Burticutze de mai-iunie 2011

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu am fost joi la ginecolog, m-a consultata pe masa si dr mi-a zis ca avand in vedere ca menstruatia precedenta mi-a venit dupa un interval de 53 zile distanta si ca m-am ingrasat cam mult in ultimul an, el simte ca intarzierea mea de acum nu e sarcina, ci o derglare hormonala care a crescut nivelul de progesteron din organism si a facut ca uterul sa se contracte si sa am crampe. Cele 3 teste facute de mine, care au avut o a doua liniuta stearsa tare si subtire, nu pot fi interpretate ca pozitive. A zis ca ecografie nu are rost sa faca, ca nu are ce vedea, sarcina daca exista, e prea mica.
Mi-a dat Duphaston 4 ope zi, timp de 3 zile si mi-a zis ca daca e sarcina, medicamentul o fixeaza, daca nu, imi va provoca menstruatia in maxim 7 zile. Ar trebui sa il anunt joi ce s-a intamplat.
Pana acum nu mi-a venit inca menstruatia.
Astept si inca sper...

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Buna dimineata, burtici!
Incepem sa ne inmultim!
Felicitari Chri si Laura, sarcini usoare si bebei la termen!

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 5+

Mergi la inceput

Ramo, am vazut ca ai intrebat si tu de simptome. Si eu eram curioasa la voi cum este. La mine sarcina este mai mica, iar simptomele pe care le am sunt: sani umflati si durerosi, oboseala, un pic de greata dimineata, ceva pofte si o jena la ovarul stang (se pare ca am ovulat pe stanga). Si cam atat... Voi aveti mai multe?

Mergi la inceput

xerxe, imi pare rau de vestile pe care ti le-a dat dorctorul. Dar, totusi, poate este bebe. Eu stiam ca nu apare a doua liniuta decat daca este bebe....am auzit ca la testele barza apare a doua liniuta dupa uscare (daca il citesti mai tarziu de 10 minute) Tu de care test ai facut? Mai ai un pic de asteptat, dar daca nu mai ai rabdare poti face un beta hcg. Iti da rezltatul in aceeasi zi si costa 35 lei (cel putin asa este la synevo)
Tin pumnii sa fie bebe!

Mergi la inceput

Mihahegarty, multumim de urari si te mai asteptam pe la noi!
Am vazut ca ai intrebat de povestea mea.
Este cam asa: in mai 2009 am ramas insarcinata din prima incercare. In iunie (pe la 6 saptamani) am aflat ca s-a oprit din evolutie, nu s-a dezvoltat si embrionul. Pe 30 iunie am facut intreruperea de sarcina.
Am asteptat sa treaca cele 3 luni. Nu am luat nici un tratament pentru a ramane, dar de atunci abia acum la mai bine de un an am ramas. Am mai facut investigatii si totul era in regula.
Acum sper sa fie bine! Ma rog la Dumnezeu sa fie o sarcina viabila!

Mergi la inceput

Fetelor, eu am patit-o sambata. M-am speriat groaznic. De dimineata am observat sa secretia incepea sa se schimbe in maro deschis... L-am luat de urgenta pe sot si ne-am dus la doctora. Norocul meu ca era la cabinet.
Mi-a facut control, apoi eco, si a zis ca este in regula si probabil de la implantare am avut acea schimbare de secretie. Sarcina a inceput sa se contureze....era un punctulet de 2 mm Cel mai frumos punctulet! Abia astept sa merg vineri sa-l vad din nou!
Doamne ajuta sa avem toate sarcini viabile cu bebei sanatosi si la termen!
Am uitat sa va spun ca mi-a dat tratament de sustinere: 1 pastiluta de utrogestan la 12 ore.
Asa ca eu iau utrogestan si elevit. Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bine ati venit, fetelor si sarcini usoare si la termen! Eu sunt la odiseea dinainte, numai ca sunt cam ultima. DPN 29 aprilie.
Asa ca o sa mai bag nasul si pe la voi

Va pup!

8+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Aveti grija cu testele barza ca eu m-am ars de multe ori cu ele. Cel mai sigur mi se pare sure check-ul.

Felicitari noilor gravidute, chiar ma intrebam cand se mai deschide o noua odisee
Sa aveti sarcini usoare si la termen!

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 24+ cu

Mergi la inceput

Bun venit, alina! Sarcina usoara si bebe la termen!
E bine ca vii pe la noi. Poate ne mai ajuti cu diverse intrebari!
Multumim, kitzy! Si eu tot in sure check am incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

xerxe, iti tin pumnii!

april, si eu am trecut printr-o sperietura similara duminica - secretie maro deschis, nu abundenta. M-am temut ca pierd sarcina, mai ales ca eu am tot avut dureri de tip menstrual in fiecare zi, incepand dela 10 zile dupa conceptie - credeam ca-mi vine ciclu devreme. a doua zi dimineata am fost la dr, si mi-a spus sa fiu "optimista cu griji". Bebe e micut, fix 7 saptamani, ii bate inimioara 124 bmp; cervixul este lung si inchis, asa cum trebuie. Dupa detectarea batailor inimii, sansele de a o pierde scad, sunt <5%. Stiu ca cu sunt garantii, dar eu sper sa fie totul bine.

Bafta multa, burtici, la mai mare :)

Mergi la inceput