Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
Cordelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii am incercat si eu logarea pe webshots si nu merge; probabil a schimbat cineva parola fara sa anunte; eu alta explicatie nu am am resetat-o eu acum; e la fel ca si cea schimbata de mine ultima data [font=Book Antiqua] Ioana & Arturicii'S[/font=Book Antiqua] |
Si care este pls?
saru'mana,
aleesicoo spune:
Artu eu nu cred ca o skimba cineva fara sa anunte
plus ca din cate stiu eu tu esti singura kre o skimba........
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
remy_mv spune:
citat din mesajul lui marylenac Buna dimineata... Corina, da, multumesc eu as vrea o cafea.....Apropos, mai sunt mamici care alapteaza si care beau cafea? Eu una, recunosc ca nu mai sunt asa de riguroasa si de "ca la carte" cum eram la Matei si ma rasfat aproape zilnic, cu o cana cu cafea fara cofeina si cu mult lapte, indulcita cu miere. Nu- i asa rau, nu? O saptamana buna tuturor Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010) |
Neata! Eu am baut cafea, cu cofeina, din a doua zi de dupa nastere. De ceva vreme combin insa cafeaua cu cofeina cu cea fara cofeina, din cauza problemelor cu stomacul. Sa-mi savurez cafeaua e momentul meu de placere si relaxare .
Ale fericito... eu am uitat cum e sa dormi atatea ore legate. De vreo luna, bebelina mea se trezeste la 2-3 ore pentru 5 minute de tzitzilit. Las' ca se face ea mare...
Si eu imi car copchila peste tot cu mine, o mai las cu sotul doar cand ma duc foarte aproape pe langa casa. Nu stiu care e mai dependenta...ea de mine sau eu de ea...
aleesicoo spune:
Remy, iubita eu o luna jumate m am culcat numai la 3 4 5 dim...
asa ca acum profitam.....
atunci nu adormea nici dak o picai cu ceara..
statea si se uita la tv......
acum imi canta ....
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
discordia spune:
Neata, fetele!
Se pare ca si puiul meu mic a racit, de ieri dimineata stranuta intruna, mai si tuseste, dar este o tuse seaca si are si ceva mucisori. Nu i-am dat deocamdata nimic, doar am aspirat azi noapte mucii ca se ineca la mancat, febra nu are, oare o trece de la sine? Cel mai ciuda imi e ca probabil va trebui sa amanam vaccinul ce trebuia facut sapt asta, si este vb de vaccinul de 2 luni, iar el il face la aproape 4 luni
Mai sunt suparata si din cauza fetitei, clar sufera ca nu sunt langa ea, am facut prostia sa ii spun atat eu cat si rudele ca Dragos e cu mine, iar mititica de ea a concluzionat azi dimineata ca "mami nu mai e, a plecat de la noi". Imi vine asa sa plang de dorul ei, simt ca o tradez, pana la urma cred ca voi merge acasa si sper sa ma descurc cu amandoi.
Mai mult, nu stiu ce sa fac si cu sotul meu, din start el parca il iubeste mai mult pe Dragos, ar sta toata ziua cu el, iar pe Claudia nici nu o baga in seama, ii tot repet ca amandoi sunt copiii nostri si nu trebuie facuta nici o diferenta intre ei, dar parca vorbesc cu peretii.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
cris_09 spune:
Buna fetele
Sunt foarte trista...ma chinui cu mulsul de mi-au iesit cateva fire albe si piciorul tot ma doare
3 sferturi din zi ma mulg si pica 50 ml,ieri cand mi s-au umplut am simtit un mare nodul.Am zis k o fi de la surprusul de lapte,dar m-am muls si tot acolo e.
Am fost de dimi la vaccin,Sebi a luat 300 gr (ca si luna trecuta) si 2 cm(ca si luna trecuta)
Foarte putin
Nici nu mai stiu ce sa zic
Edit:cati ml mananca un bebe de 4 luni?
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
ioana1234 spune:
buna dimi,
si eu beau cafea dimineata , beau 3 in 1 cu mai mult lapte, facut cu lapte, are un gust excelent. si am baut si in sarcina si dr mea zicea pai aia e apa de ploaie. Beau o cafea naturala daca ma doare capul ( cu 2 pic de lamaie, ) si trece.
Discordia imi pare rau sa aud asta, cred ca sotul tau e fermecat si de aptul ca e baiat, dar cel mai probabil o sa ii treaca... Cred ca pentru tine, ca mama, e cel mai greu....trebuie sa fii tare !
Onana spune:
Neatza!
Am un pic de timp si nu stiu ce sa csriu mai repede
Cris, off, imi pare rau de pb cu piciorul, si de pb cu mulsul (stiu cel mai bine ce greu e cu pompa). Cu nodulul sigue e de la alptata, sa nu se fi infundat vreun canal galactofor, poate fi un chist tot de la lactatie (eu am mai avut cand alaptam si s-au resorbit), sper sa nu fie nimic serios
Despre cat mananca un bebe la 4 luni, eu nu-s etalon ca am copil mare, dar Tudor manca 1 litru/zi la 4 luni, ca si acum, la aproape 5 luni. Lapte praf insa.
Eu nu fac Rotarix, am inteles ca e un vaccin controversat, plus ca nu e eficient decat impotriva anumitor tulpini de rotavirus, deci nu-mi garanteaza nimeni ca vaccinat nu se va imbplnavi. Prevenar o sa facem, la Tudor pe la 8-9 luni, Matei cu o luna inainte de a incepe gradi.
Revin mai tarziu un pic..
cris_09 spune:
citat din mesajul lui Onana Neatza! Am un pic de timp si nu stiu ce sa csriu mai repede Cris, off, imi pare rau de pb cu piciorul, si de pb cu mulsul (stiu cel mai bine ce greu e cu pompa). Cu nodulul sigue e de la alptata, sa nu se fi infundat vreun canal galactofor, poate fi un chist tot de la lactatie (eu am mai avut cand alaptam si s-au resorbit), sper sa nu fie nimic serios Despre cat mananca un bebe la 4 luni, eu nu-s etalon ca am copil mare, dar Tudor manca 1 litru/zi la 4 luni, ca si acum, la aproape 5 luni. Lapte praf insa. Eu nu fac Rotarix, am inteles ca e un vaccin controversat, plus ca nu e eficient decat impotriva anumitor tulpini de rotavirus, deci nu-mi garanteaza nimeni ca vaccinat nu se va imbplnavi. Prevenar o sa facem, la Tudor pe la 8-9 luni, Matei cu o luna inainte de a incepe gradi. Revin mai tarziu un pic.. Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
aly_ spune:
Cris Pt mine mulsul e o corvoada deci te inteleg ca iti este greu .Tu stii cat poti duce pt bebelul tau
Cafea si eu beau cate o ceasca dimineata ca si pt remy ,e momentul meu de relaxare
Eu o mai las pe micuta si cu tata si mai ies cu fetele la o cafea ,un film.Ii las lapte muls si in felul acesta la un caz ca Eliza e nelinistita invata sa o linisteasca fara a mi-o "pasa "imediat mie Si pot spune ca s-a descurcat de minune de fiecare data
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010