Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
kossir spune:
Ziua buna si de la noi.
Suntem racite . A tusit azi noapte destul de mult, nu i-a mai crescut febra, am ramas pe supozitoare de febra si tuse, nimic altceva.
Mihai nu a avut decat o oboseala destul de rea, acum e bine. Insa se pare ca a capatat o alergie destul de urata. De cateva zile se scarpina rau noaptea. Daca ia un antihistaminic e ok, daca nu, nu doarme. Sunt in cautare de un alergolog bun, probabil va trebui sa facem testele . Cele de sange le-am facut sunt bune, dar se pare ca nu sunt relevante. Traim si intr-un mediu foarte umid si poluat, ca atare n-ar fi o maaaare surpriza .
Nu pot sta la taclale, Oana , va tin la curent.
PS Am vazut pozici , am si pus cateva, desi ca de obicei haotic.
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina VALABILITATEA MEDICAMENTELOR HOMEOPATE Nu vreau sa ma contrazic cu absolut nimeni pe subiectul asta, dar va spun ce stiu eu. Firmele producatoare indica data fabricarii si termenul de valabilitate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. Dar din punct de vedere medical ele nu-si pierd efectul foarte multi ani. Chiar si asa, medicamentele homeopate "vechi" se reactiveaza daca le agiti in sensul acelor de ceasornic de 100 de ori. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Hi, cred ca ai dreptate, daca le agit mai capata o potenta, am vazut un reportaj cum se fac globuli si cat de important e ca personalul care le face sa fie in "good moon" si cu psihicu foarte stabil si echilibrat... sper sa ma fi inteles cineva.
Acu vreo 2-3 saptamani am vazut la Stern TV, fetele din Germania stiu poate, se testau alimente de 10, 20 ani... si intradevar unele erau inca bune, numai aratau ele fain, dar mai ales conservele tin... chiar au avut pere la borcan de prin anii 50, fara probleme.... le-a gustat un controlor de alimente. E interesant, pentru ca multe alimente sunt bune dupa data de pe ele, dar unul ca sotul meu arunca tot daca e trecut de o zi... decat sa dea diaria in el, mai bine arunca...
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
miria_cristina spune:
CRISTINA - Pai, daca da in diaree da-i o homeopata.
Eu te inteleg ce zici, ca stiu princiile lor de functionare.
Dami a inceput sa fie mai bine. I-a mai scazut febra, iar scaunele s-au legat. Nu va merge nici maine la gradi, dar macar o pun pe picioare doar tratand-o simptomatic pana luni. Sa vad saptamana viitoare in cat timp imi cedeaza si cu ce simptome imi mai vine.
cristina30 spune:
citat din mesajul lui miria_cristina CRISTINA - Pai, daca da in diaree da-i o homeopata. Eu te inteleg ce zici, ca stiu princiile lor de functionare. |
Pai ce combatem, cauza sau efectu... eu zic ca, causza e cel mai bine de combatut... sanatate lui Dami, ma duc sa fac piine.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
ami_84 spune:
Roxana - scuze, nu stiam ca vrei sa scrii mai putin, ca te simti cam dependenta... promit ca nu te mai ispitesc. Stau cumintica.
Castelana - multumesc! Sa stii ca a mancat cu pofta.
Stanucel - m-ai atins unde ma doare azi cel mai tare.. statul la bucaterie!! Chiar azi am "cedat" un pic, privind asta. Eu de la inceput, fructele le-am "aburit" putin, adica, curatate de coaja, taiate cubulete, le pun in putina apa, sa le acopere pe jumatate si le le las cinci mun max sa fiarba. Prefer sa le prepar asa pt a nu fi prea acide la stomacel... Dupa ce prepar asa fructele, adaug cereale fara lapte cat sa se mai ingroase si gata!
Child - sanatate lui Albert!
Irene - bine ai venit in grupul nostru!
Anca - bine ai revenit printre noi! Ce master ai inceput? Felicitari pt initiativa! Si pup lui Codrin sa ii treaca durere de dintoci!!
Astero - eu una nici nu am acesat siet-ul cand am vazut despre ce e vorba! Nu ma lasa inima, nu am curaj!!
Denisa - m-a amuzat faza cu Petic!! Ce l-a "inghesuit" Maya.. sa vezi ce ii face cand va creste mai mare... cred ca o sa stea Petic numai cocotat pe mobila... (aveam o prietena care numai asa ii statea pisica din cauza bb-ului)
Nafi -
Gata, ca m-am intins cam mult si bebe se cere plimbata la mami in brate, la alintat un pic
Seara buna tuturor!!!
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
Ina_3040 spune:
La Multe Lunite sarbatoritilor de astazi: Alexandru , Vlad Alexandru, Alex Cristian si Adelina sa cresteti mari si sanatosi!!!
Uff am citit cu intristare de alti copilasi bolnavi, sanatate multa pt Damiana si Albert sa va faceti bine curand!
Alina am vazut pozele de la botez ati fost foarte frumosi si locatia jos-palaria!
Noi suntem un pic mai bine azi, a fost la cresa, se pare ca functioneaza aerosolii .Maine dimineata mergem din nou la control, daca cumva decide mediucul ca e cazul poate ne trece pe antivbiotice, eu sper ca nu...
LAlexandra da si al meu e la fel de energic si cam artagos, acuma vad ca s-a mai schimbat un pic de cand cu cresa, cred ca s-a prins ca urlatul nu iti aduce tot timpul ceea ce vrei... Hai curaj ca azi-maine se fac si ai nostri feciori mari!
Si asa zici Castelana ca nu iti vine sa pleci la Bruxelles Eu te inteleg perfect, nici dupa mai bine de 9 ani inca nu m-am adaptat 100% atat cu vremea cat si cu oamenii (nu toti desigur). Ca sa te incurajez azi nu a plouat decat trecator si au fost cam 18 grade
nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, am citit cam in graba ca l-am culcat un pic pe Robin.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
dayanara spune:
ami nu tre sa-ti ceri scuze ce naiba...tu mi.esti draga de la subiectul ala pe care.l citeam inainte sa plec in vacanta, cand ai scris "il iubesc asa cum e"
bine bre hai ca m.ati convins cu bumbo, m-am uitat si-n album si am vazut-o pe joy in bumbo galben, galben vreau si eu na
ma duc sa-mi prind degetele la usa drept pedeapsa ca iar am scris mult
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
child spune:
citat din mesajul lui dayanara ma duc sa-mi prind degetele la usa drept pedeapsa ca iar am scris mult |
ROXANA si numai pentru perlele astea si merita sa intri pe forum.
Ma bine-dispui, ca-s destul de catranita cu mucisorii lui Albert.
Din cauza lor nici nu prea doarme, iar o sa am o noapte alba...
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)