Burticutze de mai-iunie 2011

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rody_pet2002 spune:

multumesc fetelor pt raspuns,m-am mai linistit, si eu iau acid folic imediat cum am aflat ca e bine sa iei daca ai de gand sa faci un bebe, din pacate nu de foarte mult timp, de la inceputul lunii. Ma bucur ca putem sa ne impartasim toate gandurile, temerile si bucuriile , o prietena mi-a recomandat acest forum , si ea e una dintre burticutele de decembrie ianuarie 2011.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaStef spune:

Buna,

Sunt Cami si vreau sa ma alatur voua pt ca se pare ca voi deveni mamica
pentru a doua oara la sfarsitul lui mai 2011.

Mai am o fetita de 3 ani si 6 luni , Ana Maria.

Am sa citesc si eu ce scrieti pe aici si am sa va impartasesc si eu impresii si pareri.

Sarcina usoara tuturor!

Cami mamica de Ana Maria (26.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, fetele!
Am venit in vizita pe la casuta voastra noua, sa va urez tuturor sarcini usoare, asa cum am avut-o eu pana cum (adica nu rau, nu greturi, nu probleme, NIMIC!). Sa stiti ca si mie mi-a urat o colega o sarcina usoara cum a avut ea si o nastere la fel, si mereu ma gandesc la ea, simt ca parca ii datorez tot binele de pana acum! Asa ca vreau sa va molipsesc si pe voi! Sa dea DD sa fie bine pt toata lumea, sa duceti sarcinile la termeni si sa aveti bebei frumosi si sanatosi!

_
BB e deja pe drum
Roxana 25+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Buna dimineata,gravidutelor!
Felicitari noilor burtici, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi la termen!
Desi nu am mai intrat v-am citit zilnic.
Vinerea trecuta am fost la doctor...eram asa entuziasmata si nerabdatoare sa-l vad pe bebe...dar nu l-am vazut pentru ca era prea mic. Sacul gestational crescuse la 10 mm si inauntru aveam vezicula vitelina de 3 mm. D-na doctor a zis ca este bine, ca evolueaza, ca este bine ca a aparut vezicula vitelina.... si mi-a zis sa mai vin la control peste 2 saptamani. A trecut una....mai am inca una de asteptat.
Ma rog tot timpul ca bebe sa fie bine si sa se dezvolte normal.
In rest, noi suntem bine...usoare geturi, dureri de sani, oboseala... si cam atat.
Sa aveti o zi frumoasa!

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

De cate zile am inceput sa ma intind ffff mult in timp ce dorm.
Ati patit si voi sau sunt singura ???

Apoi ma ia dureri de burta dupa ce ma intind,pe lateral si in partea de jos.

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Bun venit noilor burticuti!Eu tot n-am ajuns la doctor inca,dar daca mai aveam indoieli ca as fi insarcinata,acum nu mai am.Am avut niste arsuri groaznice pe esofag si mie asa ceva mi s-a intamplat doar cand am fost insarcinata.In plus,tocmai ne-am intors din Romania in Belgia,am facut aproape doua zile cu masina si m-am speriat cand m-am uitat la picioarele mele,sunt umflate groaznic si partea proasta e ca nici nu s-au dezumflat complet chiar daca am stat la orizontala.Mi se pare totusi prea devreme pentru asta,la sarcina anterioara am inceput sa ma umflu pe la 5-6 luni.Numai ca asta a fost demult,demult,eu am un baietel de 13 ani.Greturi n-am inca,dar pofta de mancare mi-a scazut considerabil,adica tocmai pe dos de cum ar trebui sa fie.Stau cu mari emotii pana ajung la doctor,sarcina a venit pe neasteptate dupa ani de incercari,tocmai cand ne pregateam de inseminare artificiala.
Va doresc o zi frumoasa si fara greturi tuturor!

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

buna fetele,

ma alatur si eu voua, de la aspirante la odisee. noi deocamdata suntem in s4-5, inca nu stim prea bine, vom vedea peste 2 saptamani la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

heiii, da ce ne adunaram
Bine ati venit fetelor.

Eu ma simt relativ bine, doar ca nu am pofta de mancare, mirosurile ma termina. Am si ceva greturi, dar inca le tin in frau. culmea e ca data trecut au fost dimineata, acum sunt seara. Intr-un fel e mai usor ca ma bag in pat si adorm

Azi am fost la dr. de fam, am facut si analize la sange, iar luni dupa ce iau rezultatele ma duc la ginecolog.
Ma rog sa fie bine.

Ar trebui sa facem si noi o listuta, ca suntem atat de multe

Va pup

GAbi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

vreau sa spun bun venit si fetelor noi:
bobocel17
crys29
rody_pet2002
CameliaStef

Sarcini usoare tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Buna,
Imi pare bine ca exista acest forum, si eu am aflat de existenta lui tot printr-o prietena.Deocamdata nu realizez ca sunt insarcinata...am aflat acum 2 zile si sunt inca in stare de 'soc', dar sunt fericita si sper ca sarcina sa decurga normal fara incidente, lucru pe care vi-l dorec si voua
.
Va pup!

Mergi la inceput