Burticutze de mai-iunie 2011

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna ziua.

Azi am fost si eu la dr. la eco, si mi s-a confirmat sarcina de 6 sapt si 3 zile. UM 22 august, DPN 27 mai 2011. Daca vreti sa ma treceti si pe mine in listuta, va rog.

Eu sunt la a doua sarcina, am deja o fetita minunata care va implini in curand 3 ani.

La prima sarcina mi-a fost foarte rau, am avut sarcina toxica, am salbit 8 kg pana la 4 luni si am stat cu perfuzii din 2 in 2 saptamani. Sper ca acum sa fie mai bine. Am aflat si de niste remedii homeopate pentru greturi, o sa va pun linkul putin mai incolo.

Cu sexul, am uitat sa o intreb pe dr azi, dar la sarcina trecuta am avut voie pana in luna a 8a, dar "cu blandete" dupa spusele dr.
Iau utrogestan, la fel ca si la prima sarcina si acid folic.

Si eu am anuntat pe toata lumea (aproape).

Bunul Dumenzeu sa aiba grija de noi toti!

Va pup si va mai scriu!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

Mergi la inceput

http://forum.romedic.ro/prod/Gre%C5%A3urile_ap%C4%83rute_%C3%AEn_timpul_sarcinii_-_tratament_homeopatic_022265.html

Linkul pentru remediile homeopate pentru greturi si varsaturi in timpul sarcinii.

RAmonella felicitari! Ma bucur ca suntem din nou colege de odisee!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) si 6+
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna seara dragele mele

Fetele care sunt din CT ce imi puteti spune de dl Dr Chazli Fawaz?
Joi as vrea sa merg la dumnealui dar......
Multumesc

Va pup si va doresc nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cati felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bravo!!! ce ma bucur!!! cum te simti!!!?? ce frumos esti la odisee cu ramo!! ce mai face printesa mica?? FELICITARI INCA O DATA!!!!!!!!!!!!!1 sa fie intr-un ceas bun!

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cati felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bravo!!! ce ma bucur!!! cum te simti!!!?? ce frumos esti la odisee cu ramo!! ce mai face printesa mica?? FELICITARI INCA O DATA!!!!!!!!!!!!!1 sa fie intr-un ceas bun!

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Te pup si iti multumesc mult! Am raspuns dincolo la bulgarasi!

Stefania, dr. FAwaz e foarte bun, bland, dar lucreaza la spitalul din cernavoda, adica daca vrei sa nasti cu el te duci acolo. IAr la controale la cabinet la provita se asteapta cu orele. Cunosc cazuri de prietene gravide in luna mare care au asteptat si 5-6 ore, desi aveau programare. Asistentele de la provita sunt extrem de dezorganizate si baga multe pile in fata.

Eu la prima sarcina am fost la dr. rusa cu care am si nascut excelent, dar acum este doar la euromaterna unde e foarte scumpa nasterea si nu imi permit, am fost azi la control la dr. Peteanu (la eco). Dar cu cine nasc inca nu stiu.

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Fetelor, din pacate trebuie sa ma sterg de pe lista. :(

De mai bine de doua saptamani am avut o usoara sangerare maronie, si m-a tinut dr. sub observatie - control saptamanal. Lunea trecuta inca ii batea inima lui bebe, si speram ca va rezista si ca voi duce sarcina. Din pacate, la eco de astazi nu s-a mai inregistrat activitate cardiaca. Sarcina oprita in evolutie, 9 saptamani.
Foarte dureroase momente, nici nu pot sa ma exprim. Va rog tineti-mi pumnii maine (marti) caci m-am programat pt intrerupere.

Va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi, si sa dea Domnul sa ajung si eu mama la cateva luni dupa voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Buna ziua.

Azi am fost si eu la dr. la eco, si mi s-a confirmat sarcina de 6 sapt si 3 zile. UM 22 august, DPN 27 mai 2011. Daca vreti sa ma treceti si pe mine in listuta, va rog.

Eu sunt la a doua sarcina, am deja o fetita minunata care va implini in curand 3 ani.

La prima sarcina mi-a fost foarte rau, am avut sarcina toxica, am salbit 8 kg pana la 4 luni si am stat cu perfuzii din 2 in 2 saptamani. Sper ca acum sa fie mai bine. Am aflat si de niste remedii homeopate pentru greturi, o sa va pun linkul putin mai incolo.

Cu sexul, am uitat sa o intreb pe dr azi, dar la sarcina trecuta am avut voie pana in luna a 8a, dar "cu blandete" dupa spusele dr.
Iau utrogestan, la fel ca si la prima sarcina si acid folic.

Si eu am anuntat pe toata lumea (aproape).

Bunul Dumenzeu sa aiba grija de noi toti!

Va pup si va mai scriu!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Catiiiii,felicitari!!!!Ce ma bucur pentru tine!!!Sarcina usoara si un bebe sanatos!!!Suntem din nou la aceeasi odisee!!!!Iuhuuuu!!!!!!!!!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Chri70, sincer imi pare rau
Stiu prin ce treci si marturisesc ca panica ma cuprinde si pe mine uneori, insa incerc sa raman optimista. Il rog pe Bunul Dumnezeu sa ma ajute si sa imi dea de data asta un copil sanatos.
Eu am 3 sarcini oprite din evolutie si durerea pe care o simti tu o cunosc foarte bine.Sunt in stare sa mananc si pamant daca trebuie, numai sa pot duce sarcina pana la capat.
Ramane doar speranta ca intr-o buna zi, ne vom strange puiutii la piept.Trebuie sa ramai optimista

Eu sunt alaturi de tine azi, cu gandul, caci altfel nu pot fi si sunt convinsa ca si fetele se gandesc la tine. Fii tare, ai nevoie, peste cateva luni burtica ta va gazdui iar un pui de care te vei bucura

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Chri70

De mai bine de doua saptamani am avut o usoara sangerare maronie, si m-a tinut dr. sub observatie - control saptamanal. Lunea trecuta inca ii batea inima lui bebe, si speram ca va rezista si ca voi duce sarcina. Din pacate, la eco de astazi nu s-a mai inregistrat activitate cardiaca. Sarcina oprita in evolutie, 9 saptamani.
Foarte dureroase momente, nici nu pot sa ma exprim. Va rog tineti-mi pumnii maine (marti) caci m-am programat pt intrerupere.

Va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi, si sa dea Domnul sa ajung si eu mama la cateva luni dupa voi.

Imi pare rau!!!
o imbratisare de la mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Chri70

Imi pare tare rau! Dar nu-ti poerde speranta, cu siguranta va fi mai bine la urmatorul. iti tin pumnii sa treci cu bine azi peste tot!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput