Burticutze de mai-iunie 2011

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Marina, daca nu te deranjeaza, ai putea posta cateva din intrebarile tale aici?...Eu nici nu stiu ce sa intreb..poate ma inspiri

Oricum, buna ideea cu lista..o sa-mi fac si eu una.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Da, eu am facut deja analizele de sange si sunt ok. cu calciu sunt cam la limita, in rest ok. le-am facut vineri si luni dupa 12 erau gata. au fost rapizi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara burticilor!!!!

Eu am facut un model de lista pe la pg 5.Uitati aici link-ul :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=156321&REPLY_ID=6292179
Puteti sa o modificati cum vreti,eu am facut-o de model
Aaaa si cand mai intra Ramo saa-i cereti parola de la user-ul comun sa puteti face capitole noi!!!

si sarcini usoare!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

cosminutza ai datele despre parola si user in pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Somleac,..prezent!

Azi am alergat toata ziua si acum sunt rupta.A fost ziua Anutei.Avem 3 anisori.Si am avut ceva musafiri si stii cum e..agitatie multa.Acum am terminat cu stransul,am bagat vasele la masina si ma relaxam putin in fata calculatorului.
De maine o luam de la capat...

Cu greturile..mai rarut in ultima vreme sper sa treaca cat mai repede si ma enerveaza ca sunt programata la gineco abia in 25 oct.Daca mai stau putin imi zice si sexul.Eh,...asta e ce sa-i faci.

Tu cum esti?

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Am facut capitol nou,va dura un pic pana sa-l vedeti fiindca user-ul e moderat!!!Am lucrat si la listutza,gravidutzele care nu se gasesc in lista le rog sa-si scrie datele(eu nu le-am vazut si de aceea nu apareti)
Cine crede ca se va descurca cu actualizarea listei si deschderi de capitol nou sa strige si primeste parola pe PM!!

Va pe toate!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

cosminutza,eu nu ma regasesc in lista,UM 23.08.2010,DPN 30.05.2011

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna seara,

initial am zis ca nu o sa zic nimic pana nu ajung la doctor dar pt ca am vazut ca deja ati creat burticile de mai - iunie 2011 am zis ce o fi o fi, testul e pozitiv 100% numai ca am intarziat controlul, ma duc abia marti.
Asadar burticilor va urez sa aveti parte de sarcini usoare, cu greturi putine si bebei sanatosi.
In final sa nu uit sa ma prezint eu sunt Ana, am avut UM pe 25 august iar DPN dupa calculul DC este 1 iunie 2011, mai avem un nazdravan pe nume Darius care are 1 an si 3 luni.

Sa ne auzim cu bine .

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaela

Buna seara,

initial am zis ca nu o sa zic nimic pana nu ajung la doctor dar pt ca am vazut ca deja ati creat burticile de mai - iunie 2011 am zis ce o fi o fi, testul e pozitiv 100% numai ca am intarziat controlul, ma duc abia marti.
Asadar burticilor va urez sa aveti parte de sarcini usoare, cu greturi putine si bebei sanatosi.
In final sa nu uit sa ma prezint eu sunt Ana, am avut UM pe 25 august iar DPN dupa calculul DC este 1 iunie 2011, mai avem un nazdravan pe nume Darius care are 1 an si 3 luni.

Sa ne auzim cu bine .

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Ana, felicitari. Sarcina usoara si-ti tin pumnii sa fie totul bine. Iar veti fi surorile gravide in acelasi timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimi!

Sunt mama unui fulgusor de 2009, si tocmai am aflat ca sunt in 5+, deci viitoare mamica de iunie 2011! Can I join you??? Hai, o zi buna va doresc...ca am un print care deja nu imi da pace!

Mergi la inceput