FIV in Ungaria 115
Raspunsuri - Pagina 5
samira33 spune:
pai...asa se pare...da si io plec acu' pe la piata si pe la ikea.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
adipapazi spune:
atunci ma grabesc si io inapoi in pat. nu cumva sa raman in urma cu romanul
poate dai nas in nas cu al meu prin parcare, e la debenhams sa-mi ia diverse.
Adi +28 cu si
samira33 spune:
n-am dat
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
samira33 spune:
absolut nimic...de aia tot intru si eu pe aici...poate,poate aflu ceva vesti de la ea.
o fi la Balaton sau la Bratislava...ca altfel intra ea sa ne aduca vesti.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
mami_vreau spune:
scuzeeee!!! imi pare rau ca v-am tinut in suspans... da' asa cum v-am spus si in mailul pe care vi l-am trimis acu, nu am prea multe de spus... pk a numarat foliculii, nu cred ca sunt toti la aceeasi dimensiune dar nici eu nu am cerut detalierea numaratorii... nu am vrut sa stiu ca sa nu imi mai fac ganduri aiurea... mi-a fixat punctia pentru miercuri si pana atunci am liber...
ieri m-am odihnit, azi am fost prin plimbari in oras, maine merg la parcul de dstractii, marti la balaton, miercuri am punctia, joi cred ca bag un shopping la premier, vineri masaj si sauna ca sa fiu relaxata la ET ... sambata am ebriotransferul si duminica vin inapoi acasa... cam asta-i planul pentru zilele urmatoare...
in rest ma ocup cu vinu' rosu in fiecare seara... stai linistita adi ca nu mi-am pierdut dexteritatea
luck multumesc mult! nu stiu numarul foliculilor, nu am vrut sa il aflu... dar iti spun miercuri cum stau cu numarul de ovocite... bafta multa si tie...
mire acu' poate stai cuminte si tricotezi da' am vazut eu ca acum cateva zile facea bulioane... asa ca nu tine vrajeala cu tricotatul... poop
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
Motzishor spune:
luck, eu astept CM care va fi tott pe la sfarsitul lui sseptembrie, inceputul lui Octombrie. Apoi o sa iau AC vreo 14 zile. S-ar putea sa fim in aceeasi perioada la PK. Daca vrei sa tinem legatura is sa ne vedem, scrie-mi un PM.
samira33 spune:
mami,sa-mi spui si mie unde faci masaj si sauna ca si io vreau sa bag.
o saptamana faina tuturor.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,