FIV in Ungaria 115

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ali miha,imi pare rau pentru nereusita.

mami,asa este...am sunat-o si eu pe adina de la CS...insa la ora 11 seara...adica la 12 ore dupa tine.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

m-ai omorat!!!!!! si tu ai sunat-o tot de acolo???

ce sa iau pentru constipatie? ca m-am constipat de la progesteron!!!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Salutare!

Vreau sa vorbesc cu cineva care a fost recent la Kaali Debrecen; vrem sa facem un ICSI la anul si acum adun informatii; clinica nu mi-a raspuns la mail (am trimis mail de 2 ori in interval de 3 sapt.

ma intereseaza foarte mult unde putem sta cazati 12-14 zile, cat costa cazarea, cum sunt medicii, cume este tratamentul etc.

Avem oligoastenospermie sevara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

mami la mine merg bine prunele (12 pe zi) :-)) sau ceai laxativ

vream sa va intreb pe fetele care sunt in perioada de asteptare de 2 saptamini de dupa ET: e voie sa faci miscare in acea perioada? eu fac pilates regulat si nu stiu daca e voie; doar in noiembrie vom face fiv, dar imi fac si eu planurile ca tot omul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea30 spune:

littlegirl,
eu am facut un FIV nereusit la Debrecen si in octombrie urmeaza o noua incercare daca reusesc sa scap de un chist.
Legat de cazare nu te pot ajuta ca eu sunt din Satu Mare si nu era nevoie.
Te ajut cu ce pot, dar e mai simplu daca tu intrebi si eu iti raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mami, te rog sa nu te superi pe mine, dar am si io o superstitie, sa nu deschid cap. nou. Nu stiu de ce o am, dar daca o am, nu vreau sa trec peste ea! De cand sunt gravi nu am mai deschis capitol nou...Eu am multi pitici pe creier...Hai poate gasim pe altcineva!
Sa nu te superi, K?
Edennoua, pai clar trebuie sa opresti pilates, mai ales ca se concentreaza pe abdomen. Deci nimic care implica contractarea muschilor abdomenului....Plimbari usoare si cam atat!
25+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

littlegirl eu am facut la Budapesta! nu stiu ce sa iti spun de Debrecen...

edennoa prune normale sau de-alea uscate? 12?????
io nu prea mananc fructe, asta-i naspa... acu ma chinui cu niste necatrine...
am voie ceai laxativ in cele 2 saptamani de asteptare???

nu trebuie sa stai nemiscata in cele 2 saptamani de asteptare... dar nu e bine sa iti incordezi abdomenul... asa ca mai bine stai linistita cu pilates-ul...

Laura

Mergi la inceput

am inteles tamy, nu-i bai!
poate se ofera vreo alta graviduta sa deschida capitolul!
io nu-l deschid! am si eu superstitiile mele!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

eu maninc prune normale acum, uscate iarna; au multe fibre si ajuta
si laptele dorna seara la culcare (ca la copiii mici)
oricum fructe e bine sa maninci ca acum sunt de toate si bune

multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali_miha_75 spune:

Laura, nu vreau sa fac reclama dar la mine chiar functioneaza cu activia. Eu in mod normal am probleme cu constipatia si chiar imi era teama ca ma va chinui in cele doua saptamani. Sa sti ca mancand un iaurtel pe zi am reusit sa merg fara nici un efort. Legat de ceaiurile laxative, au efect dar mie imi produc crampe ingrozitoare si atunci mi se contracta abdomenul ca doar organismul raspunde la stimulii durerosi. Bafta si succes si acum si peste 2 saptamani.

Mergi la inceput