei.
Auzi, dar de ce nu-ti aduce tie Mosul iPodul? La noi aduce la toata familia inclusiv bunici si nasici, sub bradul nostru, ca si pentru noi sub bradul lor.

Alycia, cam costisitor costumul si mai ales nu stiu la ce i-ar folosi. Sa stii ca cizmele sunt mai scumpe de 100 lei sigur si nu am prea vazut pt baieti asa lungi. Ppate reusesti sa-l deturnezi de la dorinta lui si sa-i bagi tu o idee de-a ta care sa para ca a fost a lui. Eu inca o pot manipula pe Ilinca de ajunge sa creada ca ea a fost cu ideea, o fi ea mai fraiera, sau eu mai smechera... nu stiu.

Eu am facut casa luna (aproape) si sotul cu fetele au si pavoazat ferestrele cu beculete de zici ca e parc de distractii. Nu stiu ce s eintampla anul asta ca vad mult mai putine ferestre impodobite cu beculete, la noi in ansamblu (4 blocuri de 11 etaje) noi am fost primii cu beculete si aproape imediat a mai aparut un apartament, si atat, din 204 apartamente, dar si pe strazi, vad putine geamuri impodobite. O fi inca prea devreme?

Va pup ca s-a facut 12 si intre timp s-a atasat si un film pe webshots cu Ilinca dansand la serbare cu "fostul"
Daca nu "va mai vad" va doresc de acum Craciun fericit!!!! si multa sanatate, iubire, armonie, note bune si copii cuminti!

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dragelor vin si eu la un raport scurt.
Cu Dori am avut o activitate de la job unde copii au facut bradul, au ornat masa, etc va dau mai bine linkul
http://www.timponline.ro/vezi-ce-ispravi-au-facut-ajutoarele-lui-mos-craciun/
Si aici filmulet de la eveniment:
http://www.youtube.com/watch?v=p_cyUVRiyc0&context=C3b176d5ADOEgsToPDskLLDyShTogFxLoQYRVKIb50

A iesit super si copii au fost incantati.

Am avut si serbarea la gradinita, deliciosi piticaniile si spre uimirea mea Fabi a prestat si el, cooperant foc. Nu stiu cum reusesc alea da stie copilul poezii, cantecele, sunt uimita in fiecare dimineata cand vad la panou operele lor de pictura, lipire etc.

Cadouri vor primi asa:
- Dori: racheta de tenis (ca a inceput orele), chitara electrica (vreau sa invete macar cat de cat sa cante), ceva titirez ce i-a trebuit musai si asta cred ca doua modele, am inteles ca i-a mai luat si un prieten, un elicopter ce zboara, un joc de facut diverse figurine din bilute lipite apoi cu apa (la cerere-habar nu am cum si ce fel).
- Fabi: ditamai masina "Bucsa" cu telecomanda (la cererea expres a impricinatului), pe Fulger tot din Cars, un camion din cate am inteles tot de pe acolo (de la nasii lui), si inca ceva masinute.

Ma bucur ca ai mei is consecventi: de cand ii stiu numai masini au in cap. Si acum se joaca amandoi toata ziua numai cu astea.

Mi-a placut tare mult sa citesc despre preocuparile lui Josh. Felicitari Dana.

Alycia sper sa gasesti cadoul potrivit pentru Mircea.

Daiopri pupici frumosilor tai inca o data. Sa va distrati fain in familie!

Danad sper sa va gasiti partenerul dorit pentru dans.

Cum nu am apucat sa fac nimic pe acasa si zilele urmatoare vor fi cu siguranta pline profit de ocazie sa va urez:

Craciun fericit si plin de liniste sufleteasca, sanatate, bucurii si sa vi se implineasca toate gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Si eu sunt curioasa sa vad ce reactie o sa aibe, mai ales cel mare, la ce primeste. Ca nu prea e nimic de pe lista lui
Al mic e cam mucos, si tb sa mergem in vizita ca vine mosul. Nu stiu cum o sa ne descurcam.
O sa ma uit si eu acasa la ce ai pus Aalina.
Danad, eu zau ca nu stiu unde poti gasi baieti, ca de ex, pe al mare al meu nu cred ca l-as convinge sa mearga la dansuri
Al mic ma zapaceste cu Dora, si deunazi isi pusese o chestie ca o rochie si zicea princess. Sa ma ingrijorez?

Pt ca nici eu nu stiu daca mai apuc sa intru va dorim cu mult drag:
Sarbatori fericite si multa multa sanatate si liniste sufleteasca.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor, gata cowboy ne-am facut, am reusit sa-i gasesc pana la urma un costum de cowboy cu palarie si tot ce-i trebuie inclusiv pintenii din dotare...i-am gasit si pusca cu o tava lunga sa-i ajunga asa cum aveau cowboy din vestul salbatic...calul ne lipseste...heheheh..sper sa fie incantat. Cu Andrei am scapat ieftin, i-am luat o pereche de ghete si restul i-a intrat cotizatie la buzunar...si celui batran o sticla de Jack Daniel's si cam gata ca bugetul e restrans...sa vad ei la ce se gandesc pentru mine...
Va pup va urez Craciun fericit si Mosul sa va aduca ceea ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Craciun fericit tuturor! Numai bucurii, lumina-n suflet si-n casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Un an nou mai bun pentru fiecare, sanatate si un dram de noroc. La multi ani tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

LA MULTI ANI tuturor si din partea noastra.

Noi o sa plecam intr-o statiune de ski ca de foarte multi ani tot zicem ca mergem la tubing (un fel de saniute pe cauciucuri) ca in Toronto nu-s deschise pirtiile.

De gatit o sa fac doar un curcan la cuptor si tort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

La multi ani fetelor, sa aveti parte de un an nou plin de impliniri, muuulta, multa sanatate, un dram de noroc si fericire!
Noi am petrecut revelionul in familie iar la ora 12 ne-am dus in centrul orasului sa admiram focurile de artificii...Mircea a fost foarte incantat, nu le vazuse niciodata asa de aproape. Pe 1 am iesit la plimbare pe jos sa se aseze mai bine friptura si prajitura in noi...ne-am cam facut de cap cu mancatul acum de sartbatori...as fi vrut si eu o mika vacanta la sanius ceva dar asteptam un an mai prosper poate poate..vine si la noi...plus ca azi pe 2 sunt prezenta la servci ...asa ca imi mut gandul pentru la anul...
Va pup si va doresc toate cele bune pentru noul an!

Mergi la inceput

La multi ani mamici!Sa aveti un an bun cu bucurii si sanatate la toata familia!

Alycia si noi la fel am petrecut. Revelionul din piata Constitutiei a fost super. Nu prea vroiam sa mergem dar apoi mi-a parut tare bine ca ne-am hotarat.
Altfel vacanta a fost.... odihnitoare si lenesa. Teme nu au fost prea multe si s-a lucrat in ritm lejer. In rest am zacut la tv, la calculator, am citit mult, am gatit mult, am mancat mult si nu ne-am ingrasat atat cat ne asteptam (eu doar 1 kg).
Azi am inceput scoala bucurosi dar si cu regret dupa zilele libere de orice program si obligatii.
Cu totii ne-am obisnuit sa ne culcam foarte tarziu seara si sa ne sculam tarziu dimineata. Fetele abia se sculau trase si impinse la ora 10. Asa ca azi a fost mai greu dar ne intram noi in ritm.
Va pup si va astept la povestit dupa plimbari, vacante, ski si alte activitati mai interesante decat ale noastre.

Fetele mele

Mergi la inceput

Buna, vad ca v-ati luat cu viata si nu mai aveti timp sa mai intrati si pe aici sa povestiti ce mai faceti.
Eu am traversat o perioada nasoala, mai intai bunica a fost adusa la spital in Bucuresti si mama a stat cu ea 3 zile de nemancat si nedormit si stres, apoi s-a imbolnavit Alexa, vomita, nu manca, a slabit ca o pisica, nu stiam ce are, nici doctora nu stia, nu vroia sa faca analize, abia se tara in fiecare zi la scoala. Pana la urma ne-am lamurit ca era o enterocolita si acum e bine dar cam deprimata si nici asta nu ma lasa sa stau linistita. In acelasi timp si pe mine ma durea un san, ala cu nodulul, si cum sunt eu panicoasa eram zombi. Eram moarta coapta de ingrijorare si nu stiam pt ce sa-mi fac ganduri negre mai intai. Aaa, ca sa nu va mai spun ca e prima data cand spun cuiva ca ma durea sanul, nu am putut nici macar sa vorbesc cu cineva despre asta ca si cum daca vorbesc despre asta se agraveaza. Oricum m-am linistit ca am observat ca ma dor amandoi si e normal la data asta din calendar.... Bunica a stat inca o saptamana la mama si la un moment dat nu s-a simtit bine si au chemat salvarea, nu era nimic anormal la varsta ei... si pana la urma au putut sa o duca acasa exact in alea 2 zile in care s-a deschis autostrada saptamana trecuta.
Azi a ajuns-o pe mama stresul si panica (asta e trasatura de familie) si i-a fost rau de au chemat iar salvarea. Se pare ca nu e decat urmarea stresului si solicitarii din zilele in care a ingrijit-o pe bunica, mama cand intra in panica se imbolnaveste...
Off asta inseamna ca eu trebuie sa fiu baza in familie si nu ma simt deloc in stare...
Oricum, inca o data am observat ca necazurile vin buluc si pleaca unul cate unul.
Acum ne uitam pe geam si la stiri si ne intrebam daca mergem la scoala maine. Mi-au placut doua zile relaxate de stat in casa (cu exceptia episodului cu mama) si parca as mai sta cateva.
Hai, mai povestiti si voi, cum arata anul 2012? Cum e iarna pe la voi?

Fetele mele

Mergi la inceput