Burtici&mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(165)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Simo, capul sus iubita, totul va fi bine trebuie doar sa ai incredere in tine si sotul la fel, sa nu asculti toate sfaturile binevoitoare de pe langa si cand nu o sa stii ce sa faci, DD o sa te indrume. Eu in prima saptamana cand auzeam vreo vorba de la mama mi se urca in varful capului toata adrenalina si imi venea sa o trimit acasa , ma lua sotul in brate si-mi repeta ca sunt cea mai buna mama si eu stiu ce sa fac cu copilul meu ce stiu mai bine, si asa a fost. -ici si fruncea sus.

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
38+ Laura Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Neata, fetelor!

In primul rand felicitari tuturor mamicilor , sa aveti bb-i sanatosi si sa va bucurati de ei! multa putere si cat mai putine nopti nedormite!

Am intrat la voi sa va anunt ca s-a nascut si Andrei, bb de Andr33aaa, colega voastra de forum. BB s-a grabit putin, s-a nascut la 35 saptamani, prin cezariana (s-a rupt apa, dar bb era cu picioarele inainte!). A avut 2.700 kg si 49 cm si nota 10. mamica este bine, bb e bine, asteptam sa iasa maine din spital.

Acum 4 ani pe vremea asta traiam exact aceleasi experiente pe care le traiti voi acum. Azi imi duc fetita la gradinita... bucurati-va de fiecare moment, trece atat de repede!!!!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

multumesc mult de incurajari,fetelor!
m-a sunat sotul si mi-a spus ca si-a adus aminte ce a visat... mor de ras si cu asta micu' al meu... a visat ca matei era deja la scoala, in clasele primare si era la ora de religie;iar profesor ii era un parinte foarte drag noua, iar copilul nostru, in loc sa fie atent sa spuna rugaciunea impreuna cu colegii, facea avioane din hartie si le arunca pe geam iar taticul, nervos, i-a facut observatie!
e clar, azi-noapte a fost ceva in aer!

simona cu matei 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Andr33aaa, felicitari!
Refacere usoara

Si eu care credeam ca azi nu avem niciun bb programat...

Valentina37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata burtici si mamici!

FELICITARI SUMMERTIME!!!

FELICITARI ANAALINA!!!

FELICITARI LYVY!!!

Ana, Tanamera, Donna multumim pentru felicitari!

LA MULTI ANI GRUIA!!! SA AI O VIATA LUNGA, FRUMOASA SI FERICITA!!! (scuze de intarziere)
De ieri am o stare foarte proasta, nu stiu exact de ce, poate ca s-au adunat mai multe (plus hormonii): nelinistea asta cu maternitatea, daca nasc sau nu inainte sa se deschida, cum o fi la Filantropia si cum se va purta medicul respectiv si restul staff-ului, daca bebe e in regula, plus ca, dupa ce primele 2 zile Clarinda a fost foarte incantata de gradinita, de miercuri plange in fiecare zi acolo. Azi cand a mers sotul meu s-o lase la gradinita, a plans, a tipat, tremura de atata plans si, pana la urma, a dus-o la mama. Nu stiu ce sa zic, sper totusi sa reuseasca sa se acomodeze acolo, altfel ne va fi tare greu. Si nici nu intelege de ce: ii plac tare mult copiii, nu e foarte mamoasa, in parc cand mergem fuge la copii si pe noi parca nici nu ne mai vede. Sper ca saptamana viitoare sa fie mai bine.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Wow,inca un bb!!Andr33aaa felicitari,recuperare usoara si mult laptic!!
Roxana01 m,ultumim de urari!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata

Felicitari Andr33aaa! Refacere rapida, sa va traiasca bebelusul!

O zi frumoasa!

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 37+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

am uitat sa va spun ca bb Andrei s-a nascut pe 15 sept, asta pentru a putea voi sa modificati in lista de bb-i.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

FELICITARI ANDR33aaa!!! Bebe sanatos si refacere rapida!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata!
Bun venit noilor bebeici!!!
Felicitari Anaalina, Summer, Andreea

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput