Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

care e parola de la mailul comun? mi-o trimite si mie cineva pe privat pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Corina multumesc de indicatia cu cartea. Pentru ce e Prevenarul?

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Corina multumesc de indicatia cu cartea. Pentru ce e Prevenarul?

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

De pe net, ca nu prea mi-e comod sa povestesc cu o singura mana

Prevenar este primul si singurul vaccin pneumoccocic, adresat sugarilor si copiilor mici, vaccincare lupta īmpotriva bolilor pneumoccocice invazive, cum ar fi: meningita (infectia membranei care īnveleste creierul si sira spinarii), sepsisul sau bactoriemia (prezenta bacterilor īn sange), otita medie (infectia urechii mijlocii) si pneumonia.
Aceste boli sunt cauzate de o bacterie denumita Streptococcus pneumoniae, iar acest vaccin contine sapte din cele mai frecvente tipuri de bacterii care sunt producatoare de bolile enuntate mai sus.
Vaccinurile inactive ajuta sistemul imunitar sa produca anticorpi care sa lupte īmpotriva bolilor.
Prevenar se poate administra copiilor cu varsta cuprinsa īntre 2 luni si 5 ani si se administreaza sub forma de injectie intramusculara īn coapsa la sugari, iar la copiii mici īn brat.

p.s.: am editat diacriticele, sper ca acum se vede ok.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Fetele va multumesc mult de sfaturi si pareri

pe prospectul medicamentului scrie cu majuscule de 2 ori:MOVALIS NU SE ADMINISTREAZA MAMELOR CARE ALAPTEAZA
Concluzia mea este ca majoritatea medicamentelor nu produc efecte secondare asupra copilului,dar fiind nesuficient testate,mai bn scrie pe ele ca sunt interzise.
Insa nu voi testa pe copilul meu.

Concluzie:Nu renunt fara lupta,dar nici nu mai suport durerea
Adica:voi imprumuta o pompa de la o pritena(Corina multumesc mult de intentie-mereu esti o draguta¬dar este mai simplu asa,ca este aproape) si ma voi mulge pe perioada tratamentului,iar dupa ,voi incerca sa alaptez din nou.
Daca nu mai vrea macar ca ii pun lapticul meu in biberon si tot mai prelungesc pana la 6 luni
Nico,cica am coloana dreapta,din cauza sarcinii,in loc sa opuna rezistenta si sa se curbeze ea s-a indreptat.

As fi vrut sa scriu mai mult dar am o gramada de treaba ,ma limitez la atat si incerc sa revin

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

:) am incercat si eu cu bebita sa il ating cu jucaria de la cot in jos si in palma si functioneaza ..prinde jucaria:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Fetele va multumesc mult de sfaturi si pareri

pe prospectul medicamentului scrie cu majuscule de 2 ori:MOVALIS NU SE ADMINISTREAZA MAMELOR CARE ALAPTEAZA
Concluzia mea este ca majoritatea medicamentelor nu produc efecte secondare asupra copilului,dar fiind nesuficient testate,mai bn scrie pe ele ca sunt interzise.
Insa nu voi testa pe copilul meu.

Concluzie:Nu renunt fara lupta,dar nici nu mai suport durerea
Adica:voi imprumuta o pompa de la o pritena(Corina multumesc mult de intentie-mereu esti o draguta¬dar este mai simplu asa,ca este aproape) si ma voi mulge pe perioada tratamentului,iar dupa ,voi incerca sa alaptez din nou.
Daca nu mai vrea macar ca ii pun lapticul meu in biberon si tot mai prelungesc pana la 6 luni
Nico,cica am coloana dreapta,din cauza sarcinii,in loc sa opuna rezistenta si sa se curbeze ea s-a indreptat.

As fi vrut sa scriu mai mult dar am o gramada de treaba ,ma limitez la atat si incerc sa revin

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Cris, tinem pumnii sa treaca repede si sa reusiti cu alaptatul!
Inca o data: jos palaria pt efortul si rabdarea ta!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Vad ca vb despre educatie- parerea mea, trebuie sa fim in stare sa acceptam criticile constructive adica ,este o zicala care mie imi place "daca mi se spune ca sunt bou odata ma enervez, daca mi se spune a doua oara iar ma enervez ,daca mi se spune a treia oara ar fi cazul sa-mi caut un grajd" adica daca mai multe persoane afirma ca copilul meu deranjeaza ,jigneste,loveste etc ar trebui sa iau o masura ,dar multi parinti prefera sa aleaga varianta :copilul e ok,restul au ceva cu el

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Noi aici in Viena avem probleme cu copchii de turci, in parcuri e plin de ei mamicile stau la barfe si copii isi fac de cap .Mai rau e ca nu ai cui te adresa pt ca ,dansele,nu catadisesc sa invete limba deci in astfel de cazuri iti iei una bucata odrasla si te cari

Cris ,si eu sunt de parere ca trebuie sa ai grija si de tine tu incearca cu mulsul daca se poate reveni ,bine daca nu tu ai facut tot ce ti-a stat in putinta.Stiu cum e sa stai cu durere ,si eu am stat cu durere de buca-picior 2 sapt de nu puteam calca tot asa pe considerentul sa nu afecteze ceva medicament alaptatul dar dupa aceea ma lasat durerea dar sincer daca mai dura luam masuri.

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

Noi aici in Viena avem probleme cu copchii de turci, in parcuri e plin de ei mamicile stau la barfe si copii isi fac de cap .Mai rau e ca nu ai cui te adresa pt ca ,dansele,nu catadisesc sa invete limba deci in astfel de cazuri iti iei una bucata odrasla si te cari

Cris ,si eu sunt de parere ca trebuie sa ai grija si de tine tu incearca cu mulsul daca se poate reveni ,bine daca nu tu ai facut tot ce ti-a stat in putinta.Stiu cum e sa stai cu durere ,si eu am stat cu durere de buca-picior 2 sapt de nu puteam calca tot asa pe considerentul sa nu afecteze ceva medicament alaptatul dar dupa aceea ma lasat durerea dar sincer daca mai dura luam masuri.

09.06.2010

Asa ma doare si pe mine,spatele,buca si in jos pana in ultimele 3 degete de la picior.
ma uitam pe net si scrie ca este posibil sa treaca si de la sine,dar la mine nu a trecut nici cu fizioterapie,de la sine nici de atat...de 4 luni....era cazul sa se duca daca avea de gand

Mergi la inceput

Cu vacinurile eu i le fac pe toate recomandate de pediatru adica,rotarix.infarix,prevenar si neisvac-c (ultimul este impotriva bacteriilor meningococice).Am avut o lunga discutie cu sotul ,care nu prea era de acord ,dar ce este mai rau sa i le fac si sa i le fac degeaba sau sa nu i le fac , sa se imbolnaveasca si sa imi pun mereu intrebarea daca il faceam ?

09.06.2010

Mergi la inceput