Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)
Raspunsuri - Pagina 9
lorex spune:
Danyela, nu-i mai dau san bobitzei de la 5 luni. Acum doar LP si mese diversificate 2-3 in fct de programul ei de somn.
Danasor, multumim! Da, fol scutece Pufies!
Nikole, big hug 4 U ca esti eco!
Eu reciclez tot ce se poate! inclusiv borcanelele de la Hipp
Pungile curate, plasticul la plastic, cartonul la carton!
Imi pare extrem de rau ca nu se recicleaza sticla la noi, caci f multe sticle se arunca.Din toate barurile, iti dai seama cat amar de sticle de apa plata si sucuri se arunca! ma doare inima!
si sticla se poate recicla la nesfarsit!
off..poate o sa fac eu vreun proiect vreodata...vrabia malai viseaza!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
ioana_fota spune:
Buna seara si de la noi.
LML Kiti sa fiii sanatos si fericit si distractie placuta la nunta la mami si tatii.Miki distractie multa,sa aveti parte numai de bucurii si fericire.
Alexutzza pt carticele le-am gasit si eu la noi la librarie si am cumparat mai eram cu 2 prietene care ma plimb si au cumparat si ele pt piticoti,fiimea e f incantata de aia cu fructe pe celelalte inca nu le baga in seama.Si eu reciclez cam tot ce am ,ieri de ex ma plimbam cu prietena mea buna si cu celelalte fete cu piticotii si ea si-a cumparat un suberek si ii zburase servetelul si ea mergea nu avea treaba am rugat-o frumos sa se intoarca si sa ia de jos servetelul sa-l arunce la gunoi,cred ca ma injurat in mintea ei dar a procedat cum trebuia
Apropo de sarbatorit ani de la casatorie,eu maine fac 5 ani de la nunta asa ca va las cate ceva sa aveti pt dimineata,deoarece a mea piticoata la 8.30 trezirea apoi pe la 9 papat fructele si fugim afara .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ratusca_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Noi cand vorbeam de prune fierte, vorbeam de magiun. Poate vrei mai bine sa le faci compot....nu stiu cum este cu congelatul. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Cu riscul de a rade de mine... ce este magiunul?
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Si noi reciclam Nikole (dupa cum stii ). Chiar am in bucatarie un maldar de sticle si hartie si ma tot rog de soata sa le duca, pentru ca eu nu reusesc cu fi-miu de gat (e cu traversat strada si nu ma bag, mai ales ca abia il car pe el si gentoiul pe scari, ce sa mai iau si balast!)
Simplicity, multumesc de informatie , deci le congelezi crude. Mai exista si alta varianta?
Azi ne-am vazut cu Xela si doi strumfi simpatici foc! Doar ca Andrei era in crize maxime, total desfigurat de plans, probabil ca in curand vom avea minim 8 dintisori sau Dumnezeu stie cati ca m-am saturat!
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Cu riscul de a rade de mine... ce este magiunul? Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Magiunul este un fel de marmelada/gem de prune.
Cel de Topoloveni de care iti spuneam este facut din prune si atat, fara zahar, fara conservanti....l-a recomandat Mencinicopschi chiar si bebeilor peste 6 luni. Eu am facut magiun in casa dupa reteta de la cris.d: prune maruntite la robot puse la fiert pana mi-a placut mie cum aratau (ii place foarte mult Marei ce a iesit). Mai este si reteta fetelor din care am inteles ca au curatat prunele de coaja si le-au pus la fiert.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Magiunul este un fel de marmelada/gem de prune. Cel de Topoloveni de care iti spuneam este facut din prune si atat, fara zahar, fara conservanti....l-a recomandat Mencinicopschi chiar si bebeilor peste 6 luni. Eu am facut magiun in casa dupa reteta de la cris.d: prune maruntite la robot puse la fiert pana mi-a placut mie cum aratau (ii place foarte mult Marei ce a iesit). Mai este si reteta fetelor din care am inteles ca au curatat prunele de coaja si le-au pus la fiert. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Saru'mana ca m-ai luminat! Si la fiert in cata apa, dupa ochi?
Si le las sa scada pana mi se pare mie OK sau e vreo regula? (sper ca v-ati prins ca nu am facut in viata mea gem...)
A, si sa nu mai zic ca, din cauza reciclarii, tocmai am aruncat o gramada de borcanele pe care le pastram in camara!
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Saru'mana ca m-ai luminat! Si la fiert in cata apa, dupa ochi? Si le las sa scada pana mi se pare mie OK sau e vreo regula? (sper ca v-ati prins ca nu am facut in viata mea gem...) A, si sa nu mai zic ca, din cauza reciclarii, tocmai am aruncat o gramada de borcanele pe care le pastram in camara! Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Fara apa...isi lasa ele zeama. Daca il vrei gros il fierbi mai mult, eventual in ceaun. Eu l-am fiert intr-o oala normala, a iesit mai lichid dar f gustos. Il pastrez in borcan in frigider si il combin cu branzica. Daca faci mai mult poti sa-l pui in borcane pt iarna ca pe gem.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Sondaj offtopic (lorex, o sa-ti placa sigur ): voi reciclati? Ca noi aveem in strada cate trei containere sau nu stiu cum sa le zic, unde poti pune hartie/carton, plastic/metal si sticla. Eu reciclez tot ce se poate, mi-am luat o sacosa mare compartimentata, speciala pt asa ceva, ca sa nu mai stau ingropata in "reciclabile" de la o saptamana la alta. |
Eu nu reciclez decat bateriile pe care le descarc intr-un "mini-container" la metro. Am avut cateva tentative de a recicla tot (mai ales dupa reintoarcerea din Frantza in 2008 cand am vazut si eu pt prima oara lumea civilizata live - shtiu ca voi blamati Parisul, dar eu l-am perceput cu mult superior a tot ceea ce am vazut in Romania, ma rog pe unde am fost ca sa nu generalizez)... dar m-am convins ca nu are rost... aici la Romanica... Sa va spun de ce... Avem pe strazi din loc in loc containere impartzite pt hartie/plastic/gunoi menajer, ma rog super ideea dar practica dezastruoasa.... gunoierii descarca containerul tot la gramada in mashina de gunoi. Cand i-am intrebat care-i faza au zis ca nu au mashini departajate si ei amesteca oricum tot gunoiul... Iar ca sa duc eu gunoiul separat la destinatzii ce-i drept nu m-am interesat. Nici macar nu shtiu daca avem "destinatzii" din astea in orash. Ma indoiesc!
din 09.12.2009 mami de gemanutze
AMR 2 (+11)
larisel spune:
alexutzzza Mersi pt sfaturile vizavi de eritem... fructe nu le-am mai dat deloc de vreo luna si ceva, deci exclus sa fie combinatziile de vina. Le-am mai dat doar felii de mar, boabe de struguri, chestii din astea, dar nu cred ca mananca ele sufient ca sa provoace asha efecte. Acum suspectez pampershii si shervetzelele umede...din pacate aici la tzara sunt nevoita sa le folosesc.
miremia pt pozele cu adidashii.
micki_mica O nunta ca-n poveshti si casa de piatra!
andreea.2009 Mai apar si eu cateodata pe aici dar mai rarutz...ca in ultima vreme mi se descarca bateriile mai repede si nu mai rezist in fiecare seara sa forumesc. Oricum eu doar seara de fapt noaptea am timp de net.
ratusca Combinatzia broccoli-spanac nu mi se pare cea mai fericita. Mai bine broccoli-conopida. Fetele mele nu prea vor broccoli, oricat incerc eu sa-l "camuflez".
Da' ce pretzuri la carnitza bio...sigur e bio si nu-i de aur? Cred ca in conditziile astea le fac vegetariene pe fete... nu ca legumele ar fi prea ieftine, dar parca nici chiar asha...
AMR 2 (+11)
larisel spune:
Sondaj detergent de vase: acelashi Fairy si sterilizat biberoane si suzete (pana la 1 an).
Sondaj baut apa: Fetele mele nu beau deloc apa, nu vor neam. Doar ceai si ala musai indulcit...Natalia bea cam 120-180 ml, iar Alena 60-80 ml.Cand era cald beau si mai mult, dar sunt zile si mai "aride". Doar din biberon. Mai nou le-am dat supa cu paharul si pareau interesate, mai ales ca faceau si "bulbuci" .
AMR 2 (+11)