Aspirante optimiste!Felicitari Ramo,April! (576)
Raspunsuri - Pagina 3
ramo_b spune:
ha, ha. pai Alina daca nu vii tu nu plec nici eu. 
amu merg la
ca tocmai ce am papat orez cu lapte. va trimit si voua? apoi revin la voi. 

cos_minutza spune:
Noapte buna april!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
Iony 

acu a mai crescut burtica...abia dc ma mai aplec..k raman fara aer 
sper sa iau maine aparatu sa fac poze.k am ramas in urma cu ele 
DIdi vin si dupa ce nasc dc e nevoie si ma mai primiti.![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
ramo_b spune:
pai eu nu am primit aprobarea de cont nou. asa ca, gravidutza sau nu se pare ca nu ma primeste nimeni acolo. ![]()
![]()
![]()
didi32 spune:
Kitty, dai cumva tarcoale butoiului? L-a lasat Cosmi si l-ai luat tu? Ia lasa tu gandurile astea te rog!
in devenire
anda15 spune:
Eu acuma am scapat de musafiri![]()
![]()
ca or venit la noi la cina
.
Care-s noutatile? O aparut odiseea ca eu tot nu o vad??
Ce-ati facut cu odiseea de mai -iunie? Unde ati ascuns-o?![]()
cos_minutza spune:
Fetelor ascult de alina si ma bag si eu in pat la nani
Nopate buna tuturor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin